מבקש את עזרתכם...

• פותח הנושא ea53
  • פורסם בתאריך

ea53

New member
מבקש את עזרתכם...

אהלן חבר'ה, צריך את עזרתכם (זהירות, טיפה ארוך).... לפני שנתיים התגייסתי לצבא וממש לפני שהתגייסתי קניתי לי פנטום X6. אני בעיקר מנגן לעצמי ומכין פלייבקים באמצעות הקיובייס SX3 לעצמי ולאירועים מיוחדים. כמו שאתם מבינים, מכיון שהייתי בצבא, לא ממש יצא לי להשתמש בו ולבחון בו את רוב הפונקציות שבו. ניתן להגיד שאני משתמש בו בעיקר בתור פסנתר ומידי פעם שיש לי זמן וכח להכין כל מיני טרקים בקיובייס. החלטתי למכור אותו. למה? רבותי, הסאונדים שלו מעולים (טוב נו, זה מה שאני מכיר). ומהבחינה הזאת, הוא אחלה כלי. אבל אני מחפש כלי שיהיה לו שילוב של ליווים ומקצבים - כדי שיהיה לי הרבה יותר כיף לנגן איתו - וגם סאונדים לא פחות טובים מהפאנטום. קודם כל, בהתחשב בעובדה שהוא לא זז מהמקום שלו בחדר במשך שנתיים והיה בשימוש בתדירות של שעה לכמה ימים, בכמה אני יכול למכור אותו? בנוסף,פניתי אליכם לא סתם, כצפוי, אני מחפש כלי חלופי. הבנתי שהמקלדות של רולנד עם ליווים אוטומטיים לא בדיוק עושים את העבודה (G80 וכו') שמעתי על TYROS2 של יאמהה. מה אתם אומרים? האם יש בו שילוב של מקצבים וסאונדים טובים? האם הוא מתחבר לקיובייס בUSB (כמו הפאנטום)? ראיתי עשרות סרטונים, אך אני מעוניין לשמוע חוות דעת אמינה בכדי שאוכל להחליט ולא לשרוף כסף על סתם (חבר'ה, בכל זאת, משכורת של חיילים...) תודה לכל העונים...

ברוך הבא../images/Emo24.gif

כולם מצויינים.רולנד-ימהה-סולטון וקורג. לעניות דעתי בכל מקרה "לא תשרוף כסף סתם". כדאי לגשת לחנויות-להאזין לאורגנים-לראות היכן הממשק הכי נוח לך. כדי לקנות את הטיירוס 2 , צריך לאהוב את ימהה וכן הלאה. אני מאוד מרוצה מהE80. למעלה משנה הוא אצלי.הוא מוצלח בצורה יוצאת מהכלל! הבעיה היחידה היא המשקל.אם 22.5 ק"ג לא מרתיעים אותך, אני בהחלט בעד.התוכנות המובנות בו ישחררו אותך מהתלות בקיוביס-תוכל להכין אותו להופעה והקלטה אחרי הכרות מעמיקה עם הכלי.

ea53

New member
אוקי, כמה לפי דעתך אתה יכול למכור את שלי?

קפוץ לחלילית

הם מבצעים טרייד אין.תבדוק טוב טוב ת'E80.הוא יזכיר לך את הפנטום.חלק נכבד מצליליו עובד על בסיס אותו מנוע.הליווי האוטומטי,חמים-אמיתי.הטכנולוגיה יחודית לG470-E80. היא מכסה את כל מה שאפשר לחלום עליו בליווי אוטומטי.ייתכן שתעדיף את הG70 בגלל ריבוי אוקטבות ויציאות ומקלדת פטישית יותר.זה עניין של טעם.אפשר בהחלט לסמוך על רולנד.זו חברה ותיקה ואמינה.אני חוזר שוב ושוב...הבעיה היא שצריך לאהוב את הצלילים.לא כל אחד יאהב אותם.יש שיעדיפו את עדינות מוזיקת המעליות של הטיירוס2.הרולנד שואף לכיוון אחר לחלוטין.הרבה יותר אגרסיבי.צריך לאהוב את זה. לשים לב למשקל הכלי ולאורך הG70.זה בהחלט מסרבל את העסק! שני האורגנים,יותר ממצויינים.הE80 אצלי כבר למעלה משנה.הוא לא נתקע אפילו פעם אחת! הוא אמין מאוד בכל מצב! אני סומך על ר' יוסף מחלילית.למרות הטענות החוזרות ונשנות על הG70,העם כנראה פשוט לא יודע לתפעל אותו כמו שצריך. הויכוח הנצחי על "מה יותר טוב" הוא נחמד ונכון.גם הטיירוס2 מצויין.כנ"ל הקורג.אם הייתי צריך להחליט שוב על מה להוציא סכןם ברמה הזאת,הייתי בוחר שוב בE80 ללא היסוס. נכון.המשקל ממש בלתי נסבל.כשהוא סופסוף יושב על הסטנד,אפשר ב'מת להנות ממנו-לתכנת אותו ולעשות איתו גדולות ונצורות.אני זוכר היטב את הבום של ה17600 ש"ח על תשלומיו לחצי שנה.זה נורא
זה שווה בסוף כל שקל שהושקע בו.

יוב יוב

New member
אם אתה באמת רוצה אורגן טוב ולא ביותר מדי כסף

תרד מהטיירוס 2, עזוב את ה E 80 ואל תחשוב על קורג PA 1X (או היקרים יותר)! יש לימאהה אורגן בסדרת PSR הידועה לטוב (שאני זכיתי לגדול עליה והיום אני ממשיך איתה) דגם S900. עולה פחות מכל הכלים הרשומים לעיל ונותן תרומה מכובדת עד מאוד!! אחלה ליווים, אחלה סאונדים (סינטים, ברסים, אורגנים סטייל המונד, פנסתרים אמינים אקוסטיים ואלקטרונים, כלי נשיפה אחרים, גיטרות ומיתר ועוד המון דברים טובים!!) קל לתפעול, ידידותי לעין ולואזן, ואף לא חסרון אחד (אני אישית עוד לא מצאתי ויש לי אותו מס' חודשים לא רב). אני רוצה לציין שעברתי לכלי הזה לאחר שימוש בן שנתיים בקטרון SD1 שהיה מדהים בצלילו והליווים שלו, אך לא נוח לתפעול כלל (בוא נגיד שחוץ מלנגן עליו ולהנות מכל רגע, לא ידעתי לעשות דבר). אגב, הוא גם כלי שלדעתי שוקל משהו כמו 10 קילו שזה יתרון נוסף כמובן לסיכומו של עניין, אם אתה באמת רוצה כלי ברמה גבוהה שבאמת תדע להשתמש בו, שיהיה לך קל לקחת אותו, שמתחבר ב USB (למרות שאני מחבר אותו לקיובייס באודיו) לך עליו. בלב שלם. ואם יש עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אליי בכל עת תודה וערב טוב יובל

למעלה