מבקש הכוונה

gill99

New member
מבקש הכוונה

שלום רב, לפני כשבע שנים קרה לי מקרה שבעקבותיו הלכתי לקורס תיקשור. למדתי לתקשר ואני עושה זאת, לפעמים באופן יזום ולפעמים זה מגיע ללא רצוני. בזמן האחרון קרו עוד כמה מקרים שהביאו אותי לחשוב שאני לא מממש את מה שיש בי. כגון, אנשים מרגישים אנרגיות בידיי ואני לא יודע מה לעשות עם זה. אני מבין שישנם קורסים להילרים שיכולים להעמיק את מה שיש בי אבל הם מעבר ליכולתי הכספית. אני גר באזור השפלה. לפני שאני "שוכח" מהעניין שוב לכמה שנים, יש משהו שאני לא חושב עליו? תודה מקרב לב, איציק

doingood

New member
מזדהה איתך

לפני כשנה או שנתיים, עמדתי בפני אותה דילמה. מצאתי את המורה שלי פה בפורום - מאסטר עומר בריגר. מבחינת יכולת כספית, המחיר הוא בהחלט נמוך יחסית, ומשהו שאם רוצים כנראה שאפשר לעמוד בו (התשלום הוא פר פגישה). יש גם אפשרות ללמוד אצלה דרך מכללת מדיסין בבית ברל. עכשיו, ההחלטה בידך.
http://www.innersense.co.il/F1E3F0E0E5FA.php בהצלחה.

תמיד יש אפשרויות../images/Emo103.gif

היי איציק, אני מבין את הבעיה שאתה מציג, אך עם זאת עליך להבין שזאת האחריות שלך לפתור אותה. תמיד יש פתרונות לכל בעיה, אפשר לשלם בתשלומים נוחים, אפשר לקחת הלוואה, אפשר להציע שירות אחר במקום (אפילו נקיון או כל דבר אחר שאתה יודע לעשות). אם תרצה ותאמין שזה אפשרי, אז אין לי ספק שיגיעו הפתרונות. חלק מרכזי בלהיות הילר (מרפא) קשור ביכולת שלך להתמודד עם הבעיות שאתה מביא איתך. ולפני שאתה שוכח שוב לכמה שנים, רציתי להזכיר לך שללמוד להיות הילר דורש השקעה ומקצועיות לפחות כמו כל מקצוע אחר. כדאי גם לזכור שבסופו של התהליך ייתכן שתוכל גם להתפרנס מהמקצוע. בהצלחה.

זאב לבן1

New member
היי יוסי ../images/Emo24.gif

מה שלומך? מה שלום אורלי? מסור ד"ש. והרבה חיבוקים וליקוקים מבשמת

היי בחזרה../images/Emo24.gif

היי, אצלנו הכל מצויין, שמחים לשמוע ממך
. מה שלום בשמת? הרבה זמן לא ראינו את שתיכן. איך ההליכה שלה? יוסי

זאב לבן1

New member
כן, באמת הרבה זמן..

בשמת בסדר יחסית, עוד לא היה ניתוח, נקווה שגם לא יהיה. אני כל הזמן מתחזקת אותה כדי שלא תהיה לה דלקת וכאבים, בספטמבר- אוקטובר (אם אני זוכרת נכון) התחילו לה כאבים והצליעה הוחמרה, מיד התחלנו טיפולי דיקור, שנמשכים עד עכשיו... 4-5 חודשים זה היה טיפול שבועי ועכשיו במתכונת של דיקור פעם ב 3 שבועות. ההליכה שלה נשארה פחות או יותר כמו אחרי הטיפולים שלכם, לא הייתה נסיגה לצליעה החזקה ולסיבובי מפרק שהיו בהליכה. העברתי אותה לתזונה טבעית שעשתה לה רק טוב, אבל לאחרונה היו לי כלבי אומנה וזה יצר בעיה אז היא כבר חודש היא אוכלת מסחרי וברגע שיסתדר היא חוזרת לתזונה טבעית, שעוזרת לבנות לה שרירים. גם אצלי מצויין, או בדרך לשם
סיימתי לאחרונה שלב א' של הקורס the work של ביירון קייטי, אצל מאפשרת מוסמכת שלה, שעכשיו בחו"ל, וכשתחזור- אני ממשיכה
ברגעים אילו ממש אני באמצע קורס שני אצל יוסי קדמי ואריה מליניאק the key, עבודה רבה, הרבה משימות ותוצאות, ונהנית מכל רגע
והרבה תיכנונים באופק

כן - לתרגל.

להתחיל להניח ידיים על אנשים (ברשותם כמובן), ולראות מה אתה מרגיש. האם אתה מרגיש אנרגיות, האם אתה שומע דברים, האם אתה רואה בראייה פנימית כל מיני דברים (צורות, צבעים, דברים אחרים). פשוט תתחיל לתרגל. בנוסף, אני לא יודעת מהי יכולתך הכספית, אבל כמורה להילינג, אני יודעת לומר, שמורים פרטיים עולים פחות ממכללות, אז יכול להיות מאוד שאם תמצא את המורה שאתה מתחבר אליו, זה דווקא לא יעלה לך הרבה. השאלה היא, האם זה בכלל מעניין אותך? זה שאנשים מרגישים אנרגיות זה דבר אחד. זה שאתה תהפוך למטפל זה דבר אחר. האם זה מעניין אותך? בכל מקרה בהצלחה. יעל

נקודה חשובה שעולה ממכתבך -

נשמע שיש לך כוחות, שצפו ועלו אל פני השטח, אבל אתה לא יודע עדיין "לנהוג" אותם, לכן אין לך דרך, שאתה מכיר, "לכוון" את האנרגיות. זו הסיבה שכדאי למצוא מדריך - כזה שאתה מרגיש שאתה מבין אותו היטב ומתחבר אליו, שיעזור לך לעשות היכרות עם הכוחות שלך, להשמיש אותם, ולעזור לאחרים. לפעמים, זו רק מילה או מפגש או עזרה מחבר, שפתאום מסדרים לך את כל מסגרת ההתייחסות. לפעמים ספר טוב עושה את זה... הצלחה, תתחדש, ואל תפסיק לחפש את הדרך...

למעלה