מבקשת רעיונות...........

oisdvib

New member
מבקשת רעיונות...........

ליום כיף בבית הספר, אני צריכה להביא עוגה. ( ילדים בני 11) יש רעיונות חוץ מעוגה כושי ?

big mama 2

New member
אורנה'לה - מאפינס לב שוקולד

ילדים מטורפים על זה - בדוק.... במיחוד עם מוסיפים להם ציפוי שוקולד וסוכריות למעלה...

limim

New member
עוגת שוקולד בגביעי גלידה של שושKה

מתכון: עוגת שוקולד בגביעי גלידה של שושKה רכיבים: לעוגת השוקולד (של חיה): 3 ביצים 2 גביעי שמנת חמוצה 2 שקיות אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל 3/4 כוס שמן 2 כוסות קמח לבן 1.5 כוסות סוכר 3 כפות קקאו אופן הכנה: 1. לנפות מראש את כל היבשים בקערה. 2. לערבב הכל לפי הסדר למזוג לגביעים עד ל-3/4 גובהם ולאפות ב-160 מעלות כ-15-20 דקות ומצננים. אפשר לצפות בסוכריות צבעוניות העוגות יצאו נימוחות ורכות בגלל האפיה הקצרה הערות: מקור המתכון: שושKה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

limim

New member
מתכון: תפוח הפתעה

מתכון: תפוח הפתעה רכיבים: לבצק : 200 גרם מרגרינה 1 שמנת חמוצה 1/2-3 2 כוסות קמח (כמה שצריך) כ-8 תפוחים מסוג קשה (סמית) 3 כפות סוכר 1 כף קינמון 50 גרם אגוזים 50 גרם צימוקים 1 חלמון אבקת סוכר אופן הכנה: 1. מערבבים את חומרי הבצק לעיסה אחידה (במידה והבצק דביק מאד יש להוסיף קמח),לשים ומרדדים לעובי של כ-4-5 מ''מ. מחלקים לריבועים גדולים כ-15 ס''מ. 2. מקלפים את התפוחים ומוציאים את הליבה,מערבבים את הסוכר,קינמון,צימוקים והאגוזים וממלאים איתה את ליבת התפוח. 3. את התפוח עם המילוי מניחים במרכז הריבוע ומקבצים את הקצוות למעלה, טורפים את החלמון ומברישים את החלק העליון של התפוח העטוף. 4. מכניסים לתנור בחום בינוני-גבוה ל-20 עד 30 דקות. 5. זורים אבקת סוכר מעל. הערות: מקור המתכון: פורום בישול לילדים הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

oisdvib

New member
גם אני חשבתי על גביעי גלידה......

הראיתי את התמונה לבת שלי. ניראה לה יפה אבל היא לא יודעת. משום מה היא נעולה על עוגת שוקולד.

limim

New member
אולי לא עוגה? פשטידת בורקס גבינה

מתכון: פשטידת בורקס גבינה רכיבים: 1 ק"ג בצק עלים מופשר למלית 1 תפו"א מבושל מעוך למחית 1 קוטג' 1 גביע 9% או 5% 200 גר' גבינ"צ עמק מגוררת (כן..כן..) 200 גר' בולגרית/פטה מפוררת מלח ופלפל שחור אופן הכנה: 1. בתבנית מרובעת גדולה פורסים מחצית מבצק העלים (פותחים את הגלילה של הבצק) שיכסה את כל תחתית התבנית. 2. את כל חומרי המלית מערבבים לעיסה אחידה (יוצא מרקם דביק וזה בסדר). 3. משטחים על הבצק את המלית. 4. מכסים בחצי השני של הבצק ומהדקים בקצוות עם האצבעות (שקעים קטנים מסביב). 5. מורחים בחלמון ביצה מעורב בכף שמן ומפזרים שומשום. 6. לתנור שחומם ל-200 מעלות - כ- 40-50 דקות עד שמשחים. חותכים לריבועי בורקס וזוללים. הערות: כמה פשוט ככה טעים - שלא יודעים שהמרכיבים כל כך פשוטים. ואפילו ילדים זוללים. מקור המתכון: ayeletba הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

בלבי

New member
אורנה'לה, עוגת שוקולד בגביעי גלידה

זה להיט היסטרי בקרב ילדים. לא ניסיתי את המתכון של שושKה שהוצע לך כאן, אבל כן ניסיתי את המתכון של מירבלי. אם כי בפעם הבאה כשאכין אנסה עם המתכון שלי לעוגה כושית (של מירבלי זה על בסיס שוקולית). לאחר אפיה, טובלים בשוקולד מומס את הקצה הבולט מהגביע (של העוגה), ומקשטים בסוכריות ציבעוניות. אם את ממש רוצה להשקיע, תעטפי כל גביע בנייר צלופן עם סרט והתוצאה חבל"ז. לא בטוחה שזה במקום עוגה עם נרות וכו', אבל בהחלט גימיק "שווה". אפשר אולי לשים (אם עטוף בצלופן) בתוך שקיות היומולדת ??

oisdvib

New member
זה לא ליום הולדת, זה רק יום כיף

לכן הבת שלי לא רוצה שאני אשקיע. נו... שמעתם דבר כזה? לא צריך עוגה מוקעת.

למעלה