מבקשת עזרה....

מבקשת עזרה....

מרגישה שהחיים שלי בבלאגן. ומכאן שאני עצמי בבלאגן. לכאורה - הכל בסדר. אני עובדת, אני לומדת, יש לי חברים טובים ובגדול - לא יכולה להגיד שרע לי. אבל מתחת לפני השטח - אני מרגישה בבלאגן. מאוד רוצה למצוא בן זוג - אבל מרגישה שאני לא מצליחה להיות "בזוגיות עם עצמי".... ולמה שמישהו יחשוב שאני מהממת אם אני לא חושבת ככה על עצמי? וגם כשמגיע מישהו שרוצה, שחושב שאני נפלאה ונהדרת.... אני מרגישה שאני רוצה לברוח. אני נלחצת. החברים שלי אומרים לי כל הזמן: הלואי שהיית מצליחה לראות את עצמך כמו שאנחנו רואים אותך...... לא קל לי. לא קל בכלל.

nutmeg

New member
ואיזו עזרה את צריכה?

מה להערכתך יוכל לעזור לך לעשות סדר בבלגן?

nutmeg

New member
אחדד:

מה אינך מצליחה לעשות היום שהיית רוצה לעשות? או מה את עושה היום בחייך שלהערכתך מפריע לך להתקדם?

from the top of my head....

משהו בהתנהלות שלי, בחוסר הביטחון הלא מוסבר שלי, גורם לי לא להצליח למצוא בן זוג. ואני בן אדם מאוד חברותי, מאוד אהוד. יש מסביבי חברים ואנשים.... לתחושתי, משהו בהתנהלות שלי, בחששות שלי - גורם לי כאילו שלא בכוונה להגיע לטופ שאני יכולה להיות - ואני יכולה. או איך שהמורות של פעם היו אומרות: "לילדה יש פוטנציאל, אך היא לא ממשת אותו"

תיקון....

משהו בהתנהלות שלי, בחששות שלי גורם לי כאילו לא בכוונה שלא להגיע לטופ שבו אני יכולה להיות - ואני יכולה.

nutmeg

New member
טוב,

[זה בהתכתבות, כן? ולכן לא ממש מאפשר] עדיין עמום. "משהו בהתנהלות שלי" יצטרך מתישהו להיות מתורגם למה באמת בפועל את עושה שעובד, ומה את עושה שלא עובד. כמו שאת מתנסחת, קרוב לודאי שתוכלי להפיק תועלת מכמה פגישות אימון אישי. הכנסי לפורום מאמנים בתפוז ותגששי קצת.

למעלה