מבקש המלצה לספר asp.net

svoivandim

New member
מבקש המלצה לספר asp.net

אבל עם הסברים של с#, אם אין בעברית,אז תמליצו באנגלית, עדיף שיהיה ספר למתחילים אך יחד עם זאת גם מקיף ואיכותי, ראיתי בamazon.com המון ספרים אך אין מושג איזה ספר לרכוש! תודה מראש!!

svoivandim

New member
ושאלה נוספת!

האם
Beginning ASP.NET 1.1 with Visual C#​
זה כמו
Beginning ASP.NET 1.1 with C#​
כלומר האם זה אותו דבר? זה מבלבל אותי, ותסלחו אותי על הבורות! תודה מראש!

svoivandim

New member
לא הבנתי

למה אתה מתכוון? השאלה היא כאשר אומרים
Visual C#​
האם הכוונה שהעבודה בספר תהיה על תוכנת Visual C# או שזה שווה ערך ל#С??

svoivandim

New member
או קיי,הבנתי ,ועוד שאלה

מה הבדל בין asp.net 1.0 לבין asp.net 1.1? כי ראיתי 2 ספרים בAMAZON.COM ואני בתור מתחיל קצת הסתבכתי בבחירת ספר שמתאים למתחילים בקישורם אני מצרף שספרים אזה מבניהם אתה ממליץ לקנות? כמו כן תתחס בבקשה להבדל כפי שציינתי 1.0=1.1 תודה מראש!

1.1 יותר מתקדמת

ונתמכת ע"י שרתי 2003. מנסיון, יש הרבה הבדל, כך שכדאי לך ללמוד את 1.1.

svoivandim

New member
הבנתי,אבל אני עדיין לא הבנתי

איזה ספר יתאים לי יותר,מבין 2 שציינתי קודם לכן בAMAZON.COM (אני אצרף אותם עוד פעם בקישורים) ואני אסביר את עצמי: הספר Beginning ASP.NET 1.1 with Visual C#® .NET 2003 בטח מסביר את דוגמאות הקוד עם תוכנת
Visual C#​
ואם אני אשתמש בWebMatrix לא תיהיה לי בעייה להבין את הדוגמאות? כלומר משאני שואל זה האם כאשר אומרים Visual C# מתכוונים לך שדוגמאות בספר יהיו מוסברות עם תוכנה VISUAL C# וזה לא מיועד לאלה שישתמשו בNOTEPAD או בWebMatrix ? זאת הסיבה שאני חושש לרכוש את הספר הזה. לעומת זאת יש כפי שציינתי קודם עוד ספר(אבל זה ASP.NET 1.0) והוא נקרא:
Beginning ASP.NET 1.0 with C#​
ולפי משאני מבין פה דוגמאות הקוד לא קשורות לתוכנת פיתוח אלא קוד נטו ולכן זה יאפשר להבין לתרגל גם על VS.NET וגם על WebMatrix , השאלה אם זה נכון או שהספר הראשון גם כן יאפשר להבין לתרגל גם על VS.NET וגם על WebMatrix , תודה מראש!! אני גם מצרפ את הקישורים לספרים הללו:

svoivandim

New member
שאלה בקשר ל ASP.NET Web Matrix

איך ניתן לשנות את הגופן של הקוד? לומר להגדל ,להקטין,כי ברירת המחדל בעת ההתקנה נותן את גודל הקוד מאד קטן,בקושי רואים, תודה מראש!!

למעלה