מבקשת עצה

shar75

New member
מבקשת עצה

אני ובן זוגי בשנתיים וחצי האחרונות ( קצת יותר ) נפרדנו לפני קצת יותר משבוע. הוא אומר שכרגע הוא לא פנוי לזוגיות ושכבה אצלו הניצוץ. חברה שמתקשרת אמרה לי אינטואיטיבית שהאהבה בינינו יותר מידי חקה ואפשר להצית שוב את הניצוץ. אני חייבת לציין, שהמערכת הזו שלי, הייתה המשמעותית ביותר שהייתה לי עד כה, ולא היה לי ספק כבר מהרגע הראשון שהוא האחד. כרגע אני במצב שהאמונה שלי בנו כזוג מאוד מאוד חזקה, אבל אני מפחדת שזו אשליה, ומפחדת עוד יותר להתאכזב מעצמי. האם נחזור להיות יחד? האם האהבה בינינו באמת כל כך חזקה? אולי זה רק משבר קטן וזה חולף???? אני מקקוה בכל ליבי שכן, מה תוכלו להגיד לי אתם????? ויותר מכך מעניין אותי לדעת, היכן הצטלבו דרכינו בגלגולים קודמים???? תודה שרון ( שמו של בהחור עמית )

רותי 11

New member
shar75 יקרה ../images/Emo140.gif

אהבה גדולה יש ותהייה, נכון שהוא קיבל מעין רגליים קרות אבל זה בגלל שהוא כנראה לא ממש מרגיש מוכן או יותר נכון חושש קצת ממיסוד הקשר, ובגלל זה הוא מתרחק. אין פה אשליה, אבל אם הוא לא יתגבר על הפחד שלו ממיסוד הוא עלול להתרחק להרבה זמן אם בכלל. תשתדלי תמיד להיות ברקע שהוא לא ממש ישכח אותך שתהיי תמיד כזכרון חי אני רואה שהייתם בתקופת ימי הביניים - והייתם גם בהוואי, בתקופת ימי הבינייים היה קשר חברי ביניכם קשר של שני גברים. בהוואי היה שם קשר רומנטי, ביניכם, אבל היוצרות היו הפוכות את היית הגבר והוא היה האישה.

shar75

New member
רותי יקרה , תודה קודם כל , ושאלה נוספת

או אולי יותר משאלה אחת.... א. איך אפשר לעזור לו להתגבר על הפחד שלו? נכון לכרגע, כל הדברים שלי עדיין בדירה, עזבתי אותה רק עם הדברים הנחוצים לי והתחלתי טיפול זוגי ( לבד ). המטלפת הזוגית מאוד רוצה שהוא יבוא איתי לטיפול, אם לא בשביל שנינו כזוג, אז בשביל שנינו לקשרים הבאים שלנו. אם הוא מפחד ממיסוד הקשר, איך הוא יבוא לפגישה כזאת???????? ואיך אפשר תמיד להיות ברקע כדי שהוא לא ישכח אותי ולא להפגע מזה או שיכאב לי???? ב. אני רוצה להתמקד בתקופה שהיינו זוג בהוואי..... מה קרה שם?? האם היינו זוג או שהיינו נשואים? למה זה נגמר? האם יש משהו שאני יכולה לתקן היום????? תודה רבה רבה רבה המון אור ואהבה

רותי 11

New member
shar75 יקרה

האמת שאת לא יכולה ממש אישית לעשות כלום כי זה שלו. אבל מה שאת עושה היום זה טוב כי את בינתיים מטפלת בעצמך יכול להיות שאם תיקחי אותו למטפל הוליסטי ולאו דווקא למטפלת זוגית שאולי זה נשמע מפחיד קצת יכול להיות שהוא יוכל לעזור לכם. לגבי הוואי: התמונה הראשונה שעולה לי היא שאתם רוקדים סביב מדורה, יש מעין מסיבה שם, אבל משום מה עולה יל הפעם הודו ולא הוואי (בגלל הבגדים) זה נראה הודו היה ביניכם ניצוץ של אהבה, דווקא הייתם מענויינים שם להינשא אחד לשני אבל בגל השידוכים ידעתם שלא תוכלו להינשא אחד לשני כי הייתם מיועדים לבני זוג אחרים. הוא התחתן עם מישהי שכבר סגרו לו מילדות (גם את) אבל הוא לא ממש התלהב מזה, הוא לא התחתן מאהבה, את תמיד היית ברקע במחשבות שלו, אבל את מרגע שהתחתנת פשוט התמקדת בבעלך וזהו, לקחת את אותה "התאהבות" כהרפתקאה חולפת, למרות שבתוכך חשבת שלא היה מזיק אם הייתם מתחתנים. הוא אישית לא אהב את חיי הנישואים, הוא לא ידע לבחון למה, אם זה היה בגלל שהוא לא התחתן מאהבה או בגלל שהוא פשוט לא אהב את האחריות שבנישואים. אתם לא הייתם מהמעמד הגבוה בהודו, ככה שהוא נאלץ לעבוד קשה אבל אני רואה שבסופו של דבר הוא מחליט לוותר על הכל לא מעניין אותו כלום והוא מתחיל להתפרפר לשתות לבלות עם חברים ואת אשתו הוא השאיר בבית. לא עניין אותו מה קורה איתה ועם הילדים כי לא היה לו כוח לפרנס אותם הוא היה קצת עצלן הייתי אומרת. את תמיד נשארת מעין נשוא הערצה, כאילו משהו שאבד לו, למרות שלדעתי הוא פשוט נתפס בזה כסיבה לזה שהוא לא רצה להתחתן.

