מבקשת עזרה...

מצב
הנושא נעול.
מבקשת עזרה...

מבקשת עזרה...
התבקשתי לעשות בדיקת דם להורמונים ביום החמישי למחזור. כבר במשך יומיים יש דימום קל מאוד - מאוד, כמעט ואין כלום, ללא כאבים בכלל. רק היום החל הדימום המאסיבי וכאבי הבטן המוכרים... השאלה היא: ממתי צריך לספור חמישה ימים? מהיום? או מלפני יומיים? תודה על התשובות.

העין ה 3

New member
ללא ספק - מהיום.

מבקשת עזרה...
התבקשתי לעשות בדיקת דם להורמונים ביום החמישי למחזור. כבר במשך יומיים יש דימום קל מאוד - מאוד, כמעט ואין כלום, ללא כאבים בכלל. רק היום החל הדימום המאסיבי וכאבי הבטן המוכרים... השאלה היא: ממתי צריך לספור חמישה ימים? מהיום? או מלפני יומיים? תודה על התשובות.
ללא ספק - מהיום.
על זה יש תמימות דעים בין הרופאים (לפחות אלה שאני דיברתי איתם).

רירית

New member
לא בהכרח..

ללא ספק - מהיום.
על זה יש תמימות דעים בין הרופאים (לפחות אלה שאני דיברתי איתם).
לא בהכרח..
הכי טוב זה שתשאלי את הרופא שלך, אצלי היה מקרה דומה והרופא אמר לי שגם דימום חלש במידה והתחיל אבל לא מפסיק נחשב להתחלת מחזור. חשוב שתשאלי אותו ישירות ולא תחליטי לבד כי זה משמעותי בטיפולים מתי מתחילים את נטילת התרופות.

Big Mama 1

New member
לפי ההנחיות בליס, היום הראשון נחשב

מבקשת עזרה...
לפי ההנחיות בליס, היום הראשון נחשב
היום הראשון של הדימום המאסיבי. נאמר לי לא פעם ולא פעמיים. בהצלחה.

כפי שכבר ענו לך

מבקשת עזרה...
כפי שכבר ענו לך
גם לי תמיד יש את הבעיה הזו. היום הראשון של הווסת נחשב ליום הראשון של הדימום המאסיבי. לפעמים כשאני לא יודעת אז מקסימום אני מגיע יום יומיים לפני הזמן ונידקרת "לחינם" ואז לפי רמת ההורמונים מקסימום אומרים לי להגיע שוב עוד יום או יומיים וזהו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה