מבקשת עזרה

מבקשת עזרה

שלום היה לי תקל עם מישהו בחדר הקסום ונחסמתי ל58 יום בגלל שהיא ביקשה ממני לשנות ניק שאני אישה סקסית מבקשת שמישהו יפנה להנהלה לבקש לפתוח לי חסימה

סיגלית31

New member
../images/Emo20.gif

פני בעצמך במייל להנהלת הצ'אט - [email protected], צייני במייל את הפרטים שהעלית על גבי הודעה זו, אם ברשותך צילומי מסך, צרפי גם אותם. בהצלחה

אישה סקסית נחמדה............

אם את כבר מבקשת עזרה להיכנס לחדר הקסום , אז בבקשה תספרי להנהלת תפוז את הסיפור האמיתי במקרה ראיתי את ההודעה שלך על דף תפוז והחלטתי להגיב..... תספרי להנהלת תפוז שאת נכנסת לחדר הקסום ומקללת שם כל מי שאת רואה מקבועי החדר ונכנסת גם בשמות אחרים ומקללת כמובן בהוראה של חבר טוב שלך שבעבר היה אחד החברים שם חדר הקסום זה חדר נחמד עם חברים נחמדים שכייף להם ביחד ונהנים ביחד שם ומעבירים בכייף את השעות שם בכייף ובהנאה אבל את נכנסת ומנסה להציק לכולם . אז כמו שסיגלית 31 אמרה לך תצלמי את עצמך בזמן שאת עושה שם בעיות מקללת ומנבלת את הפה ותשלחי את זה להנהלת תפוז ותאמיני לי לא הסגירו בפנייך את החדר ל58 יום אלא בכלל לא יהיה לך הרשות יותר להיכנס לכל אתר תפוז מכייון שאתר תפוז זה אתר מכובד שאוהב אנשים נחמדים ומכובדים!!!

../images/Emo8.gifתככים ומזימות

בלובנד לפי דעתי קסם האבה ממש לא חדר נחמד עם אנשים נחמדים אני הייתי שם יום אחד וביקשתי עזרה לדעת איך אני יוכל להשיג לעצמי לינק רדיו לחדר שלי ובמקום לקבל איזה שהי תגובה כמו אנחנו לא יודעים או הסבר כמו שקיבלתי בספינת האהבה פשוט זרקו אותי משם וזה ממש לא אנושי ובקום לחשוב מחשבות ולחיות בהזיות שמישהו שולח אותך תחשוב שהיא פשוט נפגע והגיבה בסערת רגשות וכמו שאמרת "אתר תפוז זה אתר מכובד שאוהב אנשים נחמדים ומכובדים!!!" ואם אני הייתי מצלם את הענין הזה אני מבטיח לך שהחדר שלה היה נסגר לצמיתות את האמת אני יודע שבויה יודעת וואי וואי יודע וחשוב מכול תמניה יודעת אז לפי דעתי צריך להסיר לה את החסימה ומעבר לזה צריך לבדוק את תוכן השיחות בחדר קסם האבה באופן שוטף לפחות שבוע כדי לראות את הזוועה של שאנשים עושים לאחרים ברגע שהם פותחים חדר!!!! ולפעמים שהשמייים הם הגבול אנשים עפים לעננים בלי להרגיש!!!

לבלו בנד

אתה רק ראיתה מה רשמתי לא ראיתה מה סקסית 1 רשמה לכן התגובה שלך היא כזו ולהבא תקרא גם מה שהיא כתבה ולא רק מה שרשמתי תאמין לי כל החברים מתפוז עברו לנענע תבדוק איך נענע דל מאנשים בגללי וכולם אצלי במסן עושים שיחות ועידה יותר טוב מתפוז אני מבטיחה לך גם אם יפתחו את האתר תפוז אני לא יכנס כולם תופסים מעצמם

למעלה