מבקש את דעתכם......

מבקש את דעתכם......

כיצד אתם היתם פועלים........ברשותי דירה שעברה שיפוץ הכל בסדר חוץ מכמה בעיות מעצבנות שבשיל לטפל בהם צריך לפרק את רוב הדברים ולבנות אחכ מחדש....... במקרה של התקרה ישנם בעיות בחשמל מעל תקרת הגבס וישנם רעשים מוזרים משם (צריך לעשות חורים או לפרק את התקרה ולבנות מחדש) מקרה שני אינסטלציה בחדר האמבטיה לא עשו את התשתית טובה כך שמידי פעם יש הצפות כנ"ל הקונסטרוקציה החיצונית של צינור הביוב לא בנויה טוב וזה גורם לכל הבעיות........ הבאתי איש חיצוני שיסדר את זה אבל בגלל שהבעיה נובעת מבפנים זה לא מספיק טוב. בשנת אחריות שנתן הקבלן שיפוצים הוא בא וסידר דברים והרס דברים אחרים בדרך ועוד צעק והתיחס כאילו הכל בסדר ומה אני רוצה ממנו. נגמרה שנת אחריות -תבע אותי אומר לי אבל מסתבר שחוץ מהשם שלו ומספר תז שלו אין לי כתובת .... כל עוד שיטפל בזה או אם אני יטפל בזה לבד צריך כתובת על מנת להגיש כתב תביעה או למסור לבעלים במקום. אני מצלצל אליו הוא צועק אלי ואומר תבע אותי ולא רוצה לתת תכתובת (הוא אומר שיש חשבוניות עם כתובת ) זה נכון החשבוניות של אחיו בעל העסק אבל הוא לא זה שחתם איתי על החוזה . ואחיו אומר שעם אני יתבע אותו הוא גם כך לא יתחס לזה או יאשר את קבלת כתב התביעה. מה אתם היתם עושים במקרה שכזה?

תשובה

תגיש תביעה נגד העוסק הרשום בחשבונית המס וגם נגד הקבלן שעבד בפועל. את כתובתו תוכל לקבל באמצעות פניה למשרד הפנים. קח בחשבון שאתה זקוק לחוות דעת מומחה מטעמך.

יש לי חוות דעת ממוחה לליקוי בניה וגם....

קבלות של אנשים שהבאתי חוץ מזה לתקן בעיות שהם יצרו. אבל איך אני מברר במשרד הפנים. ככה סתם מתקר ומבקש לברר כתובת של מישהו ......(יש לי שם פרטי ושם משפחה ותז) למה שבמשרד הפנים יתנו לי? ואיפה להגיש תביעה בבית משפט רגיל או לתביעות קטנות כי בדוח שקיבלתי מחברת ליקוי בניה נתנו עליות שעוברות את כמה שאפשר להגיש בבית משפט לתביעות קטנות. ולעומת זאת בבית משפט רגיל אני לא יכול ליצג את עצמי או שרצוי במקרה הזה שעו:"ד בתחום הניזיקין יטפל בזה? אבל יותר חשוב לי כרגע זה הכתבות שלו

זה עינין של פרנציפ להתנקם בנבלה הזאת....

אז מה את אומרת איך אני יכול לברר ..........

יש טופס מיוחד

באמצעותו מבקשים ממשרד הפנים את הפרטים. ניתן למצוא הטופס במשרד הפנים ובחלק מסוכנויות הדואר. אם גובה התביעה הוא מעל 17,800 ש"ח אז האפשרות היחידה היא להגיש אותה לשלום. אם אתה רוצה להיות מיוצג אתה צריך עו"ד מהתחום האזרחי, רצוי מישהו בעל ניסיון בתחום ליקויי בניה.

תודה...עם אני ניגש לשם עם כל המסמכים שברשותי.

הם יכולים להביא לי את זה במקום ?

למעלה