מבקש את עזרתכם.

vogue86

New member
מבקש את עזרתכם.

מבקש את עזרתכם.
מכירים את זה שאתם נכנסים לאחד החנויות אופנה ויש איזה מוכר חמוד שאתה רוצה שיהיה בעניין שלך ואתה לא יודע אם זה כן או לא
אז זה סיפור:לפני לא הרבה זמן נכנסתי לחנות אמריקן איגל שאני אוהב והיה שם בחור שעזר לי קצת,למרות שאני תמיד יודע מה אני רוצה מבחינת לבוש הפעם זה היה די התלבטות.
בכל מקרה מפה לשם עשיתי לו די בלאגן שם חח תוך כדי שהוא מסדר ועוזר לי עד כדי מצב שאמרתי לו שהביא לו את המספר על הבלאגן P: אני יודע שזה די היה אומץ מבחינתי והוא גם לא אמר איזה משהו אולי חייך די הייתי נבוך מזה שלא ממש הסתכלתי,מספר לא היה שם.
תוך כדי הבנתי שיש לו זמן כי הוא נוסע למחרת לברלין חשבתי אם בן זוג או משהו (בלי ידיעה שאולי הוא גיי או לא,לא העלתי על דעתי) ענה שהוא נוסע עם המשפחה,אח"כ אחרי שכבר שילמתי ובאתי לצאת מהחנות אמר את המילה האחרונה שתתחדש אמרתי לו תודה ותהנה בברלין ענה תהנה בארץ (?!).
מפה לשם אחרי הרבה זמן שלא באתי לשם שוב הייתי שם והפלא ופלא הוא גם היה שם להפתעתי אבל הייתי עם מוכרת אחרת והפעם מכנסיים,הוא עשה את הסיבוב הרגיל שלו פתאום,ואמר לי היי עם חיוך חייכתי חזרה תוך כדי שהוא "מארגן" את הבגדים ואמר "התלהבת מאמריקן איגל..." לא ידעתי איך לקחת את זה כי לא אמרו לי את זה לפני והרבה מכירים אותי בחנויות אחרות אבל סיטואציה כזאת עם מוכר/לקוח שאני מעוניין בו והחוסר וודאות די הרגה אותי.
הלכתי לשלם בקופה ראיתי שאצלו אין הרבה ודווקא הלכתי לאחרת שיש תור הוא הסתכל כזה ומאז לא קרה כלום.
רק שכשדיברתי עם חבר על זה אמר לנסות להוסיף אותו בפייסבוק כי אין לי מה להפסיד ובכן יש לי הרבה מה להפסיד אולי זה השטח הפרטי שלו ולא עושים את זה והבנתי כבר שהוא גיי אז עברו יומיים/שלושה אני רואה שלא מאשר ביטלתי את החברות ומאז לא קרה כלום ואולי גם לא יקרה אני לא יודע.
אני ממשיך להיכנס לזה אבל לא רואה אותו ובפעם האחרונה שראיתי אותו ברחתי משם מהפדיחה שהייתה עם הפייסבוק של כאילו..מה אתה נכנס לי לפייסבוק אני כולה מכרתי לך והייתי אובר נחמד אולי כי מקבלים על זה כסף וגם אני עובד בסוג של תחום כזה ואני מבין את זה.
השאלה מה קורה? לשכוח מהכל? היה משהו,עברתי קו?
אני לא מפסיק לחשוב עליו אבל השאלה אם זה פנטזיה ולא מעבר לזה או שמה יש משהו ואני מפספס תנקודה.

תודה

aשרון

New member
שלום לך....

בכל הזדמנות שהיית שם הוא ניסה להתקרב אליך, ניסה ליצור איתך קשר, להתחיל איתך. אתה אולי היית יותר מדי המום ולא ידעת איך להגיב.
אך לדעתי מה ששבר אותו זה שוויתרת על ההזדמנות להגיע אליו מרצונך, אל הקופה שלו. לעשות צעד לכיוון שלו, אולי זה סימן לו שאתה לא מעוניין.

