מבקשת

fungas

New member
אצל אודלסמן ב"פיין טיונינג" ../images/Emo59.gif

יש אפילו שניים והם במצב חדש!! שווה לקפוץ רק כדי לראות איך הדברים האלה היו נראים בשנת 1993

איילR

New member
הGPX הוא היחידי שעונה על צרכיך

הוא ה250 היחידי (אפילו אל תחשבי על RGV ואני ל יודע כמה נשארו במצב סביר) שיש לו נטייה לכיוון הספורט, כמובן שהוא לא אופנוע ספורטיבי אבל מנסיון הוא יכול לספק פאן במיוחד לנמוכים כי אני עם ה1:83 שלי די סבלתי עליו. דרך אגב הGPX הוא קואסאקי. הבעייה היחידה שהמחירון שלו משנת 94 הוא 16300 לפי מחירון מוטו. לגבי הGN - הGN אמין ופשוט עיצוב קסטום מנוע מיושן ואמין של DR250 אבל אם תחפשי את ההפך מספורטיבי זה האופנוע אני בטוח שעם הB&W שלי אני "אוכל" כל GN בכל כביש. אבל הוא מתאים בדיוק למתחילים מסוגך וגם מתאים לך מבחינת התקציב. עוד אופנוע שבקטגורית התקציב שלך הוא המ.ז . בקיצור לצערי התקציב שלך לא ממש מאפשר לך לקנות אופנוע ספורטיבי האמת לא ממש מאפשר לך לקנות אופנוע משנתון סביר. התקציב הזה יותר מתאים לקניית קטנוע.

mf

New member
אני ממליץ על מ.ז 301

עד כמה שזה נשמע מזעזע לרב החברים כאן אופנוע מתחילים מצויין. תיצרי קשר עם תמיר the finalcut והוא כבר יסביר לך הכל...

mickey mouse

New member
MZ ....

אז נכנסתי לאתר של מוטו, וראיתי את הMZ, מחירון נמוך, השאלה לגבי החזקה האם הטיפולים יקרים יחסית לGN ? ואיפה אני יכולה לקבל עוד פרטים עליו ?

JonnyBoy

New member
תריצי חיפוש על "M.Z"

יש כאן בחור המשתמש בכינוי זה והוא תיאר (והמליץ על) MZ-250

mickey mouse

New member
OK ../images/Emo66.gif

אז אני אשמח לקבל פרטים - וחלק מהפרטים - איך ולמה הוא כל כך זול ???

M.Z

New member
או קיי בואי נתחיל

אופנוע 2 פעימות, חזק (בקטגוריות הללו) אמין, זול לתחזוקה,רוב הטיפולים ניתן לעשות לבד,רוב החלקים פשוט כמעט ולא מתבלים. לי יש אופנוע כזה כבר 4 שנים ומעטות הפעמים שהגעתי איתו למוסך, האופנוע היה פעמיים באילת, בצפון, בבקעה, בכל חור במדינה, רוב הזמן בהרכבה. אף פעם לא נתקעתי איתו, למעט פנצ´רים. אופנוע שהגדירו אותו - אם תכנס בקיר במהירות 80 קמ"ש הקיר יפול והאופנוע יתמלא אבק. למה הוא זול? טוב יש כמה סיבות לדעתי: 1) האופנוע 2 פעמיות ובארץ לא אוהבים אופנועי 2 פעימות, בארצנו הקטנה יש את אפקט העדר, אם כולם קונים סוזוקי, גם אני אקנה. ובארץ מכיוון שהרוב לא רוצים אופנוע 2 פעימות זו הדעה הרווחת. 2) בזמנו גדליה ממוסך ג ארנון ייבא את האופנועים הללו במקביל לBMW ורוב ההשקעה שלו היתה בBMW , והאופנוע הזה הובא כאנדר דוג, היום יש יותר דחיפה של האופנוע ודגמים חדשים. 3) מוטו לא עדכנו את המחירון שלהם כבר כמה שנים, ואין אף אחד שדואג לזה, לדוגמא אין שם דגם שנת 94 , אין הבדל בין FUN לרגיל (זו תוספת מחיר) ועוד כהנה וכהנה. 4) סתם תדמית שלא נובעת מכלום, כולם יוכלו לומר לך כמה כדאי לך לקנות קטנוע 125 סמ"ק ב-8000 ש"ח, אבל אף אחד לא יציע לך לקנות אופנוע 250 או 300 ב-5000 ש"ח שיהיה חזק יותר , בין עירוני יותר, ואמין יותר, מחוסר ידיעה. לכן אני כאן, יש כבר כמה ששאלו קיבלו תשובות הלכו לראות את האופנועים הללו והתאהבו בהם וקנו אותם, ועד היום אני מקבל פידבקים טובים. בסכום שאת מחפשת מבלי "למשוך את עצמך עוד קצת לכיוון ה-20,000 " זה האופנוע בשבילך. לגבי נושא הגובה - הבולמים ב- M.Z ניתנים לכיוון בגובה ויכולים להתאים לך.

mickey mouse

New member
ושוב תודה על ../images/Emo45.gif

יש אופנוע כזה ב- 2500ש"ח שנת 94 (במידה וזכרתי נכון את השנה...) ההנעה רגלית בלבד - או שיש גם חשמלית? (שרירי הרגל יגדלו...) ומה לגבי המשקל שלו ?

