מבקשת עזרה דחופה

new in town1

New member
מבקשת עזרה דחופה

בשל בעיה במשפחה, ייתכן ונצטרך להגיע לארץ באופן פתאומי באמצע הטיפול. מבקשת שמות ואם אפשר טלפונים במסר, של רופאים המקבלים באופן פרטי לחלוטין באסותא או במדיקל סנטר. מה בדרך כלל זמן המתנה לIVF באופן פרטי במרכזים אלה? האם יש לנו בכלל סיכוי להתחיל טיפול בהתראה כזו או שהטיפול אבוד? תודה

סביון1

New member
אסותא

לא יודעת מתי בדיוק את אמורה להגיע לארץ אבל לי נאמר שהמחלקה "בחופשה" עד אחרי החג (שזה אומר ה-19 לאוקטובר). לא ברור לי מה פירוש "בחופשה" - אולי הם בכל זאת עושים טיפולים אבל כדאי לך לברר. בכל אופן לטלפון הם כן ענו לי בשעות הערב. הטלפון באסותא, אגב, הוא 03-5201717. בעקרון, אני לא חושבת שתהיה להם בעיה לקבל אותך לטיפול בהתראה קצרה, בתנאי שיש לך תוצאות של הבדיקות המקדימות שלהם. לא יודעת איך זה בחו"ל אבל כאן הם דורשים פעם בשנה שתעברי PAP, ותעשי כל מיני בדיקות דם כמו HIV, צהבת זיהומית וכו'. אז אם יש לך את התוצאות האלה תביאי אותם איתך. שיהיה בהצלחה ושלחתי לך גם מסר סביון

גולה1

New member
במדיקל סנטר יש לך את

פרופ' בן רפאל שהוא רופא מדהים ומקסים. בהצלחה

vif

New member
ממליצה

על בר חוה עובד פרטי ובאסותה אנושי ולא יקר להחריד ומאוד מקצועי

new in town1

New member
תודה ועוד שאלה

ראשית אני מודה לכל המשיבות כאן ובמסרים. אחרי ההיסטריה של אתמול בערב, חשבתי קצת ונראה לי שלא הגיוני במיוחד לעבור באמצע טיפול ובמיוחד שאני לא עוברת בין בילינסון לאסותא אלא בין מדינות. קשה לי גם להאמין שאיזשהו רופא יסכים להמשיך פרוטוקול של רופא אחר. אני מוסיפה לזה את כל הלחץ מהמצב ונראה לי שהמסקנה היחידה היא שעם כל הצער, אני איאלץ כנראה להפסיק את הטיפול. כרגע אני בשלב הגלולות ואמורה להתחיל להזריק ב24, אז יש לי כמה ימים להחליט. והשאלה, מאחר ואנחנו לא פשוטים אני אצטרך רופא שמתמצא גם בבעיות זרע. האם זה משנה את ההמלצות? האם יש באסותא או במדיקל סנטר בהרצליה רופא מומלץ לפריון הגבר? שוב המון תודה.

vif

New member
לדעתי הכי כדאי לך לבחור כמה רופאים

ולהתקשר אליהם ולודא שהם מוכנים לעשות זאת ומה העלות וכך להחליט קצת ..יקר הטלפונים מחול אבל מי סופר בהצלחה

למעלה