מבקש את עצתכם.

pertal

New member
מבקש את עצתכם.

שלום, אני בן 22 ויש לי ברקע פיברומיאלגיה שמתבטאת בכאבים בכל הגוף ופוגעת לי מאוד במצב הרוח(5 שנים כבר) מה שגם מקשה עלי מאוד לעבוד. בנוסף, מאז שאני זוכר את עצמי היה לי חוסר יכולת מוחלט להתמיד במטלות, קושי גדול ביצירת מוטיבציה ובלבול וחוסר סדר ורק לפני כמה חודשים אבחנו לי הפרעת קשב. עדיין נבנו לי הרגלים של שנים שאני מתקשה מאוד לשנות, מה גם שאני פשוט לקחתי את החוסר הצלחה בהתמדה כמובן מאליו בגלל עשרות נסיונות בעבר להתמיד בתחומים וכשלון בהם, לפני שבכלל ידעתי שיש כזה דבר הפרעת קשב. זה מן הסתם הקשה עלי מאוד להתמיד בתחביבים(לדוגמא מחשבים), להתמיד בפעילות גופנית שתוכל להקל עלי את הכאבים, להתמיד בפעילויות מנטליות/נפשיות וכו. בנוסף על כל זה, אני מאוד לא מסתדר עם אמא שלי ובעצם נמצא בריבים יומיומיים כבר שנים מה שלא עוזר לפיברומיאלגיה וסיכוי די טוב שלקח חלק גדול בגרימתה. (הלחץ הנפשי). פניתי בעבר לעיצות של כל מיני אנשים(מכרים), ופשוט מאוד התקשתי להתמיד, ולהתמודד עם השינוי במוטיבציה וההתמדה בפגישות איתם כאשר המוטיבציה ירדה. בעצם נשארתי באותו המקום, והכאבים גורמים לכך שאני בקושי יוצא מהבית וגם לא עובד כבר שנים. לצערי אני לא יכול להרשות לעצמי פגישות של 200 ש"ח לשעה, מפני שאין לי שום מקור הכנסה, ובעצם כבר שנים אני מסתובב סביב עצמי. מה אני יכול לעשות? אנשים לוקחים את היכולת להתמיד ולהיות מלא מוטיבציה כמובנת מאליה ותמיד כשאני מדבר איתם הם גורמים ליכולת ההתמדה להיות כל כך קלה להשגה ואני פשוט לא מבין את זה כבר שנים. ניסיתי ריטלין במרשם כמובן, ובגלל הפיברומיאלגיה הסימפטומים של הכדור רק הקשו עלי יותר מה גם שהריכוז לא היה טוב בהרבה מהקיים. האם יש איזושהיא אפשרות לקבל מאמן במחיר סמלי, אולי כזה מבית ספר? האמת ממש אין לי רעיונות ובעצם אני תמיד חוזר וחושב על כל מאות הכשלונות להתמיד כל השנים ולא ממש מכיר מציאות אחרת.... אודה לכם מאוד על כל התייחסות.

pertal

New member
ד"א-יש לי משהו קטן שאני יכול להציע בתמורה....

בניית אתר אינטרנט, כאשר אומנם מחשבים הוא תחום שלא הצלחתי להתמיד בו אבל צברתי ידע והכוונה כמובן לקוד כתוב ביד. אבל לא בטוח שמישהו יהיה מעוניין.

bridges

New member
מספר נושאים...

שלום רב לך, אתה מתאר כאן מכלול נושאים שביחד פוגעים לך באיכות החיים וביכולת שלך ליצור תוצאות. יש בפורום מאמנים שנמצאים בסטאז' ומציאים אימון במחיר זול אבל אני לא בטוח שאתה נמצא עדיין במצב לעבור אימון. גם קואצ'ינג, כמו אימון בחדר כושר, דורש התמדה. אם אתה אומר שאתה לא מצליח להתמיד בעבודה עם מכרים אני לא רואה איך זה יעבוד באימון אישי. כמטפל בתטא הילינג, בנוסף להיותי מאמן, הייתי מציע לך להתחיל במספר טיפולים. אני חושב שטיפול בתטא הילינג יעזור לך מאוד משום שהוא מאפשר להוריד ואפילו לרפא כאבים וגם למלא את המצברים באנרגיה, אולם יש גם טיפולים אלטרנטיביים נוספים שיכולים לעזור. אני מאמין שלאחר טיפולים כאלה תוכל להתחיל באימון אישי, עדיף עם מאמן שיש לו התמחות בהפרעות קשב וריכוז. בהצלחה, רונן

antn

New member
פיברומיאלגיה או דאבת בעברית

ממה שאני מבינה, אתה מתאר כאן מצב שהפך לסוג של מעגל קסמים והכל מתחבר וקשור להכל.....העבודה, האם, הלחץ, הבטחון, הפרעות הקשב.... לי יש עצה במישור קצת שונה....מהכותרת בטח הבנת שאני מכירה את המגבלה שלך....מכיוון שאני מגיעה מהתחום, אני מציעה לך לפנות לסניף ביטוח לאומי הקרוב למקום מגורייך, למחלקת שיקום, על מנת לראות איך הם יכולים לעזור לך בנושא של לימודים או עבודה. ביטוח לאומי נעזר בעמותות שעוזרות בהשתלבות במקום עבודה, כאשר לעיתים נדרשת הכנה לנוא בצורת סדנאות, מרכז שיקום וכו'. אתה בטח שואל את עצמך - מה פתאום? אבל תתפלא עד כמה הם יכולים לעזור. תוכל לקבל עזרה בהכנה ליציאה לעבודה ולכל מה שקודם ומתלווה לכך.... כשתעבוד ותהיה עצמאי יותר, הערך העצמי שלך יעלה, ואוליתלמד להסתדר ולעמוד מול לחצים, שכפי שאמרת משפיעים על המחלה.... זה כמובן במקביל לטיפול כלשהוא....שיכול לחזק אותך עוד יותר. המון בהצלחה

למעלה