מבקשת עזרה: מי מכיר/ה סטודיו

Freeda

New member
מבקשת עזרה: מי מכיר/ה סטודיו

היי - אני אורחת כאן וצריכה עזרה אני אשה טרנססקסואלית בדרך לניתוח GRS. הגיע הזמן להכין לעצמי תמונות פספורט נשיות לשם שינוי התעודות. כמובן שאני רוצה להיראות במיטבי :) בתמונות שתלווינה אותי שנים לא מעטות. וכמובן שהמתח מפקשש לי את האיפור וגם את הארשת בצילום בחנות רגילה. אני משוכנעת שיש באזור תל-אביב חנויות סטודיו, כמו בארה"ב, בהן ניתן לקבל, באווירה נינוחה, שירות איפור וצילום גם יחד להשגת תמונות יפהפיות. כאלה שאוכל לחלק בגאווה לילדים שלי (איך אני בסחיטה רגשית ?) מי יכול/ה להמליץ לי על אחת כזו ? חיבוקים יערה (תודה לערבה על העצה לפנות לפורום שבכאן)

colourful

New member
אז ככה

אני עצמי אמנם צלמת, אבל לא מתעסקת בצילומי סטודיו בכלל, אבל רוצה להמליץ לך על צלם שיתאים לך בול. שמו דני ביר-כץ, והוא איש יקר ומקסים, הוא גם צלם וגם מאפר, ויש לו סטודיו, אצלו בבית (אם אני לא טועה) והוא הבן אדם עם הכי הרבה סבלנות בעולם, את פשוט תהני ממנו ואני בטוחה שהוא יעשה את העבודה לשביעות רצונך. שולחת לך פרטים שלו במסר.

Freeda

New member
המוני תודות

אתקשר בבוקר וארוץ אליו. למה אני נרגשת כמו ילדה קטנה ? חיבוקים יערה

colourful

New member
../images/Emo24.gif מתרגשת כי...

זה מאוד מרגש!!!! מחכים לשמוע חוויות...

Freeda

New member
המון תודות לצבעונית ../images/Emo141.gif

מיליון תודות - עדיין המומה מההתרגשות מאפר מדהים, צלם פנטסטי והכל רק תוספת להמון בן-אדם. קיבלתי המון עידוד וחיבוק והבטחתי לבוא אחרי הניתוח (X3) לתמונה של אחרי. לא ידעתי שיש אנשים כאלה יקרים - צריך לעטוף ולשמור אותם היטב, בכספת, שלא יינזקו ולא ייפגעו מהמזיקים המסתובבים חופשי בארצנו. אני חייבת המון לו ולך ולערבה ולקהילה - מגוייסת לכל אשר תצטרכו - במיוחד אשמח לסייע מנסיוני בהורות, הוראה, איבחון קשיי למידה, התמודדות עם מדעים מדוייקים. המון חיבוקים יערה

יערה יקרה ../images/Emo24.gif

שתהיה לך דרך קלה אל האושר. ואנחנו כאן, הורים בראשית הדרך (יש חיים אחרי גיל שש?
) - נשמח לראות אבימה (ככה הגדרת את זה פעם, נכון?) שכמוך איתנו כאן

colourful

New member
אין בכלל בעד מה...

אני רק המתווכת... המלאך הוא דני!
וגם אני מצטרפת להזמנה של ערבה, השארי איתנו!

עוף פופיק... מישהי בפורום

הזה המליצה לי להקשיב לעופר עפיה. האם זו היית את? אני בשלבי שיפוצ הבייסמנט שלנו ויש לי הרגשה שאפילו הבלטות שאני שמה רוקדות יחד איתי את השירים שלו. אז אם זו היית את קבלי
למה הוא ג ד ו ל. (ואם זו לא את אז אפשר לשמור על החיבוק (תמיד)... אבל אולי מישהו יודע מי זו היתה המיסתורית? שאוכל להודות לה. לפרוס לה שטיח. ולשיר לה את שירי שרית חדד ביחד עם עופר עפיה. אח! ונא לא להרוג אותי על שרית...

מצביעה בשקט ../images/Emo9.gif

אני שמחה שהתמכרת למרות כל המכשולים הטכניים (כשניסיתי לשלוח לך דוגמית של הביצועים של מושיק האימייל האשכנזי שלך סירב בתוקף!)

