מבקשת עזרה

einati2

New member
מבקשת עזרה

שלום, שמי עינת טויטו (אני רווקה) תאריך לידה 22/8/78 רציתי לשאול אותך מספר שאלות (אשמח שתעני לי במסר!!!) *אני בת 28 וחצי ורציתי לדעת האם ומתי תהייה לי זוגיות חסר לי בחיים אהבה וזוגיות שאני יוכל להקים איתה משפחה וזה דבר שאני מאוד משתוקקת אליו *עוד דבר רציתי לדעת בקשר לבריאות שלי - אני סובלת ממגרנות חזקות וכל הבדיקות שעישתי לא הראו שום דבר רציתי לדעת אם הכל אצלי בסדר. *ועוד משהו קטנטן בקשר לעבודה- בזמן הקרוב יכולו שינויים אצלי בעבודה רציתי לדעת האם אני אמשיך לעבוד שם מודה לך מאוד על התשובות (אם זה יותר מדי שאלות , אודה לך שתתמקדי בשאלה הראשונה.) עינת

שלום עינת ,

אינני עונה על תשובות במסרים , בשביל זה נועד הפורום . אענה על כמה משאלותייך : 1. זוגיות רצינית שתוביל למיסוד תגיע לקראת גיל 27-30 ועדיף ככל שמאוחר כך תהייה יותר בשלה עבורה ויהיה לך קל להיות בתוך זוגיות מבלי ךאבד את האינדיוידואליות שלך . 2. המגרנות שלך נובעות מכמה סיבות : את באה מבית לא קל בו היו וויכוחים ,מריבות ואפילו אלימות מילולית או פיזית שיצרו תחושה של חוסר בטחון וחוסר פרגון מצד הסביבה ולכן בראייה שלך את עצמך מול הסביבה שלך יש תחושה של חוסר הערכה וחוסר שיוויון וזה אומר שאת רואה את עצמך כשווה פחות מול אדם אחר וההיפך . המון רגישות והמון תלות באימא רישות מאוד גדולה , מחשבות מרובות שלא תורמות וכמובן יש צורך אגיר בביטוי אישי ריגשי שגם שם ישנו עוצר , כי לא קל לך להתמודד עם הרבה רגשות ולכן יש הדחקה. עדיף להישאר מבחינת עבודה איפוה שאת השנה . בברכה וחג שמח ,קרן

למעלה