מבקש המלצה לנגן

seymore butts

New member
מבקש המלצה לנגן

אחרי ששכנעתם אותי לא לרכוש 2 נגנים ששאלתי כאן עליהם, אבקש המלצות לנגן בעל ה-features הבאים: - תומך MP3 באיכות שמע טובה. - לא כבד מדי, נוח לשימוש בעת ריצה/ הליכה/ חדר כושר. - מציג וידאו ללא צורך בהמרה. - בעל נפח זיכרון של לפחות 8 GB, או שתהיה אופצית הרחבה. - כולל רדיו. - יציאתTV OUT. - מגבלת תקציב: כ-1000 ש"ח גמיש. - אמין (לא משהו שיתקלקל תוך שבוע). - לתשובותיכם אודה.

tweeg

New member
אני חושב ש

הd2 מתאים,במידה שיש לו tv out,אני לא בטוח אני בספק אם יש נגן אחר שיתאים לריצה עם tv out (אם לd2 אין,רק לנגנים הגדולים ממש יש)

seymore butts

New member
זמן המרה ב-D2

הסתכלתי בעקבות תגובתך במפרט שלו ב"באג" (כלומר בהפניה לשם מ"זאפ") והם טוענים שאכן יש לו tv out, אבל יש גם צורך בהמרה. למישהו פה יש מושג כמה זמן נדרשת להמיר קובץ של 700M, ומה בערך גודל הקובץ שמתקבל מההמרה ?

tweeg

New member
תגובה חלקית

א.לא סומכים על זאפ,וגם על באג לא הייתי סומך,רק מפרט באתר היצרן ב.אתה יכול להעתיק את הקובץ בלי המרה,ולחבר אותו לdvd עם כניסת usb לדעתי זה יעבוד(לא ניסיתי אישית,ולא זוכר אם קראתי על זה) ג.בקשר להמרה עצמה אחרים יענו לך

יאיר B

New member
ל-D2 אכן יש TV-OUT, אבל צריך לקנות כבל

מתאים לחיבור (לא מגיע בבאנדל). יש בבאג... אין לי מושג כמה זמן לוקח להמיר סרטים - אני לא רואה סרטים בנגנים שלי (ובכל מקרה אני לא יכול להתקין על המחשב שלי את תוכנת ההמרה).

יאיר B

New member
לא בדואל בוט, רק פדורה.

משחקים? פעם אחרונה שהיו אצלי כאלה מותקנים היה לי מסך ירוק וכרטיס מסך הרקולס, זיכרון של 640KB.... תוכנות - כל מה שאני צריך יש דרך מנהל החבילות (הדרישות שלי די צנועות). אפשר לנסות להתקין דרך אמולטור (יש אחד שנקרא Wine). לא יודע אם יעבוד.

tweeg

New member
בלי משחקים?../images/Emo7.gif

למרות שאני גם לא משחק הרבהף,ובטח לא גיימריות מטורפת אבל סתם לגמור איזה דיאבלו או דאנג'ן קיפר פעם ב תאמת תוכנות אין לי משהו מיוחד,נראה לי הייתי מסתדר.

יאיר B

New member
יש כל מני דברים קטנים כמו באבלס או מאג'ונג

בעיקרון יש משחקים ללינוקס (אני חושב שאפילו יש דיאבלו עבורו, דום אני בטוח שיש בגרסא ללינוקס למשל). זה פשוט לא מעניין אותי. יש גם פינבול, שח, משחקי קלפים למיניהם, יש רשימה די ארוכה שאפשר להוסיף דרך מנהל התוכנות, צריך לשחק עם זה קצת ולבדוק מה כל דבר עושה. צירפתי לך תמונה שתראה את מנהל ההתקנות (בצד ימין הבאר - הוא די קטן....). יש כל מני משחקי פאזלים וטקטיקה קטנים. הדברים המפורסמים שיוצאים בחנויות, זה מן הסתם יש רק לחלונות.

tweeg

New member
אני אוהב דברים מפורסמים,aom,aoe

כל הדברים שאתה מתאר נשמעים כמו דברים שאתה יכול למצוא און ליין בכיף אני מדבר על הדברים הכבדים יותר. מה הרעיון בos שלא תתמוך לי בחלק מהדברים? זה לא שיש לה יתרונות כ"כ
(יציבות,מהירות וכאלה,אבל לא משהו מדהים,ולא שווה את החוסר תמיכה) אבל אני לא חושב שדיון על os כ"כ קשור הנה

מושו 21

New member
חייב לציין שהאיכות גרועה

קניתי את הכבל, וניסיתי לשדר לטלויזיה - זה מוצג על הטלויזיה כל כך מטושטש בגלל הרזולוציה הנמוכה לאחר ההמרה - אי אפשר לראות ככה. קבצים ברזולוציה גבוהה יותר ה-D2 לא יודע לקרוא ככה שלשדר אותם בtv out הוא לא יכול. בקיצור . לא אחד מהדברים האפשר להגיד שהנגן הזה עושה טוב.

tweeg

New member
נצל"ש

יש מצב שאתה בודק לי את הקטע עם החיבור לdvdv? (אם יש לך כניסת usb כמובן)

מושו 21

New member
.........

דיוידי עם חיבור USB יש. אתה מדבר על לחבר את החיבור USB לDVD כמו שאני מחבר דיסק און קין? או לחבר את הכבל TV-OUT הייעודי ?

tweeg

New member
תגובה

אני מדבר על להעתיק סרט באיכותו המקורית בתור data לאמפי(העתק הדבק) ואז חיבור דרך הusb לdvd וראיה בטלווזיה אמור לחסוך זמן המרה ואת הירידה באיכות

מושו 21

New member
אני ינסה מחר ויחזיר לך תשובה אם זה מצליח ..

בעקרון לא אמור להיות בעיה רק שהדיוידי יזהה אותו (כי לדוגמא כונן קשיח חיצוני הוא לא מזהה אבל דיסק און קי הוא כן).

מושו 21

New member
טוב ניסיתי

את הנגן הוא קרא - זה אומר שאת המידע שעל הנגן עצמו הצלחתי להפעיל - סרט (לא מומר, של 700 מגה ברזולוציה רגילה), מוזיקה, תמונות. כל המידע השמור על הכרטיס זכרון בהרחבה - לא מזהה - או שאני לא מצליח אני ינסה עוד קצת לשחק עם האפשרויות של הדיוידי אולי נצליח.

tweeg

New member
תודה רבה

רואים טוב את הסרט?יש שיפור איכות מהtv out? גישה לכרטיס זה קצת בעייתי,אני אחשוב על זה (חוץ מאפשרות הברורה של קורא כרטיסים)

מושו 21

New member
......

רואים מעולה - שוב זה בגלל שהקובץ נקרא כדאטה ולא כשידור בליין אאוט. שיפור מהtv out ? אין מה להשוות - כדי לשדר בטיוי אאוט חייב להמיר את הקובץ כדי שיפעל על הנגן וכמובן שאין מה להשוות באיכות שיורדת בהמרה והרזולוציה שמוקטנת. (מה עוד שהכבל והשידור של ה-D2 הם באיכות שמזכירה שידור מנייד עם כבל S-VIDEO). קורא כרטיסים - חשבתי גם אני על זה - ננסה מעניין אם יצליח - יכול להיות גם אופציה טובה מאוד.

למעלה