הוא לא ענה לך לפייסבוק כי כנראה אין לו כח לשחק משחקים.
הייתה לך הזדמנות פנים מול פנים ואח"כ אתה מתחיל איתו דרך מסך מחשב?

כדי לתקן, לך אליו לחנות, תגיד לו שאתה מעוניין ותזמין אותו לדייט.
בלי התנצלויות ובלי הסברים מצידך, פשוט תגיד לו שאתה מחבב אותו ותשמח אם יצא איתך לדייט.

נשמע שהוא לא מעוניין

אבל אם אתה ממש רוצה לנסות שוב אז פעם הבאה אולי תגיד לו משהו בסגנון שעם כמה שהתלהבת מאמריקן איגל, התלהבת יותר ממנו, אולי זה יוציא לך מספר.. אתה לא צריך להרגיש לא נעים שבא לך לצאת איתו, להיפך.. ובאמת אין מה להפסיד, מקסימום יגיד לא.
אני חייב לומר שמה שלי היה מפריע במקומו זה שלא הסתכלת עליו בעיניים. אני לא הייתי נותן מספר למישהו שמציע לי לצאת ולא יכול אפילו להסתכל עלי. הייתי רוצה להסתכל עליו כדי לראות את החיוך והמבט.

vogue86

New member
תודה רבה על התגובות

שנית אני מקבל מכל תגובה משהו אחר,אחד אומר לי שכן אחד אומר לי שלא אני לא יודע אני די מרגיש פאדיחה מכל העניין הזה זה לא קרה לי בחיים שאתחיל עם מישהו בחנות בגדים אני די שומר על עצמי בקטעים האלה ועד שאין איזה משהו מוכח עדיין,לא מבין רמזים..אני בעייתי.
הייתה לי הזדמנות אבל איך שראיתי אותו בקופה אפילו בלי לקנות משהו אלא כי שמעתי אותו כנראה או חיפשתי אותו והנה הוא וברחתי משם כי לא ידעתי מה לעשות אם להשאר או לא כי זה פאדיחה כל העניין הזה ואולי הוא יצחק עליי של אתה עוד נכנס לי לחנות אחרי שחשבת שיקרה משהו? אני יודע שאני דרמטי ושוב אני גרוע בדברים האלה ואולי הייתי צריך להסתכל עליו כביקשתי תמספר אבל אולי הוא גיחך או חייך מזה.
הוא מאשר את כל אטרף אז למה שאותי לא? בלי להישמע רע או משהו.
&nbsp

vogue86

New member
ומניין נראה לך שהוא ניסה להתקרב אליי,ניסה לעשות משהו

והסתייגתי? אולי אני לא הטעם שלו?
אני לא בנאדם שמשחק משחקים ואולי הוא קלט אולי כי אני די נבוך מכל זה השאלה מה עכשיו?

Acoustic 3

New member
אני לא מסכים.

יש משהו מקסים ואותנטי באדם שמנסה לעשות מהלך אבל מתקשה להביע את עצמו וליצור קשר עין.
&nbsp
היו לי מספר אנשים שהתחילו איתי בצורה כזאת ישירה וברוטלית והיו לי כאלה שהעדיפו לעשות את זה בשקט ובמבוכה.
זה היה מקסים מצדם והרבה יותר אהבתי את זה.
&nbsp
היה לי בחור שכבר בגריינדר אמר לי: "אפשר להזמין אותך לדייט?"
זה היה ממש מתוק

גם במציאות הוא המשיך להיות כזה חמוד.

להסתכל בעיניים זה בכלל לא ישיר וברוטאלי

לדעתי כשלא יוצרים קשר עין עם מישהו שמעוניינים בו זה מביע בעיקר חוסר ביטחון עצמי, ולא ביישנות מקסימה.
אתה מעוניין לצאת עם מישהו, להכיר אותו, לנשק אותו, לשכב איתו.. אז להסתכל בעיניים זה מה שקשה? נראה לי שצריך לבלוע רוק ולהתמודד.. לפחות כדי לתת רושם ראשוני נורמלי.

