מבקשת עזרה...

ליבית1

New member
מבקשת עזרה...

שלום לכולם, אני פונה אליכם בבקשת עזרה (די דחופה). לפני כחמישה שבועות, המליטה אחת החתולות ה"אסופיות" שלנו (אסופיות מכיוון שאני מאכילה אותם, אבל הם לא חתולים ביתיים, הם חיים בחצר). היא המליטה 3 גורים כשאחד מהם מת כשבוע אחר כך. שני הנותרים - שמשון ויובב, מקבלים ממני טיפול (עד כמה שאפשר, מכיוון שאני עובדת רוב שעות היום מחוץ לבית) כשאני נעזרת באימא שלי לצורך ההאכלה וכו'. יובב, אחד הגורים נולד עיוור והווטרינר שבדק אותו אמר שלמעט עובדה זו הוא חיוני לחלוטין. העניין הוא, שהוא צריך טיפול צמוד יותר ממה שאנחנו יכולים להעניק לו. בחצר - אין לו סיכוי לשרוד לצערי והביתה אני לא יכולה להכניס אותו. אם יש כאן מישהו שיכול ורוצה לאמץ את הגור המקסים הזה או יש למישהו מכם רעיון מי יכול לטפל בו בצורה הראויה - אני אשמח מאוג מאוג אם תכתבו לי. תודה מראש וחג שמח, ליבית

enat06

New member
בינתיים להמשיך לדאוג לו

אבל במקביל להתחיל לפרסם אותו עם תמונות גם כאן ובעיקר בפייסבוק, אולי לפתוח דף או קבוצה עבורו ולצרף אנשים, לפרסם אותו בדף של "גירגורים" או עמותות אחרות כי יש הרבה אנשים שמסתכלים שם, ואולי אפילו לקחת לימי אימוץ, חתול עיוור יכול להסתדר מצויין בתוך בית! לי יש חתול עיוור בבית והוא עושה הכל בדיוק כמו האחרים, אבל בחוץ חתול כזה ממש לא יכול לשרוד, לכן, לפרסם לפרסם ולפרסם (עם תמונות) ובינתיים להמשיך לתת לו את הטיפול הטוב ביותר שאפשר!..

ליבית1

New member
היי ענת, תודה על תשובתך...

העניין הוא בדיוק זה שאני לא יכולה לגדל אותו בתוך הבית וברור לי שבחצר הוא לא ישרוד. ואין לי את היכולת להמשיך לטפל בו לאורך זמן בצורה האולטימטיבית. בינתיים אני עושה מה שאני יכולה. אני אשמח מאוד אם אצליח למצוא לו בית חם ואוהב... אני מקווה שאנשים יגיבו לפרסום פה, ואני אצרף תמונות שלו בקרוב מאוד...

למעלה