מבקשת עזרתכם

noashalev2937

New member
מבקשת עזרתכם

שלום לכולם,
אני כבר שנתיים עם כאבים ,צריבות בשתן , דחיפות ותכיפות במתן שתן. כל הבדיקות שעברתי תקינות.תרביות נקיות, אולראסאונד, אם אר איי והסתכלות לשלפוחית-הכל פיקס.
עברתי דרך עשרות רופאים קונבנציונאליים, מטפלים ברפואה משלימה, צמחי מרפא, ניקוי רעלים, אוסתאופטיה, מי כסף.. מה לא..
מיואשת לחלוטין. יש למישהו רעיון פורץ דרך???

freearth10

New member
כשהכל פיקס בבדיקות הפיזיות

אני מאמינה שהבעיה היא לא שם, אלא באיזשהו ארוע שחווית ותוקע אותך רגשית ואנרגטית.
אני הצלחתי לשחרר אצל עצמי את הדחיפות בהטלת השתן ובהשתנת לילה באמצעות דמיון מודרך, שאת הטריגר להשתמש בו קיבלתי דווקא מאחות בקופת חולים
.
מאיה

hal767

New member
שמח שכל הבדיקות תקינות.

ישנם דברים שאינם ניתנים לאיבחון בבדיקות קונבנציונאליות. בפורום אי אפשר לאבחן אדם כשאין מכירים אותו.
הייתי נותן את הדעת על שינוי תזונתי לכיוון הצמחוני, בהתאמה אישית לך. נראה לי מאד קשור לבעייתך.
תיתכנה גם אפשרויות נוספות.

0 אור 0

New member
האם ניסית את הדבר הפשוט ביותר?

ראשית ולפני הכל, אם עדיין לא ניסית להיעזר בחמוציות ופרוביוטיקה - אז זה הזמן. פשוט מדהים איך שני הדברים הפשוטים הללו פותרים בעיות כרוניות:
החמוציות - מטרתן למנוע השתרשות החידקים בשלפוחית בשלב של כמעט דלקת,
הפרוביוטיקה משחזרת את הפלורה הטבעית של חידקי המעיים , שהפגיעה בהם מהתרופות והטיפולים מאפשרת לחידקים המזיקים להתרבות כל פעם מחדש.
שנית , כמובן לטיפול עומק שיטפל בשורש הביעה באופן מותאם אישית לך.
אני במקרים דומים משלבת צמחי מרפא עם רפלקסולוגיה, ולעתים תרגילים של שרירי רצפת האגן.
מטפל אחר ישלב את כלים שלו - אם הם ברפואה סינית או IPEC או טיפולים אחרים שקיימים.
אך בפירוש אין סיבה לסבול - והפתרון הוא אפשרי ובהשג היד.

יעל ND

New member
הומאופתיה

ממליצה לך לפנות לטיפול הומאופתי: הומאופתיה מתייחסת גם למקרים בהם יש תסמינים ואין השתקפות הבעיה בבדיקות; גם למקרים בהם אין תסמינים ובדיקות בעייתיות וגם למקרים שיש תסמינים ויש בדיקות בעייתיות.

michaelgor

New member
תבדקי כמה מיים את שותה

הרבה פעמים סימפטומים האלו באים לא כתוצאה מזיהום אלה מחוסר נוזלים בגוף

למעלה