מבקש המלצה ל CAMEL BACK

ITAYF

New member
מבקש המלצה ל CAMEL BACK

מבקש המלצה ל CAMEL BACK ...רצוי אם מקום גם לכלים תודה...איתי

big_foot

New member
יש של שורש 2.5 ליטר עם מקום לכל

הכלים - עלות כ 280 ש"ח או שתקנה תיק מים + פאוצ´ לכלים בעלות נמוכה יותר

אני את הכלים הייתי מפריד מהקאמל בק

בנרתיק נפרד על המותן חבל על הגב דויד מארק

מלמד

New member
בלי קשר

דויד איך אני מצטרף לעמותה כחבר, אגב באתר לא ראיתי פרטים, תענה לי דרך הפורופ . דמי חברות, התחיבות וכו,

כנס לאוריה מאופרוד או לרז היימן

שהם נקודות ההרשמה לעמותה באיזור המרכז דמי חבר 200 ש"ח לעונה מירוץ ראשון חינם ( במידה ואתה חדש בעמותה) ביטוח אמינים 270 $ הכי זול וציוד מגן מלא ותאה בפנים קולרגול

מלמד

New member
אני מדבר על ההרשמה לעמותה

אני גר בירושלים לכן אני מעדיף לעשות זאת שם, שנית אי אפר לעשות זאת בדואר בטלפון או בכל אמצעי קשר אחר,

Asaf-a

New member
מצטרף להמלצה על שורש

לשורש יש אחד בנפח שלושה ליטר ואחד חמישה ליטר. אני ממליץ על השלושה ליטר, וכן יש תא קטן לארנק , סלולרי וכו´, לא לכלים מנסיון שלי וחברים, חמישה ליטר אולי לא כל כך מסורבל על הגב אבל העומס על המימיה גדול ואני מכיר שלושה מיקרים שהמימית חמישה הליטר פשוט פישלה. לי אין בעיה אם שלושת הליטר שלא מורגשים, ובטיולי מדבר ארוכים מימילא מומלץ לחירום עוד בקבוק שניים בתיק לגיבוי גם במקרה כשל המימיה. על פניו חמישה ליטר מספיק ליום טיול, אך אם נוזלת נשארים בלי כלום... אני מציע להפריד בין הכלים והמים, במקרה נפילה חוטפים מכות מהכלים (רבים לוקחים כלים על המותניים, אני בנפילה מרשימה חטפתי מכות רצח מהכלים...ומאז נמצאים בפאוץ בזנב האופנוע וגם בתא הכלים המקורי של האופנוע. אסף

מלמד

New member
עדיף הכאמל המקורי

אני חסיד של הכאמל בק, לי אישית יש גם שקית נפרדת ולאחרונה קניתי תיק עפ שקית בנפרד, את הכלים ,עשיתי קיט ואני ממקם אותו על הכידון כך שאין לי על הגוף משקל, דבר שהוא חשוב מאוד. אגב הכאמל המקורי עולה הרבה יותר אבל איכותי בהתאם, תנסה לקנות בחו"ל.

Trojan_Neo

New member
תבדוק ב . . .

אלא אם יש לך עודף ממון תוכל לרכוש באופנועית (מפני שרק שם ראיתי את זה) אני לא זוכר את שם החברה אבל הוא ממש פרקטי בשטח. שווה לקפוץ.

למעלה