שלום לכולם, באחת ההודעות קראתי המלצה על מסעדת הטרסה. 1. האם היא מתאימה לחגוג יום נשואין (רומנטית,נוף) ? 2. איזה סוג אוכל מוגש שם ? 3. היכן היא נמצאת ? בתודה מראש לעונים צביקה
אישית, אני לא חושבת שמסעדה "ידידותית לילדים" יכולה להיות גם "רומנטית", לפחות לא באותן שעות. כשאני רוצה ארוחה למבוגרים בלבד אני בוחרת מקומות שאליהם לא מקובל להביא ילדים וליתר ביטחון מגיעה גם בשעות שבהן הילדים בד"כ כבר ישנים (לחילופין: צהריים אחרי 1 בספטמבר
). טרסה משקיפה לים והנוף כובש, לעומת זאת גם הלחות מאוד דומיננטית - לשיקולכם. לדעתי זו מסעדה "משפחתית", באווירה חופשית, שמגישה אוכל פשוט וטעים בלי יותר מדי יומרות. אנחנו נהנים לאכול שם עם הילדים, ומדי פעם גם לוקחים לשם אורחים מחו"ל - לשקיעה.
-))))ב-18 תיקח אותה לאורקה, ככה... או למול ים גם. אתה יכול ללכת על פנגיאה, ויש כאן גם המלצות של לבנדולה שמאוד אמינה עלי, על שגב. שתיהן נעימות והאווירה טובה. את הרומנטיקה הרי רק אתה והיא תעשו... שום שף ושום אוכל לא יעשה את זה עבורכם. אגב,בערב אחרי 2000-2100 בטרסה אין ילדים בדרך כלל...
פירות ים? מאוד. הנה האתר והתפריט. מצרפת גם את הביקורות עליה... תרשה לי להמליץ לך על הקס"ז למנה ראשונה, והרביולי.. לראשונה השניה. נו.. .בעיקריות יש המון אפשרויות. אני גם מציעה שתודיע בעת ההזמנה על האירוע, ותוודא שרשום ביום ההגעה.