shar75

New member
היי רותי

קודם כל תודה, ושנית, קצת התבלבלתי.... בפעם הראשונה שהגבת כתבת לגבי הוואי , שהיוצרות היו הפוכות. אני הייתי הגבר והוא האישה. בתגובתך השניה כתבת, שזה קרה בהודו, ושהוא התחתן עם מישהי אחרת וגם אני... אז מי מאיתנו היה הגבר בגלגול ההוא???? התיאור של המצב שתיארת, דיי דומה למה שקורה היום. הוא מפחד להתחייב, הוא מפחד להפגע ולפגוע בי ובעצמו, וכן, קשה לו כרגע לחשוב על האחריות שבנישואים. כן, יש בו איזושהיא עצלנות, וגם כרגע, היום, אין לו כוח לפרנס את עצמו יחד איתי ( למרות שאני עובדת ומפרנסת ). הוא כרגע טוען שאין בו אהבה שצריכה להיות בין בני זוג והוא חושב שאי אפשר להדליק אותה שוב. אני היום לא מוכנה לוותר עליו, ודיי מיואשת, לא יודעת איך אפשר לתקן את המצב. אני מנסה בכל כוחי ומפחדת שזה לא יצליח. איזה סוג של טיפול הוליסטי היית מציעה?

רותי 11

New member
היי מתוקה

אני כתבתי על הודו כי זה מה שעלה לי באותו רגע זה לא קשור להוואי, הוואי זה סיפור אחר. בהודו הוא היה הגבר - וכנראה ששם זה הגלגול המשמעותי יותר ולכן זה מה שהראו לי. כי אני ביקשתי לראות מה היה בהוואי ואני רואה את הודו ולרגע לא הבנתי אבל זרמתי עם מה שההדרכה שלי הראתה לי. טיפול הוליסטי משולב ברמה של מודעות/שיחות וטיפולים אנרגטיים אבל טיפולים שיכולים לטפל ברמה של שחרור קארמות זה ללכת לכאלה שיודעים לשחרר דברים מהעבר ולא חסרים כאלה מטפלים היום אם תאמרי לי איפה אתם גרים אולי אני אוכל להמליץ לך הוא צריך להבין ולהפנים מה המקור של אותו פחד כדי שיוכל לשחרר אותו

shar75

New member
שוב תודה..... יקירה

כרגע אני גרה באיזור המרכז והוא באיזור אשדוד. לי אין בעיה להגיע לכל מקום אבל נראה לי שהוא לא יסכים לבוא איתי. כי הוא לא מוכן לתת לזה הזדמנות. אני מטופלת כרגע אצל בחורה טיפול ברמה של מודעות/שיחות ואם צריך אז היא גם נותנת טיפולים אנרגטיים אין לי מושג אם היא יכולה לטפל לטפל ברמה של שחרור קארמות. לגביו, נראה לי שאני לא יכולה להחליט בשבילו ובטח לא ללחוץ עליו. בינתיים הוא הסכים לבוא איתי אליה לפגישה אחת. האם לשתף אותה במה שנאמר פה??? ואותו????

רותי 11

New member
היי מתוקה יופי אני שמחה

לשמוע שהוא הסכים להגיע לפחות לפגישה אחת ואת יכולה לשתף אותה במה שנאמר - לגביו הייתי מהססת אם לספר. בהצלחה

shar75

New member
אחרי הפגישה ושאלה....

חזרנו מהפגישה שהייתה בעיניי לא טובה, כי הוא אמר בה שהוא לא רוצה אותי כבת זוג. הוא לא אוהב אותי כבת זוג שלו. נורא קשה לי לוותר, ואני שואלת האם עוד בגלגול הזה תהיה לנו הזדמנות נוספת להיות זוג? או שמא התקופות האלה בכל גלגול הן חד פעמיות? האם אפשר לדעת מה יעלה בגורלינו בגלגול הנוכחי?

shar75

New member
ועוד שאלה אחת....

קשה לי נורא לוותר עליו, ואני בטוחה שזה לא ההרגל, והאמת היא שאני גם לא רוצה לוותר עליו ( מקשיבה ללב ) האם יש לי איזשהו סיכוי???????????????????????????????

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifהיי מתוקה

ראשית אין דבר כזה חד פעמי, אבל אם הוא במצב שהוא כל כך חושש והוא מעדיף לוותר על הזוגיות הזאת אז ראשית חבל ההפסד הוא שלו וזה הפסד שברמה מסויימת את גם סובלת ממנה לכן לדעתי תטפלי בעצמך תפתרי את הבעיה עם עצמך ולדעתי יש סיכוי שהוא יחזור אליך אבל לפני כן תדאגי לעצמך, לבעית הזוגיות שלך כי יש מצב שבעקבות זה הוא ישתנה ויתרצה.

למעלה