Acoustic 3

New member
אני לא חושב שזה לא טוב. לי זה לא מוריד כלל

היה לי לקוח פעם שביקש ממני למצוא לו ספר, וכשאמרתי לו שאני עסוק עם לקוחה אחרת ואשלח אליו מוכרת שתעזור לו - הוא ענה: "לא, זה בסדר. אני פשוט אחכה לך כשתסיים."
הישירות הזאת היתה טובה. הביעה על ביטחון, על תעוזה, על יכולת מסויימת. זה היה יפה. כששאלתי אותו איך ידע שאני הומו הוא ענה: "לא ידעתי! זה היה סיכוי קלוש, אבל לא יכלתי שלא לנסות".
&nbsp
אבל מצד שני, לקוח אחר הגיע אלי, לא הסתכל לי בעיניים, שם לי פתק ביד וברח. בפתק הוא אפילו כתב שאם הוא מתבלבל ואני לא באמת הומו, הוא לא יעז לחזור לחנות הזאת לעולם

הוא היה חמוד בטירוף. (190 ס"מ, עיניים כחולות
)
זה היה מקסים עוד יותר, כי הוא הצליח להתגבר על הביישנות שלו וכן לעשות צעד, ולא משנה באיזו צורה עשה את הצעד..
הערכתי אותו על זה מאוד.

לי זה ממש ממש חשוב

אם מישהו היה נותן לי פתק והולך, סביר להניח שלא הייתי מתקשר אליו (אולי אם הוא היה 9-10, 1.90 עם עיניים כחולות). זה מוזר לי לצאת עם מישהו על בסיס כלום, בלי לדבר איתו אפילו לרגע.. ומה יקרה בדייט? הוא גם ישפיל מבט במבוכה?
זה לא שאני מלך הביטחון העצמי, אבל קצת ביטחון לשתי שניות זה לא מסובך!

אתה יודע מה יותר מקסים ממי שעושה צעד ביישני כזה בפתק? מישהו שמסתכל עליך, מחייך בביישנות ושואל אם בא לך אולי לצאת לאיזה דרינק. ישר, לעניין ואפילו סקסי עבורי.. מישהו פעם התחיל איתי ככה בעבודה, ועוד כשהייתי עם מישהי אחרת לידי. את זה ממש הערכתי! הוא היה קצת נבוך ללא ספק, אבל זה רק הוסיף לכמה שהוא היה נראה מקסים. אמרתי לא כי בדיוק יצאתי עם מישהו, והוא אמר באסה והלך. מה רע? נראה לי ששנינו הרגשנו טוב עם עצמנו, ולא הייתה חוסר נעימות.

Acoustic 3

New member
אתה טועה, ואתה ממש מפגר

סתם

אבל ממש רציתי לעצבן אותך לשניה

&nbsp
אבל אני חושב שאתה טועה.
אני מאוד מסכים שדייט עם בחור נבוך שלא מסוגל להוציא הגה מהפה באמת מתיש ולא מקדם אף אחד לשומקום.
אבל הביישנות הזאת היא לא עירבון לכך שאותו בחור יתנהג ככה בדייט.
בסך הכל, יש סיבה להלחץ או להתבייש מסיטואציה בה אתה מציג את עצמך ומציע למישהו "לבזבז זמן" בלנסות להכיר אותך, כששאלת השאלות הראשונה שעומדת על הפרק היא אם הוא בכלל מעוניין בך ויזואלית.
אחרי שנאמר ה"כן", הדייט יכול להיות מקסים. אין תלות או קשר חזק בין שני המשתנים האלה.
&nbsp
אגב, הישירות שתארת יכולה להיות ממש מגניבה. אני מסכים.
אבל זה לא אומר שמי שלא נוקט בה הוא דייט יבש ולא מעניין.
יש גם ביישנים, ויש להם מקום בעולם.
אני אחד מהם, אגב..

למה אתה שובר לי את הלב?

