מבקש המלצה

zvikau

New member
מבקש המלצה ../images/Emo91.gif

שלום לכולם, באחת ההודעות קראתי המלצה על מסעדת הטרסה. 1. האם היא מתאימה לחגוג יום נשואין (רומנטית,נוף) ? 2. איזה סוג אוכל מוגש שם ? 3. היכן היא נמצאת ? בתודה מראש לעונים צביקה

Forum User

New member
הצץ באתר המסעדה

אישית, אני לא חושבת שמסעדה "ידידותית לילדים" יכולה להיות גם "רומנטית", לפחות לא באותן שעות. כשאני רוצה ארוחה למבוגרים בלבד אני בוחרת מקומות שאליהם לא מקובל להביא ילדים וליתר ביטחון מגיעה גם בשעות שבהן הילדים בד"כ כבר ישנים (לחילופין: צהריים אחרי 1 בספטמבר
). טרסה משקיפה לים והנוף כובש, לעומת זאת גם הלחות מאוד דומיננטית - לשיקולכם. לדעתי זו מסעדה "משפחתית", באווירה חופשית, שמגישה אוכל פשוט וטעים בלי יותר מדי יומרות. אנחנו נהנים לאכול שם עם הילדים, ומדי פעם גם לוקחים לשם אורחים מחו"ל - לשקיעה.

ננה f

New member
טוב. אני דווקא מוצאת אותה רומנטית

בלילה, לשיחה שקטה, וטיול חופים. החוף מואר ולבן , הים שחור, השמיים גם. לשים לב שהמטבח נסגר בסביבות 2300 או 2400 .

zvikau

New member
איני מעוניין במסעדה שמביאים אליה

ילדים לאכול ציפס והמבורגר. אני רוצה מסעדה עם עיצוב יפה (לא כסאות פלסטיק) בעלת תפריט מעניין ונוף יפה. בקיצור מסעדה לערב רומנטי (17 שנות נשואין). תודה

ננה f

New member
17? המון.

-:)))))ב-18 תיקח אותה לאורקה, ככה... או למול ים גם. אתה יכול ללכת על פנגיאה, ויש כאן גם המלצות של לבנדולה שמאוד אמינה עלי, על שגב. שתיהן נעימות והאווירה טובה. את הרומנטיקה הרי רק אתה והיא תעשו... שום שף ושום אוכל לא יעשה את זה עבורכם. אגב,בערב אחרי 2000-2100 בטרסה אין ילדים בדרך כלל...

zvikau

New member
לאחר שקראתי את הביקורת על אורקה

אין לי סבלנות לחכות עוד שנה, לכן זאת תהיה הבחירה לשנה זו. ד"א מגישים שם פירות ים ? תודה על ההמלצה.

ננה f

New member
-:)

פירות ים? מאוד. הנה האתר והתפריט. מצרפת גם את הביקורות עליה... תרשה לי להמליץ לך על הקס"ז למנה ראשונה, והרביולי.. לראשונה השניה. נו.. .בעיקריות יש המון אפשרויות. אני גם מציעה שתודיע בעת ההזמנה על האירוע, ותוודא שרשום ביום ההגעה.

Forum User

New member
בחירה מצויינת

(קחו בחשבון שבצהריים אתם עשויים למצוא עצמכם מוקפים בהורים טריים עם תינוקות בעגלות)

למעלה