M.Z

New member
איפה ראית בסכום שאמרת?

תבדקי טוב טוב, אמנם המחירון שלהם נמוך אבל לא עד כדי כך, אם תתני לי פרטים עליו אולי אני מכיר אותו. ההנעה היא רגלית, חשמלית יש רק בנפח 500 אבל הוא יקר מאוד, ההנעה הרגלית בכלל לא קשה, בסך הכל מדובר להניע בוכנה של 250 סמ"ק. יש 2 בחורות שאני מכיר על אופנועים כאלו- ואף אחת לא נתקלה בבעיה בנושא. וזה בסדר הן לא "גורילות" אלא אפילו קטנטנות. משקל האופנוע- בסביבות 130 ק"ג. ההמלצה שלי היא: לנסות למצוא דגם FUN בעל מכללים מתקדמים, ועיצוב יפיפה, בקובץ המצורף תסתכלי על הצהוב בפינה השמאלית למטה. ואם תרצי לדעת על אופנועים כאלו למכירה אני יכול לברר ולדווח לך.

mickey mouse

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo8.gif

ראיתי את המחיר הנ"ל בhttp://www.sdeyoav.org.il/bike4sale/LargeImage.asp?AddNumber=4291 - במידה ויש לך נתונים - אשמח. ושוב...תודה, אני חושבת שנעשה הרגל - פעם בשבוע או פעם ביום אני אגיד תודה על הכל...

M.Z

New member
אני אבדוק על האופנוע, נראה לי

שכבר ראיתי את המודעה שלו במגזין 2X2 די מזמן וכנראה הוא עדיין שם, אם הצילום הוא באמת של האופנוע הזה, אם אני לא טועה האופנוע הזה נמכר בשבוע שעבר. משהו מוזר במודעה הזו- הטלפון לא נכון יש בו רק 6 ספרות, ואפילו הפלאפון הלא זמין נראה לי מוזר (מספר קל מדי) לגבי התודות,בבקשות, באמת ניתן לוותר על הנושא- זו באמת אדיבות,אבל ניתן לוותר על כך.

mickey mouse

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

OK במידה ותצליח להגיע לבנאדם, אשמח לקבל נתונים

M.Z

New member
טעות שלי, טעות שלי ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

לא שמתי לב טוב טוב לפני שכתבתי את ההודעה, התמונה המצורפת באתר אינה של האופנוע למכירה, אלה פשוט תמונה שכל מודעה של MZ מצורפת אליה. לכן אינני מכיר את האופנוע המדובר, מה שמסביר לי שיכול באמת להיות שזהו לא דגם FUN לכן הם גם נמכרים בצורה משמעותית פחות מהמחירון.

mickey mouse

New member
ובגלל

זה המחירים שלהם בקנט´ים ?! ומה לגבי טיפולים... במידה ואין הרבה כאלה בארץ - אחד ועוד אחד נותן - שהעלות של הטיפולים יקרה (תקנו אותי במידה וטעיתי), ולא כל מוסך יכול ויודע לטפל... מה גם שאין חלפים זמינים... וצריך להזמין מחו"ל... תקנו אותי במידה ואני טועה

M.Z

New member
טועה ובגדול

המוסך המרכזי הוא ג.ארנון שהוא גם היבואן, האופנועים הללו נמכרים בכל מוסך שיש לו, אני לדוגמא קניתי את שלי בפרפר תלוי כמו בכל אופנוע אם את נכנסת ונפלת על אחד שיש לו. לגבי טיפולים: התכיפות כל כך נמוכה, וחלפים אין בעיה, אני במשך 4 שנים לא נתקלתי במצב שלא היה חלק מסויים. מוסכים שמטפלים באופנוע: מוסך דב בחיפה, ג.ארנון בת"א, ועוד מוסך שאני לא זוכר כרגע איך קוראים לו אבל שם אני עשיתי את הבדיקה לפני קניה. בכל מקרה כן יודעים לטפל באופנוע, ויש מקומות חוץ מהיבואן שמוכרים ומטפלים. מחו"ל לא ייבאתי, ולא נצטרכתי להתקל בזה אף פעם.

mickey mouse

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

טוב אז תודה על התיקון, באיזור הרצליה - יש מוסך? ומה הכתובת של מוסך ג. ארנון ?

M.Z

New member
עד כמה שאני יודע אין מוסך בהרצליה

אבל יכול להיות שאני מתבדה, כמו כן חשוב לדעת מה זאת אומרת צריכה מוסך. אם הבעיה היא חשמל - כל מוסך מתקן כמעט כל כלי, כנ"ל לגבי כבל גז,קלאץ´,פנצ´רים וכו´. רק אם מדובר על גיר/מנוע צריך מוסך שמכיר טוב את הכלי. המוסך של ג.ארנון נמצא ברחוב בן שמן מאחורי בניין ידיעות אחרונות בת"א. המלצה: אם את רוצה להגיע אליו לראות כלים, דברי איתי קודם בפלאפון, יש כמה דברים שכדאי שתדעי, ואם תרצי אני אדבר איתו לפני כן. (קשרים טובים יש). דרך אגב ברצוני לאחל מזל טוב לאורי שקנה את אחד האופנועים היותר יפים שראיתי בחיי ושמור בצורה מדהימה, הוא קנה אותו בשבוע שעבר ומרוצה עד הגג לידידי - סע בזהירות ותהנה.

למעלה