מבקש הדרכה תואיל בכבודה או יואיל בכבודו פלונית או אלמוני להדריך אותי איך מנקדים ????????? תודה מראש
ב בוני101 New member 3/10/02 #1 מבקש הדרכה תואיל בכבודה או יואיל בכבודו פלונית או אלמוני להדריך אותי איך מנקדים ????????? תודה מראש
S Sודית New member 3/10/02 #2 אנסה להעביר לך את אתר הניקוד מצטערת זה הולך.... בטח מישהוא יודע...השייך או מגי. סודית אוטוטו מתנתקת....הוא מגיע
אנסה להעביר לך את אתר הניקוד מצטערת זה הולך.... בטח מישהוא יודע...השייך או מגי. סודית אוטוטו מתנתקת....הוא מגיע
M magy New member 3/10/02 #3 המקלדת במצב של caps lock קפס לוק שיפט - פלוס לחיצה על המספר הרצוי.....(כשהסמן עומד אחרי האות שיש צורך לנקד) אֱ 1 בֲ 2 גֳ 3 דִ 4 הֵ 5 וֶ 6 זַ 7 חָ 8 טׂ 9 כׁ 0 לְ ~ מּ + בהצלחה......
המקלדת במצב של caps lock קפס לוק שיפט - פלוס לחיצה על המספר הרצוי.....(כשהסמן עומד אחרי האות שיש צורך לנקד) אֱ 1 בֲ 2 גֳ 3 דִ 4 הֵ 5 וֶ 6 זַ 7 חָ 8 טׂ 9 כׁ 0 לְ ~ מּ + בהצלחה......
ב בוני101 New member 4/10/02 #5 מודה לכולכם . המתחיל במצווה , אומרים לו : גּמוֹר לא ראיתי : שוא , שורוק . תודה
שיח סלימאן Well-known member מנהל 4/10/02 #7 ראית, רק שלא הבחנת השנים האחרונים ברשימה של מגי הם שְוא ושוּרוּק
M magy New member 4/10/02 #8 לא מצליח לי ה- / ניסיתי מספר פעמים...... זה נשאר / גם בשיפט...לא נותן שורוק.......
שיח סלימאן Well-known member מנהל 4/10/02 #10 בטח שלא מצליח לך כי........ צריך להשתמש ב - \ ולא ב - / (וגם אז תקבלי קֻבּוּץ ולא שוּרוּק).
M magy New member 4/10/02 #11 טוב, דיייייייי, הבנתי.......טעיתי מה תעשה? תתלה אותי ביום שישי בבוקר? בית הקברות סגור בשבת..........
שיח סלימאן Well-known member מנהל 4/10/02 #12 א. יש לי קשרים עם הקברן ב. פה זה 50 פלוס, לא נוסטלגיה, לא חייבים לתלות, אפשר גם לחשמל.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 4/10/02 #14 בואט אחד ? עם כל הגודל (קוטן) שלך לא נראה לי שואט אחד יספיק.