מבקש המלצה...

• פותח הנושא B0B0
  • פורסם בתאריך

B0B0

New member
מבקש המלצה...

שלום..בטח רובכם לא זוכרים אותי אבל לא משנה.. יש לי בבית מלא תוכונים, קוקטלים, פינקים ואורזיות... אני כבר רוצה לעבור שלב אחד קדימה ולקנות תוכי מוחתם, כבר היה לי נסיון עם תוכון קטן אבל הוא ברח... קיצר הייתי רוצה שתמליצו לי על תוכי מהתוכים הבאים- קוואקר, קוניור ראש שחור, סנגל... והייתי רוצה לדעת את המחירים של הנ"ל.. אם יש לכם המלצות אחרות אני ישמח לקבל.. בובו

r o i 1 9

New member
מחירים

קוואקר-600 עד 800 תוכי מאד חכם (יחסית לגודלו) נקשר בד"כ רק למגדל ויהיה תוקפני לאנשים אחרים.מתחיל לדבר מגיל שנה בערך.יכול להיות מאד רעשן קוניור ראש שחור- 1000-1400 .כמו כל הקוניורים-רעשן סנגל-בין 1500 ל2000 אומרים שהסנגלים הם מאד חברותיים,חלקם יכולים לדבר טוב מאד (כמו שלא כל הג'אקואים מדברים).

טופיקה

New member
אני יכולה

להמליץ לך על הקוניור ראש שחור, כי יש לי אחד כזה מקסים בבית
כמו שכבר אמרתי לכמה ששאלו אותי, אני יכולה להבטיח לך שלא תמצא תוכי יותר מסור, חם ואוהב מאשר קוניור. זה תוכי שאוהב אנשים בכלל ושלא נדבר על הבעלים שלו. הוא חברותי לכל אחד, אבל על הבעלים שלו הוא פשוט יהיה מטורף מאהבה, ואני אומרת לך את זה מניסיון. רק קח בחשבון שתהיה חייב לתת לו תשומת לב. זה לא איזה חפץ שאם נמאס לך ממנו, אז אפשר לשים בצד. קוניור הוא תוכי מאוד מאוד מאוד חברותי שיודע לתת אהבה שאי אפשר לתאר, אבל מצדך, אתה גם חייב להעניק לו בחזרה אהבה. הקוניור שלי עדיין צעיר, רק שמונה חודשים, והבנתי שלפני גיל שנה שנה וחצי אין מה לצפות לדיבור של איזו מלה או שתיים, אבל הוא כבר יודע לעשות קולות של נשיקה וככה הוא מקבל אותי כל יום כשאני באה הבייתה והוא לא מפסיק לנשק ולצרוח משמחה עד שאני לוקחת אותו בידיים ומנשקת אותו. אני פשוט חולה עליו. וגם הוא "משוחח" איתי "שיחות נפש" כל יום עם כל מיני צלילים שהוא כל הזמן ממציא. זה פשוט מדהים. והוא בכלל לא רעשן, למעט "התקפות" פה או שם כמו שיש לכל תוכי אחר. וגם אם כן, למה רואים את זה כדבר רע? מדביקים לקוניורים שם רע שהם רעשנים כשלמעשה זה צריך לשמח את בעל התוכי, כי ככה התוכי מביע את שמחתו. כשהוא צורח בשעת אמבטיה למשל, זה צהלות של שמחה וזה רק עושה לי טוב בלב לראות אותו כל כך מאושר. אני קניתי את הקוניור שלי בחוות הכנף בכפר נטר וקיבלתי הדרכה מקצועית מדני, שהוא בן אדם פשוט נפלא עם הרבה סבלנות. יש אתר לחוות הכנף ושם ממש אתה יכול לדבר עם דני בפורום או בטלפון. http://www.hakanaf.co.il/ אם יש עוד שאלות, אשמח לענות בכיף
אני מצרפת לך תמונה של קוני היפיוף שלי

B0B0

New member
נשמע כמו חלום שהתגשם..

אני ממש שמח שאת נהנת ממנו...בקרוב אצלי.. מה הגודל שלו דרך אגב?

טופיקה

New member
אכן כמו חלום שהתגשם ../images/Emo13.gif

הגודל המקסימלי של קוניור ראש שחור בהגיעו לבגרות הוא 30 ס"מ (כולל הזנב כמובן).

r o i 1 9

New member
אם כבר קוניורים

אל תנעל על ראש שחור! יש עוד מיני קוניורים מקסימים ומדהימים! לדוג':green chik ,black capped,painted את כולם יש בחוות הכנף במחירים שבין 900 ל1400 תבדוק לפני שתינעל על מין מסוים!

...

עדיף שינעל אחרת הוא יהיה מבולבל. זה נכון שהוא צריך לבדוק ואם לא מתאים לו אז שלא יקח. למה דווקא פריהורות? וצ'יק כותבים ככה: cheek

למעלה