מבקשת עזרה

סיגלי4

New member
מבקשת עזרה

אני נשואה 7 שנים עם 3 בנות קטנות ובעלי עזב אותנו לפני חודשים והשאיר אותנו ללא כסף וללא כלום פניתי לעובדת סוציאלית לעזרה אבל אין באפשרותה לעזור לי נתנו לי עו"ד מסיוע המישפטי והיא הגישה תביעות לבית מישפט ועכשיו אני מחכה לתשובה מהם למזונות זמנים אני לא עובדת כרגע כי אני עם התינוקת בבית עכשיו מגיעים לנו לבית כל התשלומים של חשבונות מים, חשמל , ארנונה וכ"ו ואין באפשרותי לשלם לקחתי קצת כסף מהשכנה לעזרה אבל מעבר לזה אין מי שיכול לעזור לי אני יודעת שקשה לקרוא את הסיפור העצוב הזה אבל זה המציאות של ימנו השאלה שלי לכל מי שמבין בעניין הזה לאיזה גורם אני יכולה לפנות שיכול לזרז את התהליך הזה ולעזור לי ? העו"ד שלי אמרה שכרגע אין שום דבר שהיא יכולה לעזור לי צריך לחכות אבל חודשים אני ככה מחכה זה הבעיה פניתי גם לביטוח לאומי הם ראו שאני לא יכולה לקבל עזרה כרגע מהם בגלל שיש רכב שבמשותף שרשום עלי ועל בעלי ואני כרגע גם לא יכולה למכור אותו כי זה יראה העלמת רכוש. זהו אני פונה אליכם למי שמבין שיכול לעזור לי כי לא ניראה לי שזה נורמלי להשאיר אותי עם 3 קטנים וללא עזרה ואף גורם שיכול לעזור לי תודה מראש לכל העוזרים

ker189

New member
סיגלי...

ניסית לפנות להוצאה לפועל? או אולי לבקש מעורכת הדין שלך שתוציא לו עיקול למשכורת? הלו....תגידי לעורכת דין שלך להתעורר....

סיגלי4

New member
כרגע ....

אני לא יכולה כרגע לפנות להוצאה לפועל כי התביעה למזונות הוגשה לבית המישפט וצריך לחכות להחלטת השופט ורק אם הוא יחליט לא לשלם יבצעו נגדו עיקול על המשכורת וגם הוצאה לפועל יתערב. מצד העו"ד היא מבינה אותי אבל אין באפשרותה מה לעשות חוץ מאשר לחכות היא גם מנסה לזרז את התהליך אבל זה לא בידה. תודה על ההבנה והעידוד

למעלה