מבקשת

pussycat*

New member
פחות...

10-20 אחוז בגלל המיתון והחורף שמתקרב (אני לא ממציאה..ככה כתבו פה לפני כמה שורות :)))

אלדד א

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif בררר..

רגע רגע....צריך לסדר את הנשימה.... מיתון?? חורף?? צודקת. אז מה החשבון בבקשה? כמה אני צריך לשלם לך? זה אולי תקף על אופנועים רגילים - אדרבא, חפשי ואולי גם תמצאי. אני מדבר איתך על בונבונבונבוניירה!!!!!!! וחץ מזה: 1. אני באמת לא לחוץ למכור 2. אולי נעשה את זה, איך לומר, באינטימיות רבה יותר....את יודעת...את ואני (ובילבי)...בטלפון.....(אפשר גם להעלות את אישתי על הקו...)

למה אני ואישתך בסוגריים ?

בכל מקרה , חתולנת .. קודם רישיון אח"כ אופנוע .. ולעניין האופנוע של אלדד א. אופנועים שמורים לא מוצאים בנקל.. אני לא מכירה את האופנוע הנ"ל אבל על פניו עושה רושם שמור .. ועל אופנועים שמורים משלמים את המחיר , כמו שעל לא שמורים משלמים את המחיר אבל לתיקונים .. אני על נילסן שילמתי מחירון ! בילבי

pussycat*

New member
אוי אוי אוי

בילבי תני להתמקח קצת... חוצמזה שאם הבחור לא לחוץ ולי עדיין אין רישיון...אנחנו ממש מתאימים - נסחוב את הקניה-מכירה עוד איזה 3-4 שבועות, נכון אלדד ? ואלדד, אין בעיה תביא את כל המשפחה (סבא, סבתא, דודים, דודות) ו"דיירי" הפורום לדיון שלנו. ועכשיו ברצינות, אם אתה מעוניין לעבור לפסים יותר אישיים
(בחרתי ניסוח לא נכון?!
שאישתך לא תרדוף אותי עם מערוך...) - צור קשר במייל.

אחותי הפריפריסטית............

שו רחובות רבתי ?? האם עסקינן בפריפריה של רחובות, כרי - המושבים שליד וכו´....... נשמע נחמד..... בכל אופן, אחותי. ביז´ו (הדמות) הינו תושב אשדוד סיטי, עירה של העדה הכה מלבבת שלנו....... ושם בכיכר - יש ברזלים. וזהו מקום מושבו של הביז´ו עת הוא נח מביתוק סלעי המדינה על חרגולו הכתום. יום טוב פוסי. com.ביז´ו דובר הג´אמע בעיר החולות

nirz

New member
../images/Emo74.gif שלי

גאמע כמו שכתבת משמעו מסגד,אולי התכוונת לגמאעה
אללה מעכ.

dmx_must_fly

New member
אין הרבה ברירות ב250

יש את הGN 250 אופנוע אמין אבל מיושן עם עיצוב מיושן, TU 250 המחליף של הGN, GPX הוא הספורטיבי שבחבורה אבל קשה למצוא אחד במצב טוב רובם עברו התעללות מסיבית, KLR 250 אופנוע מצויין בתור אופנוע ראשון אבל יש לו קיק סטרטר ולא כולם מצליחים להסתדר איתו, XR 250 אותו דבר כמו הKLR אבל יותר טוב אבל גם פה כולם עברו התעללות מסיבית, KLX250R רק לתוחני סלעים, DR 350 בחירה מצויינת אבל לא ספורטיבי. בקשר לציוד: כפפות - בוחרים מה שנוח ומתאים לתקציב. מי שלא סובל מקור כפפות דקות יהיו עדיפות גם מבחינת הרגש וגם מבחינת החום. מעיל - יש הבדל בין מעיליי הקיץ לחורף. מעילי החורף הם מסורבלים יותר חלקם חסיני מיים (מה שהופך אותם בקייץ לסאונה על 2 גלגלים). מעילי הקיץ מאווררים ויהיו קרים מידיי בחורף אבל תמיד אפשר ללבוש כמה שכבות מתחת. אם יש בעיות תקציב תמיד טוב ללכת על מעיל אנדורו עם מיגונים כשיחים ובטנה מתפרקת. בתור התחלה קסדה, מעיל וכפפות זה מספיק אבל תמיד טוב להוסיף חגורת גב והמלצה שלי מיכנסיי ג´ינס של ספידי עם מיגוני קוולר. גם ג´ינס לא ממש מגן משיפשופים במהירויות מעל 50 קמ"ש והמיגוני קוולר עוזרים מאוד גם בספיגת המכה. שיהיה בהצלחה

mickey mouse

New member
תודה ... אבל ../images/Emo35.gif

מתנצלת על הבורות... ה -GN אני יודעת שהוא של סוזוקי, אבל...TU ? KLR ?KLX? ן XR ? כן ועוד פרט קטן - אני צריכה אופנוע נמוך עקב מגבלת הגובה שקיבלתי בירושה מההורים...

הסבר- מה פשר האותיות ../images/Emo13.gif

כן- ה-GN אכן של סוזוקי.כך גם ה-TU ( מחליפו..) מבית קוואסאקי יש לך את ה-KLR וKLX. ה-XR הוא של הונדה. פרט ל-TU וה-GN כל שאר האופנעים שצויינו הם דו"שים. עוד בתחחום ה-250 יש לך את ה-GPX של קוואסאקי שגם הוא אופנוע כביש ( אפילו עם פיירינג!). לגבי גובה- אולי תמיר ושאר החברה שיש או היו להם דו"שים יוכלו לעזור. בכללי דוש"ים בד"כ לא נמוכים- אם אני זוכר נכון הנמוך ביותר הוא ה-XT350 של ימהה. הא- ויש גם את ה-TW200 של ימהה שמגדיר מחדש את המושג נמוך
אם את רוצה המלצות מהמבינים- תגדירי למה בדיוק ישמש אותך הכלי, מרחקי נסיעות וכ"ו- זה יעזור לחבר´ה להבין מה מתאים לך. אייל

mickey mouse

New member
ת ו ד ה (!) על ההסבר ../images/Emo47.gif

ולגבי שימוש הכלי - בעיקרון נסיעות בעיקר קצרות, ופעם בחודש לערך נסיעה צפונה,(רמת הגולן)שברכב זה בערך שעה וחצי עד שעתיים.

M.Z

New member
אם את רוצה מידע לגבי M.Z רק תגידי

בשביל זה אני פה.

SCOOTERMAN

New member
250 ספורטיבי ../images/Emo59.gif

יש 250 ספורטיבי קוראים לו RGV לא מומלץ למתחילים וגם לא למנוסים אם את מוצאת אחד במצב טוב תרימי טלפון במייידית

למעלה