מבקש את עצתכם!

Coon Jew

New member
מבקש את עצתכם!

ערב כשרונות צעירים בבית ספרי מתקיים השבוע!! איזה כיף! אני ועוד שלושה רוצים לנגן פינק פלויד אבל יש חילוקי דעות כמו בין גילמור וווטרס! אז מה כדאי לנו לנגן? one of my turns-אני חייב לציין שאנחנו עושים אותו מצויין! hey you- בגלל ההגברה העלובה של הבית סםר לא ישמעו כמעט את הקול של הסולן! fearless- רוצים להביא עוד 20 אנשים שישירו ברקע את you'll never walk alone

MellowShip

New member
fearless בגלל האומץ! ../images/Emo150.gif

האומץ להביא עוד 20 איש שישירו! לכו על זה!

itaikuskus

New member
מצטרף...

FEARLESS ותקליטו את זה או משהו ושימו פה... אם אתם שמים 20 איש שישירו את לעולם לא תצעדי לבד...זה צריך להיות מ-ש-ה-ו בכל מקרה אם תבצעו את ONE OF MY TURNS נראה לי הקהל יהיה קצת בהלם... והיי יו קיטשי מידיי...

LittleKittie

New member
fearless../images/Emo45.gif

ואם באמת תביאו עוד 20 אנשים שישירו ברקע זה יהיה גדול! את hey you לא כי אמרת שלא ישמעו את הקול של הסולן... one of my turns גם יפה... אבל... fearless!

Fearless!!! כמובן

תביאו דגלים של ליברפול ויהיה שמיייייייייח!! YOU'LL NEVER WALK ALONE.. LIVERPOOL ַ& STEVEN GERRARD

oribarak

New member
fearles יכול להיות מצחיק חחח

אני אישית אוהב את Hey you, ופירלס קצת לא שיר נורמאלי לקהל בעל אוזניים לא מחודדות כמו שלנו...סתם הוא די נורמאלי אבל פחות מhey you

One Echoe

New member
חסר פחד..

יהיה לכם קצת קשה לבצע את השיר, לדעתי. אלא אם כן אתם להקה מנוסה. השאלה אם אתם רוצים שירים מוכרים או שאתם רוצים לנגן מה שאתם אוהבים. אם זה מה שאתם אוהבים-נגנו מה שאתם אוהבים. אם אתם רוצים את אהדת הקהל. נגנו קטעים מוכרים מהחומה ומוויש יו וואר היר.

One Echoe

New member
אגב..

one of my turns שיר שלא מתאים, לא לאווירה, לא לעיבוד שתעשו(אני מניח)והוא..פשוט לא מתאים! לדעתי כמובן. אולי תהיו אמיצים ותנגנו את שיין און חלק ראשון, אם יש לכם קלידן וגיטריסט נחמדים:)

oribarak

New member
לא צריך אומץ

צריך קהל שיש לו סבלנות ושלא ישמעו נחירות באמצע...שמע 13 דקות לא כולם רגילים

One Echoe

New member
מ'פתאום 13..

מקצרים את זה.. מורידים את קטעי הסקסופונים באמצע ועוד כמה אלמנטים. וצריך המון אומץ. זה שיר מאוד מאוד קשה לביצוע.

Coon Jew

New member
תודה! בחרנו...

ב-fearless אבל הוא ייקח בערך חמש דקות עם סולו חדש..בשביל הגיוון

למעלה