היא קצת התבלבלה

קוראים לו מושיק עפיה והוא ולא אחר אחראי לשיר שמכה בנו עכשו (כאילו לא די בחמסין) והולך ככה: "אני לא פנוי, אני לא זמין המנוי אינו בנוי לאהבה"

חנה'לה? התבלבלה?

מה פתאום.... זה הכל בגלל שהיום היומולדת של אשתי
. וחוץ מזה מושיק או עופר אורי או חיים מה זה משנה ?
(כשתגיעי לגיל שלי תביני שהשם לא משנה כלל וכלל. רק השטויות שהפה שלי מפיק. דיייייי) אבל! העיקר שהמוזיקה שלו היא 10!

היי, מה זה בשקט?

בקול רם שכולם ישמעו! מושיק (נקרא לו עופיק?...) הוא ענק! והאי-מייל שלי הוא לא אשכנזי. למה סתם להשמיץ?...
(די, תיכף ישלחו אותי מפה על טיל לאתר של מוזיקה מזרחית....)

חנה'לה התבלבלה, בטח התבלבלה

ממתי שבלולים רועים? אנחנו מקסימום מזדחלים לנו לאיטנו, ומרוב לחץ שלא ימצאו אותנו - משאירים אחרינו סימני דרך. ואגב, לוידעת אם יצא לך לראות את עופיק, אבל השם שהדבקת לו מתלבש עליו בול - הוא רבע עוף כזה... ואם יסור חינו בעינייך, תמיד אפשר לקרוא לו משה עופניק

בשקט כי אני בחורה ביישנית ../images/Emo9.gif

ומזל טוב לאישה... ואם כבר התחלנו לדבר על מסלסלים למיניהם את להקת חמסה כבר שמעת? יש לי הרגשה שתאהבי אותן אווי אווי

אבא גאה

New member
גם אני מחבק ../images/Emo24.gif

ומבין את ההתרגשות (ומי כמוך יודעת שגם ילדים זכרים מתרגשים וגם נשים בוגרות.......התרגשות אינה נכס של ילדות קטנות בלבד...)

Freeda

New member
תמיד ילדה ../images/Emo24.gif

למען הגילוי הנאות :) נולדתי ילדה זכר, ובמבט לאחור מעולם לא הייתי ילד
כל התכנות ההורי הקשוח להיות ילד תואם-טרומפלדור רק לימד אותי להיות שחקנית הבימה. עתה, בגיל 53 (גיל נשי 26 - קצת ילדותית), לאחר שילדי בגרו והמחוייבות ההורית שלי מולאה בחלקה הגדול (לעולם איננה תמה כידוע לכוווולם/ן כאן) אני מרשה לעצמי לפרוש סופית מחיי הבמה ולשוב ולהיות - אני - פשוט אני. וזה כולל לחוות שוב חוויות ילדות - בלי להציג. לכן אין לי ממש מושג פנימי איך מתרגש ילד זכר קטן, אלא רק מה שחוויתי עם ילדי כאבימא - שחקן הבימה. חיבוקים יערה

talyak

New member
וואו../images/Emo142.gif

איזה כיף בדיוק הצטלמתי לבוק (סוף לימוד משחק, בטח עברת אחד כזה) וכשראיתי את ההודעה שלך רציתי לשלוח אותך לצלם שלי , אבל אז במחשבה שניה (וטוב שהיתה) חשבתי שלמרות שהוא צלם טוב, הוא בעצם איש די מעצבן, ואני חוזרת עכשיו ורואה שהכל הסתדר טוב ואיזה כיף. לפרוש סופית מחיי הבמה ??? מענין, איזו שלמות צריך בשביל זה ? אני מרגישה שאצלי הבמה היא, בין היתר מקום להוכיח, וכשאהיה מסוגלת לרצות לפרוש, זה יהיה סוג של נירוונה. (ודווקא אצלי ה"תכנות ההורי הקשוח" כוון יותר לז'אנר פנינה רוזנבלום)(ועדיין לימד אותי להיות שחקנית (הבימה ? אולי בעתיד , בנתיים פרינג') אני מאחלת לך מזל טוב כפול - אחד על הפרישה (שהיא מופלאה בעיני), והשני על המעבר הקרב ... וגם המון המון בהצלחה בחיים החדשים
אני

למעלה