מבקש את עזרתכם

La Rossa

New member
מבקש את עזרתכם

לאחרונה התחלתי להתעניין בברט יאנש, ואף קניתי את אלבום הבכורה שלו הקרוי על שמו, והוא נפלא. רציתי לדעת לאן להמשיך מכאן, כי אני יודע שקריירת הסולו שלו מכילה עשרות אלבומים. (את העבודה שלו בפנטנגל אני מכיר כבר, פחות או יותר).

giloni

New member
אני ממליץ על שניים, בשלב ראשון

Jansch Bert & Renbourn John Bert & John 1966 שיתוף הפעולה הראשון בין שני מוסיקאי העל האלה. יאנש מביא את הג'אז, רנבורן את הבלוז ושניהם את הנשמה הפולקית. יופי של דבר, אחד האלבום המופתיים של שנות השישים. אם יש לך סבלנות לאפוס של פולק שנמרח על צד שלם של אלבום, אבל עשוי יפה יפה - לך גם על Jack Orion שגם הוא יצא ב 1966. ואם כבר הזכרת את פנטאנגל, האם יצא לך להקשיב לאלבום Reflections ? כי אם לא, רוץ מהר מהר. יקי

melancholy man

New member
יקי, תסדר את הבחור

אני יכול להמליץ על הכל... (לא שיש לי הכל, אבל עוד לא מצאתי משהו של יאנוש שלא אהבתי), יקי בטח כותב עכשיו איזו מאסה עליו, אז נמתין

עולם ומלואו

דווקא הייתי מתרחק מברט וג'ון בשביל התחלה. אני מייעץ לך לעקוב אחרי הדברים שכתבתי עליו ב'השרת העיוור'. www.hasharat.co.il בקרוב אני גם אעלה מאמר עליו, להרחבת הידיעה.

Anuerysm

New member
כן, הסלף טייטלד גדול

אולי תנסה את האנתולוגיה שלו דזלינג משהו סך הכל הוא לא איזה רוקיסט שמוציא אלבומי קונצפט שצריך לשמוע בחתיכה אחת אז אוסף יכול להיות טוב

למעלה