מבקש המלצות

פיקסון

New member
מבקש המלצות

אני מתכונן לבנות סירה <מפרש 7 מטר> מחמרן הבניה נעשת בארץ אלו המלצות יש לכם לתת . שיש לבדוק לגבי הבניה והתכנון. ומה כדאי להתקין יש הגבלת תקציב . >התוכניות יוגשו לאישור מנהל הספנות< תודה

dov98

New member
קח לך מהנדס מפקח --------->

מורשה שהתמחה בעבודות אלומיניום וגם יעביר אותך את התהליך במשרד התחבורה, המחלקה הטכנית. הכסף שתשלם לו יחסוך לך הרבה כסף וצרות. יש לי כזה בקנה, פנה אלי במסרים ואשגר לך פרטים.

Alex33

New member
הנתונים קצת לא שיגרתיים....

וגם כלליים מדי להתיחסות ספציפית. אני מקווה ש"עשית שיעורי בית" בנידון , לפני שהחלטת דוקא על סירה זו.. אם הסירה היא על פי תיכנון מפורט של חברה/מתכנן מקצועי , הרי יש בה את כל הנתונים ,כולל אלה היחודיים לבניה מאלומיניום. צריך פשוט להקפיד על הפרטים ללא קיצורי דרך. רק שתי הערות : 1. יש לקחת בחשבון את שימוש במתכות שונות בסביבת אלומיום למניעת קורוזיה חשמלית ,כולל הקפדה על ZINCS . 2. בלי להיות מומחה , ניראה לי שסירה כזו תהיה כבדה -ואולי על כן איטית- לאורכה. יש לך נתונים ? כמה היא תישקול ( כולל הכל) ? שטח מפרשים ? אורך קו מים ?

dov98

New member
לכן מה שאמרתי ------------->

לקחת מהנדס, גם אם יש תכניות מפורטות.

פיקסון

New member
הבהרה

בנתיים עושה סקר שוק ואני מודע לבעיות האירוזיה של מתכות והתוכניות הם של מתכנןידוע וכן למשקל הסירה התוכנית המקורית נועדה לסירת מתכת כך שהסירה הנל תיהיה קלה מהסירה המקורית כמובן בשנוי עובי דופן אשר יתקבל מהמתכנן וכן שינויים אחרים שידרשו הכל יהיה דרך המתכנן אני לא הולך לקצר תהליכים <לחסוך כסף כן אבל לקצר תהליך לא> הכל עוד בתיכנון וגם עליות עוד לא ידועות כי ממתינים לאישור של מינהל הספנות לגבי הסירה עבור רישוי ומס מקומות שיורשו . לפני ההחלטות החשובות אשתדל לשאול כאן את המנוסים ולקבל עצות ורעיונות בתודה מראש לכולם

למעלה