מבקשת עידכון :)

מבקשת עידכון :)

לא ראיתי את הפרק היום.. ואני במתח עד יום ראשון (גם מחר אני לא אוכל לראות) מישהו יכול לספר לי בקצרה כזה בסיכום מה היה היום ואיך הסתיים הפרק? אני ממש אודה לכם :] סוף שבוע נעים !

4hilla4

New member
אין בעיה

טוב נחלק את זה לחלקים לפי דמויות- סמי ולוקאס: ישנו באותה ומיטה, סמי חלמה שהיא מתנשקת עם לוקאס ומבקשת ממנו לשכב איתה והיא אמרה לו בחלום שהוא תמיד היה היחיד בשבילה. היא התעוררה ושהם עמדו ללכת לבית החולים-[בסוף תראי למה] הוא נישק אותה וזה לא היה חלום ואז הם הלכו ג'ולי מיקי ובוני: זה בכלל היה מטורף... בוני הייתה בבר והסתכלה על השרירים של כל הגברים שעבדו שם ואז היה לה חלום ממש מוזר היא חלמה שהיא רוקדת וכל הגברים בלי חולצה מסביבה ובאלגן אחד גדול.. גם רקס שון ופיליפ היו מעורבים החלום- ובלי חולצה אם תהית.. ג'ולי ניקתה את הבית של ג'ניפר ופתחה את הדלת כי היא חשבה שג'ניפר הגיעה מבית החולים והיא התעלפה כשלקסי סלסט ג'ניפר ופטריק חזרו הביתה הם שמו לב שהדלת פתוחה ומצאו את ג'ולי מעולפת על הרצפה... שהיא התעוררה היא סיפרה להם שהיו עטלפים והם הסתובבו סביבה והיא התעלפה... אחר כך ג'ולי הלכה למיקי וראתה את השלט החדש שבוני עשתה... היא דיברה עם מיקי לבד ומיקי הזכיר לה על הפעם הראשונה שהוא פגש את מגי ושהיה לידם מועדון קאנטרי והוא רוצה להקים איתה מתישהו מועדון כזה... קיצר, היא הבינה ואז ג'ולי נכנסה עם מיקי לבפנים.. מקודם הסוס המכני התקלקל בזמן שבוני רכבה עליו ורקס הציל אותה=]] והיא הוציאה את השלט שהיה כתוב עליו מקולקל ואמרה לג'ולי לעלות עליו... היא עלתה והיא בקשה ממיקי לתפעל אותו ולא בוני.. באמצע הרכיה הסוס השתגע.... והיא הייתה די בפאניקה אפשר לומר.... מימי דיברה עם פיליפ ואמרה לו להשיג את בל בכל מחיר... מימי ורקס: הם היו רוב הזמן עם בוני במועדון ורקס כל הזמן ניסה להרשים את בוני.... ומימי ניסתה להשלים בין בל ושון בל שון ופיליפ: בל ופיליפ היו בדירה ואכלו והוא הביא לבל עוגיית מזל והיה כתוב בה- שניים רוצים אותך אבל רק אחד יזכה בך.. ולפיליפ יצא- האהבה מחכה שתקטוף אותה... ואז מימי התקשרה ואמרה להם לבוא בדחיפות לבר... ואז שבל הגיעה שון נעלם לה והיא מצאה אותו והם דיברו והיא גילתה שהוא עדיין אוהב אותה אבל הוריד את טבעת הטוהר או משהו כזה.... ואז פתאום הוא מקבל שיחת טלפון מהופ שאומרת לו שמרלנה חפה מפשע והוא מחבק את בל ופיליפ רואה אותם. ג'ניפר ופטריק: אחרי שלקסי וסלסט הלכו הוא הלך "לישון" והוא ראה את ג'ניפר וכיסה אותה לפי מה שהוא אמר ואז היא חשבה שהוא המלאך השומר שלה ואז הוא הכין לה חלב חם עם דבש שזה בדיוק מה שג'ק היה מכין לה....ואז הוא יצא מהבית ולא יודעים לאן... הופ ובו: הם היו בעיניינים שלהם.. הלכו מלחמת כריות התנשקו, אלוהים יודע מה... ואז הם קבלו טלפון מג'ון שאמר להם שהוא מביא את הרוצחת האמיתית לבית החולים ושכולם יפגשו אותו שם.... ג'ון: ראו אותו מביא מישהי באותו ולא ראו את הפנים שלה והיא ניסתה להמלט אבל היא לא הצליחה... בסוף הוא פוגש את- בו, הופ, שון,בל, פיליפ,סמי, לוקאס.... והוא מוריד את המעטפת שהיה לאישה מסביב לראש וכולם פשוט בשוק... [גם אני הייתי בשוק שראיתי מי זאת הייתה..] מקווה שעזרתי...=]]

למעלה