מבקשת עזרה

zigi23

New member
מבקשת עזרה

שלום לכולם אפשר לעזור לי למצוא את קפה מאזה? הוא לא מופיע ב-144 תודה רבה

כנסי ללוחות

רשמתי אותו במקומות שאפשר לאכול בהם, יש שם גם כתובת וגם טלפון (וגם המלצה
)

נצר1

New member
../images/Emo2.gif

איזה יופי!!!!
לא ידעתי שיש מקומות כאלה בארץ
בביקור הבא (בסביבות אפריל) אני הולכת לשם לשקשוקה

ליאורט1

New member
אם כבר מדברים על מאזה

לי עוד לא יצא להיות שם אבל אחותי, שהיא גם מצולייקת טריה היתה שם שבוע שעבר וחזרה מלאה, גם בשבחים וגם מהאוכל. סיפרה שהכל היה מוצלח, גם השירות וגם האוכל, עיקר ההתלהבות נרשמה באיזור הקינוחים. נציין גם שחבר של אחותי שלא זכה בצליאק כמונו גם נהנה. ובנוסף הבעלים הסכים לתת לה את תערובת הקמחים שלו.

אפשרי בהחלט

נצטרך לתאם איתם כי המקום די קטן, ואפילו שאנחנו מפגש מצומצם זה ימלא שם את רב המקומות. חוץ מזה מפגש כזה חוסך מכולם את הצורך להכין אוכל בעצמם! וזה נשמע לי קצת... אהההמ... לא כמו שצריך להיות.

מגיע לנו להתפנק מדי פעם, לא?

ולמה כל הפורומים יכולים לקיים מפגשי פורום במסעדות ואנחנו לא? סוף סוף גם לנו יש את ההזדמנות!

daniela21

New member
יש לי הצעה

אני חושבת שלערוך מפגש פורום זה רעיון לא רע (אם כי אנחנו קבוצה די מצומצמת, בכל אופן, הפורום עדיין חדש). אם אתם מעונינים, אין לי בעיה להזמין אלי הביתה את חברי הפורום (אני גרה בר"ג) וכל אחד יביא/יכין משהו ללא גלוטן, כשהכוונה היא לא להבין אורז לבן וסלט
, אלא להכין דברים טעימים שבמקור היו אמורים להכיל קמח חיטה
אם אתם רוצים לאכול בחוץ, כדאי כמובן להזמין מקום מראש, כי לפחות במסעדה "מזה" המקום יחסית קטן ואם לא נתאם מראש נהיה קצת בבעיה.

adamfbs

New member
אשמח לבוא למפגשון פורום

ואשמח עוד יותר להיות עצלן ולא להביא שום אוכל :)

סביוני

New member
הכי שיקי יהיה לעשות את זה בבית פרטי

או בחיק הטבע עם הרבה מאכלים ללא גלוטן תוצרת בית

חיק הטבע רעיון נחמד

אפשר באמת לעשות פיקניק, אבל זה יצטרך לצאת לפועל בחודשיים הקרובים, לפני שמזג האוויר ידרדר.

למעלה