מבקשת עזרה!!!

shani0160

New member
מבקשת עזרה!!!

אני פותחת חנות ורוצה למכור בה תרשימים להכנת תכשיטים שאני יוצרת. איך אני יכולה ליצור מצב שהתשלום דרך ה-PAYPAL יקשר להורדת התרשים אוטומטית ולא שאני יצטרך לשלוח פיזית. אני ממש מודה לכן מראש , כי אם יש מישהו שיכול זה אתן. תודה מראש

אני מבינה את השאלה

אבל אין לי מושג אם זה אפשרי. שרה סיפרה בעבר שיש לה שיטה משלה להעברת קבצי הטוטוריאלס, מתארת לי שהיא תוכל לעזור. החנות שלך באטסי?

shani0160

New member
כן בהקמה. אני לא רוצה להעלות לפני שיהיה לי

את המידע המלא כי אני צריכה לבצע את זה לכ-20 תרשימים. מה גם שאני לא שלמה עם הבאנר ,ויוצרת גרסא סופית ל-PROFILE, אז אני לומדת עכשיו ואני קוראת ויודעת שאתן הכתובת המקצועית ביותר.

shani0160

New member
את זה אני יודעת אבל אני רכשתי בעבר תרשים

ובתהליך היציאה והתשלום דרך PAYPAL קיבלתי יחד עם החשבונית במייל אוטומטית את הקישור להורדה. אני חוששת שמא לא אשים לב ובכלל באם קיימת אפשרות כזו אז למה לא,נכון!?

RolyzCreations

New member
קיבלת באותו מייל של החשבונית קישור

או קיבלת מייל נוסף עם הקישור? אם הכוונה למקרה הראשון, את פשוט צריכה לרשום את הקישור בהודעה לקונה בפייפאל.

glassarah

New member
E-Junkie

http://www.e-junkie.com לצערי זה לא עובד אוטומטית עם מכירות באטסי (אין מנגנון שעובד אוטומטית עם אטסי כרגע, עד כמה שידוע לי), צריך להיכנס לאתר ולהכניס את המייל של הקונה, ואז נשלח אליו קישור להורדה. אבל עדיין חוסך הרבה כאב ראש ועדיף לדעתי על משלוח קובץ PDF למייל.

למעלה