מבקשת עזרה

מבקשת עזרה

אני סובלת מנשירת שיער ושבירת צפרניים, איזה טיפול אלטרנטיבי אני יכולה לקחת כדי לחזק את השיערות והצפרניים. אמא שלי לוקחת תחליף הורמונים (פמינול) כבר מספר חודשים והפסיקה אצלה נשירת השיער והצפרניים שלה חזקות מאוד. השאלה אם אני בגילי יכולה לקחת את הפמינול (אני בת 22) או אולי יש משהו אחר שאני יכולה לקחת.

נשירת שיער ושבירת צפרניים

שלום רב, את חייבת לחשוב על כמה דברים כרגע: 1. את לא אימך, לא בגיל ולא באותן הפתלוגיות. 2. שימוש בהורמונים מלווה לרוב בתופעות לוואי לטווח הארוך ו/או הקצר. 3. נשירת שיער ובעיות בציפורניים הם רק קצה הקרחון, הסימפטומים הללו מעידים כי ישנה בעיה אחרת, לרוב עמוקה יותר כגון: - חוסר של ויטמינים מינרלים. - בעיה אמוציונלית כלשהי ו/או חרדות, תקופת לחץ או אי-וודאות בחיים בזמן נתון ועוד ועוד... הצעתי היא לפנות למטפל/ת בתחום האלטרנטיבי, לבדוק מהי הבעיה, מהו הקלקול האנרגטי, ולהתחיל בטיפול. מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

YinYang

New member
עפ"י...

הרפואה הסינית, שתי התופעות שציינת נובעות מחולשה של הדם ועלולות להופיע במקביל לסימפטומים נוספים, כגון מחזור דל או היעדר ווסת הירדמות גפיים ותחושת נימול, סחרחורות, נק' שחורות בשדה הראיה וראייה מטושטשת,עור יבש, חיוורון ועוד. בדר"כ הטיפול נעשה ע"י צמחים ודיקור, וגם לתזונה מחזקת דם יש חלק מאוד חשוב(במיוחד מזונות מן החי ובשר). אחד הדברים החשובים במקרים כאלה זה לישון טוב בלילה (לא אחרי חצות), כדי שהאיברים הקשורים לייצור הדם בגוף יתפקדו נורמלי במהלך היום. אני באופן אישי הייתי נמנע מלקיחת הורמונים כל עוד לא תנסי פתרונות אחרים, מאחר ולא מדובר במחלה שמסכנת אותך. נ.ב אם בדיקות הדם שלך תקינות, זה עדיין לא אומר שהבעיה לא קיימת, ושווה לבדוק עם מטפל שיכול לבחון את העניין יותר לעומק. תרגישי טוב אייל

למעלה