מבקשת עזרה דחופה

לימור95

New member
מבקשת עזרה דחופה

הבן שלי קיבל רשיון נהיגה לא מזמן, וכול פעם שהוא נוסע באוטו אני חוששת. כול פעם מחדש אני מתלבטת אם לתת לו את המפתחות , הכבישים נהיו כול כך מסוכנים, אבל מצד שני איך אפשר למנוע ממנו לקחת את האוטו, הרי כולם מקבלים, האם יש פתרון למצב??

עם כל הצער והכאב, התעוררת מאוחר

מידי. אין סיכוי שילד עברי יסכים לוותר על הנהיגה ואין נימוק, הגיוני ככל שיהיה, שיצליח לשכנע אותו.

לימור95

New member
שיוותר על הנהיגה,אני לא מצפה אבל..

מה אפשר לעשות שבאמת ינקוט את כל אמצעי הזהירות ולא יזלזל בהם, כי לא נראה לי שהחברה הצעירים לא מתייחסים במלוא הרצינות למצב בכבישים, וזה מה שמפחיד באמת.

m i t a l y

New member
אין פתרון

ואת יודעת את זה. בנותיי עדיין קטנות מדי בשביל רישיון נהיגה (מקסימום, יש להן רשיון על קורקינט ובימבה...) אבל... מה דעתך פשוט להיות איתו בקשר מתמיד בזמן שהוא מחוץ לבית? (פלאפון וכו') את חושבת שזה אולי יעזור לחששותיך???

pf26

New member
אפשר לדבר עד מחרתיים וכלום לא יעזור

זה עניין אישי וקשור לאופי הילד. האם הוא זהיר ומבין את הסכנות או אוהב "להשוויץ" עם החבר'ה. אני למשל סומכת על הבת שלי שקיבלה רשיון לא מזמן, ועוד יותר סומכת על החבר שלה שהוא טיפוס שקול ואחראי. מצד שני - הוא יכול להיות הכי זהיר שבעולם ומישהו אחר יפגע בו. ולעניינינו - אומרים שהדרך הכי טובה היא לקחת את הנער לבית לווינשטיין. שם הוא יראה באופן ממשי את התוצאות של תאונות דרכים. רק בריאות

אנפה2

New member
לימור , הכל בידי שמיים, וכל אחד עם

הגורל שלו, הוא יכול לנהוג בזהירות ומישהו יכנס בו. תאמיני שנתת לו חינוך טוב והגון, ושהוא לא יתפרע בכבישים, ושהוא לא יסע כאשר שתה או עישן איזה ג'וינט, והשאר תלוי בגורל. גם אני לילות לא ישנתי בגלל הילדים, ושבמועדונים דוקרים ורוצחים לא מפחיד אותך ? חג שמח.

alona 9

New member
אנפה,השקם בשדרות ירושלים ביפו......

ח ג י ג ה
שם השארתי את כל משכורתי הראשונה... שם גיליתי שה...
הפך אותי ל....
מלכה.

TAINTED SAINT

New member
יקירתי ../images/Emo140.gif

אין לי מושג לאיזה כפר את מתכוונת,אבל אהבתי את החתימה שלך.... סוף סוף קצת מקוריות במדבר הבנאליות החוגגת בחתימות ב
חג שמח

אנפה2

New member
תודה לך על המחמאה.../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שולחת לכם זר פרחים ענק לחג.

TAINTED SAINT

New member
תודהלך על הזר והחיבוקים../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

אני רק מבולבל מעט....שלחת שני חיבוקים...ותהיתי אם אחד לי ואחד לטרנטולה... יקירתי...יש לי 200 טרנטולות
אני עומד ומגרד את הראש ולא מצליח להחליט..לאיזה מהן להעניק את החיבוק ממך... יש לך העדפה מיוחדת בטרנטולות
שיהיה לך ולשלך חג פסח שמח
[אני מתנצל-אין לי מושג איך לחבר קובץ להודעה,
,העיקר הכוונה]

גלבועא

New member
פשוט מאוד

תגלול את דף ההודעה למטה ותקבל שורות בצבע כחול עליהן כתובות אופציות שונות - אחת מהן היא צירוף קובץ. תקליק על השורה הכחולה והשאר כמו כל צירוף קובץ לאימייל. חג שמח לך

למעלה