מבקש את עזרתכם

kingshlomo

New member
מבקש את עזרתכם

איך אני יכול להסביר למישהי שאני לא שוביניסט ולהוכיח לה? אני חושב שבנות שוות ערך לבנים אבל היא לא מאמינה לי...מה לעשות??? הכל התחיל משאלוןשהיא עשתה לי בטלפון של מגזין לאשה או משהו ושם היתה שאלה שמה הסכנה העיקרית שלנו בארץ...ועניתי לה-נשים על הכביש כל האופציות היו נגד נשים!! אבל היא חושבת שנאי שוביניסט מה לעשות?! אנחנו רבים כבר 3 ימים ביחד... ואני רוצה למות.. תעזרו לי בבקשה מה להגיד לה ? איך להוכיח לה? מה לעשות כדי שתאמין לי? אני באמת חושב שנשים וגברים שווים.... יום נעים ותודה רבה לכם!!!!!!!!!!!!!

s h o o s h a

New member
איך להוכיח?

אינך צריך לעשות דבר כדי להוכיח את טענתך אלא פשוט להתנהג כאחד שאינו שוביניסט. נכון שזה מה זה פ@וט? ולמות? בגלל מה? בשביל מה? החיים יפים מידי כדי להעלות אמירה כזו על דל שפתיך גם אם כאמירה בלבד. מיותר! היא כועסת תניח לה יעבור לה. עוד יש לשניכם כל כך הרבה לעבור בחייכם ויכוחים על הא ועל דא (מה יותר עקרוני ומה פחות) כרגע השקיעו משאביכם בלהנות מהחיים (בסה"כ בני 18) ולהישאר בחיים. יום יפה ומחוייך לכם

שובניסט?????

שלום אינך חייב להוכיח לאיש דבר, דעתך על נשים/גברים היא דעתך הבלעדית, אינך אחראי על מה שחושב האחר. אינך חייב להוכיח - דעתו של האחר היא בחירתו החופשית לחשוב ולהביע דעתו גם אם אינה תואמת את דעתך. למה אתם רבים על זה? מדוע אינה מאמינה לך? אתה מאמין בעצמך? האם דיברת ברור? אני חוזרת אינך חייב אתה רק רוצה ועשה בבקשה רק מה שאתה רוצה. באהבה

שרית114

New member
משעשע...

גרמת לי לצחוק,אתה מציג את זה כך כל כך משעשע, שאפילו אם אני רוצה לא נראה לי שהבעיה היא כל כך רצינית. אני אישית חושבת שגברים ונשים שונים הם ואין מה לעשות ככה זה, יש דברים שנשים עושות פי אלף טוב יותר ויש דברים שגברים עושים טוב יותר,לא הייתי רוצה להיות גבר אוהבת כל כך להיות אישה וטוב לי עם זה,נסה להסביר לה את העניין מהצד הזה,מצד שני זכותה כאישה לדרוש מהגבר שלה שיגלה קצת אמון ובטחון בנשים הריי יש לנו הנשים כל כך הרבה מה לתרום לכם לא? וחוץ מזה מה אתה כל כך מתגונן אם זה מה שאתה חושב אז יאללא בסדר זה לא כל כך נורא. האמת היה נחמד לקרוא את העניין הזה כאן,משעשע כל כך ואני לא מזלזלת בכובד הבעיה שכנראה נוצרה אצלכם בעקבות העניין הזה...(מחייכת). סופ"ש נפלא שרית

kingshlomo

New member
נכון ממש מבדר-רוצה להיות חברה שלי?

חחחחחחחחחח אני לא מבין מה כל כך מצחיק...עד שבא לי לבכות... אמממ...אל תדאגי לא נעלבתי אני מציג פה את הדברים בתקווה שזה לא יקרה שוב כלומר הבנות שפה...לא יעשה את זה לחברים שלהם כי זה יכול לפגוע בקשר בינהם.. אני עושה את זה למען בנים אחרים וגם כדי לדעת איך לגשת אליה
תודה בכל מקרה יום סבבה לך ולכולם פה

seeyou

New member
איך להוכיח לה?../images/Emo22.gif

למה לך? כול מה שתגיד -אין לו חשיבות החשיבות אצלה זה איך היא מפרשת אותך ועל זה לא תוכל לעשות כלום! היא רוצה סיבות לפסול אותך? תמיד היא תמצה! כאשר גנב נתפש הוא לא צריך להוכיח שהוא לא אשם המשטרה חייבת להוכיח את זה!! יוסי

למעלה