ברור שאני לא מתכוון שלחלוטין לא צריך לקבל אנשים ביישנים! די להיות טוטלי כמו איזה ליכודניק בכנס נגד השמאל. אם הייתי רואה איזה חתיך שרירי כהה עור מרוח בגריז בזמן ששוטף לי את האוטו (סיכמנו שזה מה שאתה עושה, נכון?) מסתכל עלי במבט מבוייש אז זה בטוח היה עושה לי את זה.
אני מתכוון שבכלליות לא הייתי רואה סיבה לצאת עם מישהו שלא דיברתי איתו אפילו שניה כי לא היה נעים לו להסתכל עלי. על בסיס מה אני אחליט שבא לי לצאת איתו?
כמו שאמרתי, זה לא שאני מלך הביטחון העצמי. גם אני ביישן לפעמים. אבל כשהצעתי לאנשים לצאת (וזה לא קרה הרבה), החזקתי את עצמי חזק ונמנעתי מלהיראות ביישן עד כמה שאפשר. בכל מקרה, שום דבר זה לא עירבון לשום דבר.

Acoustic 3

New member
איך אני יכול לשבור לך את הלב כשאתה הולך לישון כל לילה עם 9?

&nbsp
טוב נחתום את זה שאין עירבון לכלום ושומדבר הוא לא אינדיקציה לכלום ושאני צדקתי ואתה טעית וזהו

Acoustic 3

New member
אני לא זוכר מתי טעיתי פה..

אולי כי אין פה שיחות של צודק או לא צודק,
אבל בדבר אחד אני בטוח - אין לי פה מכנה משותף עם אף אחד, ולא ברור לי למה אני עדיין פה

Acoustic 3

New member
אני חושב שהוא לא מעוניין ואתה צריך להמשיך הלאה.

התחלת איתו באופן די ברור, גם אם התקשית מאוד להסתכל לו בעיניים תוך כדי.
אני חושב שאם מישהו היה מתחיל איתי ומתקשה להסתכל לי בעיניים הייתי מוצא את זה מקסים. אני חושב שיש משהו מאוד אותנטי בלחוש מבוכה כשאתה מציע למישהו לבלות זמן איתך כי אתה מגלה בו עניין.
אבל כן עשית צעדים, כן ניסית לעשות את זה גם כשהצעת את העניין של המספר וגם דרך הפייסבוק..
אם הייתי מעוניין במישהו, זה לא היה משנה איך הוא התחיל איתי. גם אם היה שולח לי יונת דואר הייתי נענה לו בחיוב.
אז הוא כנראה לא מעוניין..
&nbsp
&nbsp
ולמה לא אישר בפייסבוק בכל מקרה?
כי לא יכולת להיות ברור יותר. הבהרת יפה מאוד שאתה מעוניין בו. היות והוא לא מעוניין, הוא לא ראה לנכון לאשר.
משום מה בנות מציעות לי בקשות חברות לאחרונה.. ואני כלל לא מכיר אותן. ברור לי שהן לא סתם מבקשות חברות אלא שיש להן עניין כלשהו.. וכיוון שאני ממש לא בעניין - אני לא רואה סיבה לאשר..
לא צריך להכנס לכל מיני ספקולציות והשערות כמו "עברתי את הגבול" וכל מיני הנחות חסרות בסיס.
יכולות להיות מגוון סיבות ללמה הוא לא מעוניין ולמה לא אישר ולמה ולמה ולמה..
&nbsp
בשורה התחתונה, אני חושב שאתה צריך להמשיך הלאה.
&nbsp
אם אתה רוצה לנסות שוב בפעם האחרונה רק כדי להיות בטוח - אז לך על זה.
אולי רק בגלל העקשנות ישחק לך המזל

אבל אני לא הייתי ממשיך לנסות

עשית אבל לא ממוקד, לכן אתה מרגיש פיספוס והוזה אותו

אתה רוצה להכיר מישהו ? אתה צריך לדאוג שהוא ידע על זה ובזמן אמיתי (כשהברזל חם).
יענו - היית צריך לומר משהו ישיר וגם להסתכל ישר.
יכולת לקבל 2 תגובות בלבד:
1. הסכמה
2. דחיה
אז היה לך עם מה לעבוד בתיסכול או באהבה.
אבל לא היית ישיר ולא הסתכלת ישר, אז קבלת משהו בין הסכמה לדחיה (כנראה בכיוון הדחיה כי תכלס אין סבלנות להתנהגות כמו שלך בחיזור). אין מה לעשות עם זה. אתה רק יכול ללמוד מזה להבא. לא תלמד ? תתקל בזה שוב ושוב.

bp9mk6

New member
אם הוא היה מעונין הוא היה מאשר

נראה לי שהוא סתם היה נחמד אליך כדי למכור לך יותר.
בכל אופן זה ממש מקסים שהיה לך אומץ לעשות מעשה ככה על המקום. לדעתי זו דרך הרבה יותר טובה להכיר מאטרף ושאר אתרי הפח האלה

vogue86

New member
אני הצעתי את המספר כבדרך אגב זה היה אמור להתפרש לשני הכיו

הכיוונים.כי עשיתי לו בלאגן ונכון שהוא מוכר וזה התפקיד שלו אבל אני גם מוכר ואני שונא שעושים לי בלאגן בחנות ולא יודעים מה הם רוצים מעצמם אז הצעתי את המספר כנחמדות ונימוס ואולי מעבר בגלל זה לא הסתכלתי לו בעיניים אולי מתוך חוסר ביטחון כי אני לא עושה את הדברים האלה וזה היה ממש מקרה קיצוני שאמרתי לעצמי שלא נמות מזה והרגשתי משהו אבל יכול להיות שטעיתי ושאני לא הטעם שלו או לא יודע אבל הסתכם בשתיקה בלי מעבר עד עכשיו.
וגם הוא היה נחמד לא בגלל למכור לי יותר הוא לא היה אסרטיבי כמו מוכר אלא קיפל בגדים ועזר תוך כדי והיה קצת שבירת קרח שהעיר הערה על מה שאני לובש אני ידעתי מה אני רוצה וסתם התלבטתי והוא היה שם לעזור.
אבל הקטע שכשחזרתי לשם והוא בא לשם כבדרך אגב למרות שלא הייתי איתו אלא עם מוכרת אחרת והוא הכיר אותי ואמר שלום ואמר שהתלהבתי מאמריקן איגל זה היה קצת מוזר...כאילו מה אתה רוצה להגיד בזה? אתה שמח שאני כאן או מה?
לא יודע למה הצעתי לו חברות בפייסבוק אולי זאת הייתה טעות כי אני לא מאשר כל אחד יכול להיות שאם הייתי שולח הודעה זה היה אחרת? זה עדיין רלוונטי? אולי זה מוקדם מדי וצריך שיהיה בשר קודם ואז לפייסבוק? כי זה מרחב אישי.
אני מבין ממכם שהוא לא מעוניין אבל לאור מה שכתבתי ומה שהיה אין סיכוי? אם עכשיו יהיה בחנות הזאת ממשיכים האלה כאילו לא קרה כלום או שוב "התלהבת מאמריקו איגל"? או שבכלל יצחק לי לאור מה שעשיתי.

לדעתי

אתה לא צריך לנתח יותר מדי מה שהיה בעניין הפייסבוק.. ניסית, לא אישר מסיבותיו שלו, זהו.
אני לא רואה סיבה שהוא יצחק עליך.. למה שזה יקרה? אם אתה מעוניין להמשיך לקנות שם ואתה רואה אותו- פשוט תחייך, תגיד היי ותמשיך בקניות שלך. לא צריך לשחק משחקים, ולא צריך להרגיש נבוך. זה לגיטימי להתחיל עם מישהו ולגיטימי לסרב למישהו. פשוט תקבל את זה ותמשיך הלאה.
ופעם הבאה שאתה רוצה להתחיל עם מוכר כלשהו, תסדר את הבלאגן של עצמך בתא ההלבשה :)

למעלה