מבקש את עזרתכם

wolfikk

New member
מבקש את עזרתכם

אהלן אנשים טובים, כחלק מהתזה שלי, אני צריך אנשים מגוונים שיענו לי על שאלון קצר העוסק בעמדותיכם לגבי נושאים כלכליים אם תוכלו להקדיש 7 דקות מזמנכם, אודה לכם מאוד ומבטיח למלא כל שאלון שישלחו לי בעתיד - לעולמים :) כנסו ללינק: http://bgumanagement.qualtrics.com/SE/?SID=SV_cYJ0GabxJ7FGWEs המון תודה

כחלק מה....... אני לא רוצה לקלל!!!!

די!!!! נמאסתם עם כל המחקרים המזורגגים שלכם..... לכו לרכבת צפון, ליד החורשה שם יש המון הומואים תשאלו אותם... תודה.

Nחמן

New member
סרוג בארון! תירגע!

אני מבין את כעסך. גם לי נמאס ואולי גם לעוד כמה גולשים. בגלל זה להתרגז??? קורה, שמישהו/י מעלה כאן הודעה לצורך מחקר. כוונתו טובה וכפי שאמר טיף טף: הוא רותה להצליח. אינך חייב להשיב לו ואינך חייב לשים לב אליו כלל. הכעס מוציא אותך משלוותך ופוגע במזגך הנוח בדרך כלל. אז דע לך, שיש מצווה "והתעלמת מהם". מותר לך לנהוג כדברי הגמרא. עוד משהו לקינוח: בוודאי אתה מכיר את הפסוק: דברי חכמים בנחת נשמעים. הרשה נא לסרס אותו כדי להוציא פירוש יפהפה, שאיננו מתאים לפשט וגם לא לפיסוק הטעמים, אבל הוא יפהפה: דברי חכמים בנחת - נשמעים. אני מאחל לך, שתצליח לשמור על עצמך ועל כבוד הפורום ולכתוב תמיד רק בנחת. אוהב אותך מכל ה
נח

נחמן אתה צודק!! ../images/Emo24.gif

אני באמת מצטער.. יש ימים שעדיף פשוט לא לכתוב כלום!! כנראה שאם היה לי את מי לחבק ביום כזה, לא הייתי מתנהג כך!!

Nחמן

New member
גם בזה לא צריך לדאוג

רבים ממשתתפי הפורום מוכנים לחבק אותך חיבוק אמיתי. אני מאחל, שתזכה לו במהרה גם במציאות.
באהבה
מכל ה-
נח

טיףטף2

New member
../images/Emo24.gif

שמעתי על מנתח פלסטי מצויין במקרים כאלו. וברצינות.בע"ה אתה עומד לקבל את הפסיכומטרי שלך...ואז גם אתה בטח תצטרך לראיין אנשים... תישן טוב ותתעורר לבוקר חדש וטוב בע"ה.

למעלה