מבקשת עזרה...

מבקשת עזרה...

כקוראת פעילה ומשתתפת פסיבית,תופסת יוזמה ומבקשה עזרה. נמצאת במערכת יחסים ארוכה עם גבר מדהים שאוהבת אותו עד מאד. בשנה האחרונה מתנסה יותר ויותר ברזי ה-BDSM ונהנית מכל רגע איתו(בעיקר בחוויה המינית).קראתי כמעט כל קישור אפשרי,שמעתי ממנו חוויות ונסיונות שלו, ופתוחה להכל (כמעט...).כל סקס בינינו מלווה ב"קצת" מהתחום הנ"ל ומן הסתם הוא זה שיוזם ומנסה.הייתי נורא שמחה לעשות מעשה בעצמי למרות שיודעת שעצם ההיענות שלי וההנאה המלווה גורמת לו עונג עילאי.ובכל זאת קשה לי.נורא הייתי רוצה "להחזיר" לו .לא טובה בלתת פקודות,יכולה להכאיב אך עד גבול מסויים,ובעיקר ביישנית .יש רעיונות למישהו איך "להתחיל"???רעיונות לייט?

gidionline80

New member
אני

לא ממליצ לך להמר על להחזיר מבלי לבדוק מפורשות שזה מתאים גם לו התפקיד שאנו נמשכים אליו אינו סתם שטיק קינקי אלא צורך נפשי כמו בחיים - אל תהייי מה שאת לא- אנילא מעונין לרפות את ידיך אבל זה עלול להראות מאולצ מהוסס מבויש ואולי לא.

Z o d i a c

New member
אני מסכים איתך שזה קשה

להכנס לעולם כשהצד השני הוא בן הזוג. אני גיליתי את נפלאות העולם אחרי הפרידה מהנסיך, איתו אמנם היו אי אילו קטעים שהזכירו יחסי שליטה אבל בצורה עדינה ובלתי מורגשת. מאחר ואת בזוגיות הדרך להכנס לזה היא לעשות את המהפך בראש, לעטות על עצמך מסיכה ולהכנס לתפקיד בצורה חד משמעית. לאט לאט זה כבר יבוא לך בטבעיות.

למעלה