מבקשת עצה בבקשה

rut2020

New member
מבקשת עצה בבקשה

אני בת 52 מקצועי מנהלת חשבונות ומזכירה , למרות שלמדתי הנהלת חשבונות ( לפני 15 שנה בערך) לא עבדתי במקצוע כיוון שאני לא אוהבת את התחום ( שעמם אותי) התמקדתי בעיקר בעבודת מזכירות ( מזכירה אצל קבלנים ובחברת בנייה וכן מזכירה אצל עורכי דין). כבר מספר חודשים אני מובטלת - לא מצליחה למצוא עבודה ( נגשת לראיונות עבודה אולם לא מתקבלת - סביר להניח שהגיל משחק תפקיד כי ידע ונסיון יש לי) בזמן האחרון אני מוצאת עצמי חושבת על שינוי , נראה לי שמיציתי עצמי בתחום ( אין לי חשק לשוחח עם המחשב ועם הקלסרים).נוכחתי שאני בעצם אוהבת אנשים אוהבת לשוחח עם אנשים ( בעיקר מבוגרים מאוד, נהנית מחוכמת החיים שלהם אוהבת להקשיב לסיפורים שלהם , לא מפריע לי לשמוע אותם מספרים את אותו סיפור פעם אחר פעם וכו'...) אני חושבת על עבודה עם קשישים ( אולי במוסד סיעודי) עד כמה שאני יודעת צריך לעבור קורס כלשהו. (אני גרה בצפון ואין לי אפשרות כלכלית ללכת ללימודים). האם מישהו יודעת איך באפשרותי ללמוד בכל זאת בלי הוצאה כספית גדולה מידי??

במחשבה קדימה

עולם הסיעוד ועבודה עם קשישים הינו תחום בהתפתחות גדולה, נסי לברר את כל תחומי העיסוק השונים לפני שתקבלי החלטה. לפעמים שווה לקחת הלוואה לצורך לימודים כי ההכנסה לאחר מכן תחזיר את ההשקעה אבל יותר חשוב תאפשר לך לעבוד בתחום בו תביאי לידי ביטוי את המיטב שבך. אחרת את עלולה למצוא את עצמך בתחום עיסוק נחות. מאמר שעוסק בחשיבה עתידנית בהצלחה

נסי לברר

מזמינה אותך לסייר בבתי אבות,במוסדות לדיור מוגן,בבתי אבות סיעודיים לשאל לבחן מה קיים היום,איזה צורך מתבקש ואינו בנמצא, לדבר עם הקשישים,מנהלים,צוות העובדים מה מעניין ומושך אותך,איפה תרגישי שהיכולות שלך באות לידי ביטוי. במשרד העבודה יש קורסים מטעמם-נסי לברר איך מתי ומה הדרישות בהצלחה רבקה בן אלי פיתוח כישורי חיים מאמנת אישית holeystCoach o52-2436685

blossom03

New member
תחום שעות הפנאי של המבוגרים תופס תאוצה,

כי תוחלת החיים עולה ואיתה הרצון לשדרג את ימי הזיקנה. גם אני מצפון הארץ, למדתי "מדריכות מוסמכות לאומנות" עם התמחות בתעסוקת קשישים. למרות זאת, כבר מספר שנים אינני מוצאת עבודה בתחום, לכן תמיד אני שבה למיקצועי הקודם: מזכירה בכירה. קשה מאוד למצוא עבודה בתחום, במיוחד בצפון הארץ. בזמנו, למדתי בבית אשכול בעפולה, אך המכון נסגר. באיזור הצפון תוכלי ללמוד במכללת עמק הירדן, מכללת תל חי ומכללת הגליל המערבי. בהצלחה!

למעלה