מבקשת עזרה

תגובה לבחור טוב 1

היי, אני לא חושבת שאני רותה לספר לבעלי על מעלליי . אני מעדיפה אכן להוריד הילון עם החבר ואכן לבדוק אם יש לי מה להציל בית . אבל לא יודעת איפה להתחיל ולא יודעת מה אני רוצה ואיך לבדוק או לסדר את סולם העדיפויות שלי

לאיש המערות

זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות , לטפל בבעיה , מאחר ואני לא יכולה לבדי , אניח לאנשי מקצוע מיומנים להאיר לי את הדרך

תראי

זוגיות טובה ויציבה נבנת בעזרת תקשורת דו כיוונית בין הצדדים ברגע שאחד מהצדדים "מזיף" או "אין קליטה או בעיית תקשורת " מתחילה ההרמוניה של בלאגן בינהם נכון זה קשה נכון זה בעיה אבל ככל שלא תגידי את זה כמה שיותר מהר ותדברו על זה זה כמו כדור שלג שתופס גודל לאט לאט עד שהוא יגיע לכזה גודל שלא תדעו איך לפרק אותו בכל אופן תתפסי אותו לשיחה או שתפסיקי עם הבגידות האלו אחת ולתמיד אני אסביר עוד מעט את תשובתי פשוט אני צריך לזוז כרגע יותר מאוחר

ל- seeyou

הבנתי את דבריך , ראיתי שכתבת בטעות במקום אחר

valery1

New member
בגידה

עלייך לשים סוף לבגידה, הטיפולים קשים אני גם עוברת כבר שנים רבות. אולי כדאי לך להתגרש וזהו אך את יודעת שבחיים מיים גנובים ימתקו וכשהחלום יהפוך למציאות המציאות יכולה לתפוח בחוזקה על הפנים.

ל- valery1

נכון , הטיפולים קשים , אבל כבר כתבה לי כאן מישהי משהו נכון מאוד . מבחינה בריאותית פיזיולוגית , הכל בסדר איתנו , יכול להיות שבתת המודע אני לא מצליחה להיכנס להריון כי אני לא רוצה לעשות זאת עם בעלי , כי אולי בתת המודע אני יודעת שאני רוצה לפרק את המסגרת וכ"ו . אולי באמת אני צריכה להתגרש , הכל יכול להיות רק אין לי מושג מה טוב לי כרגע . לכן אני בוחרת בדרך של ייעוץ כרגע , לנסות לסדר לעצמי את הדברים בראש.

חששות...

הייתי רוצה לדעת אם אפשרי הדבר שמערכת יחסים שנבנית על בסיס של משהו לא מוסרי , כמו שיש לי היום , אני נשואה , הוא גרוש ויוצא איתי למרות שאני עדיין נשואה . האם דבר כזה יוכל להצליח ??? האם זה לא נועד לכישלון ??? מה יהיה אם מחר אאחר לחזור מהעבודה בגלל ישיבה , פתאום יתחילו כל מיני שאלות , איפה , מה , למה ? מה עושים ואיך מתמודדים עם דבר כזה ? המפחיד הוא שגם אם אני חושבת להסכים להצעתו של הבחור לעבור לגור יחד לאחר גירושיי וגם לחשוב ברצינות על להתחתן ולהתחייב לו מה יהיה בפעם הראשונה שאאחר הביתה ? העלתי את הנושא בפניו והוא אמר שאין בזה כלום , שאנשים בוגדים מכל מיני סיבות וכנראה לא היה לי טוב ואיתו יהיה לי טוב ולא אצטרך לבגוד . האם ניתן לבנות מערכת יחסים בריאה שבנויה על אמון כשמתחילים מנקודה כזאת , שכאשר הייתי נשואה בגדתי בבעלי עם מישהו אחר ??? אפילו שבחרתי במישהו הזה בסופו של דבר ??

להתגרש מהסיבות הנכונות

מערכת היחסים עם המאהב שלך מוגבלת במקום ובזמן ולמעשה אתם חווים רק את הדובדבנים שבקצפת ולא את הבצק הפריך והתפל שבתחתית העוגה. תוסיפי לכך את הריגוש שב"מים הגנובים". כל אלו לא יהיו במערכת קבועה ועלייך להביא זאת בחשבון. אם את מתגרשת מבעלך, עשי זאת כי יש סיבות חשובות מספיק הנובעות מטיב (או ההיפך מטיב) היחסים שביניכם. רק אחרכך, במידה והחלטת להתגרש ועשית זאת ולפני שאת קופצת לזוגיות מחייבת עם המאהב, עשי פסק זמן לחברות נורמלית ולא "גנובה" איתו. אבל החשוב הוא, כמו שכבר דובר בשירשור הזה - שתבררי עם עצמך היכן את עומדת ומה הביא אותך עד הלום. לגבי אמון עתידי, לא מספיקה האמירה שלו שאם יהיה לך טוב איתו לא תבגדי בו, מכיוון שלפי זה מספיק שהוא יחוש שמשהו משתבש בזוגיות שלכם כדי שיתחיל לחשוד בך, בין אם תבגדי בו ובין אם לא. זוהי עוד סיבה שתבררי עמוקות מה גורם לך לדפוס התנהגות זה, תזהי את הסיבות ותטפלי בהשלכותיהן, לפני שאת עושה כל צעד אחר או מקבלת החלטה כלשהי. בהצלחה

למעלה