מבקשת עזרה דחופה...

efratins

New member
מבקשת עזרה דחופה...

שלום רב יש לי שאלה דחופה.. הקטנה כבר בת 8 חודשים ואני רוצה להמשיך להניק. משום שהיא כבר אוכלת ארוחות מוצקים חשבתי להמשיך להניק בבוקר מוקדם ואחה"צ ובערב. אבל........ נדמה לי שכמות החלב מתחילה להידלדל. היפסקתי לשאוב בצהריים בעבודה בתקווה שהגוף יתרגל למועדים החדשים. היום קיבלתי מחזור ראשון. האם זה קשור? האם אני צריכה לחזור ולשאוב בצהריים? האם המצב הפיך? (אם אני אשאב כמות החלב תגדל?) אני מודאגת ואשמח לקבל את עצתכם, תודה אפרת

לא נראה לי נחוץ...

אני חוויתי מצב דומה עם הבת הגדולה שלי. הפסקתי לשאוב בעבודה, קיבלתי מחזור אחרי 9 חודשים, והגוף התרגל וסיפק לה חלב מתי שרצתה. כמובן שזה לא הכמויות הגדולות של ההתחלה. הדליפות מפסיקות... נשמע שאצלך המצב ממש דומה. אל תדאגי. ליאת

efratins

New member
../images/Emo51.gif אבל..

תודה ליאת אבל עדיין נדמה לי שהגוף אינו מייצר מספיק חלב. התחלתי לתת לה תוספת של תחליף חלב אם בערב לפני השנה כדי שתישן יותר טוב. מקווה שאוכל להמשיך להניק עוד.. אפרת

דנדולי

New member
להמשיך להניק ../images/Emo91.gif

אפרת שלום, זה בדיוק מה שקרה לי עם בני האמצעי בגיל 7 חודשים שחזרתי לעבודה והוא התחיל לאכול מוצק . הייתי מניקה אותו אחהצ בערב ובבוקר ולאט לאט הרגשתי שהוא לא רגוע , עצתי לך שתשאבי אחהצ לוודא שבאמת יש לך את הכמות הרצויה וכך גם תגבירי את הדרישה לחלב וכך הכמות תגדל (במקרה ובאמת היא פחתה) יכול להיות שזה גם קטע פסיכולוגי שלנו (האמהות המניקות) עם כל החששות שאף פעם לא ודאי כמה הם אכלו .האי שקט של הילד יכול לנבוע מהרבה סיבות אחרות שאינן רעב

למעלה