מבקשת עזרה בניהול הפורום

מבקשת עזרה בניהול הפורום../images/Emo210.gif

אם כולם כל כך עצובים, אז לא אלך בינתיים, אבל אני מבקשת עזרה. אם מישהו מהגולשים מוכן לעזור לי, אשמח אם תפנו להנהלת הפורומים לתפקיד מנהל משנה לפחות.

צלף

New member
זה נורמלי אחרי שנה או שנתיים להתעייף

גם מניסיוני בעבר בניהול פורמים לכבדי שמיעה - שבמשך שנה שנתיים המנהל הוא חידוש ווניהול פורמים הוא חידוש ואחר כך פשוט ממצים את הנושא... מרגישים שהכול חוזר על עצמו... וגם זה שבניגוד לעבר יש את הפייסבוק שתפס את החלק החברתי שהפורום מילא בעבר... אני מציע שכמו שבקול מצא אותך - שימצא מתנדב אחר מאוצר המתנדבים שלהם שהתנדבותו תהיה בניהול פורום..

bekol1

New member
הלוואי שיימצא המתנדב

זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע.... משום מה זה נשמע לאנשים כמו התחייבות גדולה מדי שהם חוששים להיכנס אליה. אבל תחזיקו אצבעות, לי באופן אישי יהיה מאוד חבל לראות את הפורום מושבת, אחרי תקופה כ"כ ארוכה שנירנוש ניהלה פה את העניינים והכניסה חיים. נירנוש- מתי בדיוק את מתכוונת לעזוב?

בשלב ראשון אני מבקשת עזרה בניהול הפורום

ואחר כך אני אראה אם הכל בסדר, או שאשאר או שאפרוש. תלוי בכך שהפורום ישאר במצב טוב.

זהבית135

New member
קשה להישאר אדישה לבקשת עזרה...:(

איזו מן עזרה דרושה לך? אם היו משלמים על העבודה אני בטוחה שהיו הרבה יותר קופצים... זה לא כבוד כזה גדול לנהל פורום בעילום שם ועוד בהתנדבות. וגם אם זה כבוד - בשביל הכבוד צריך לעבוד, ומי רוצה לעבוד היום בחינם? מילכוד 00...

זהבית135

New member
טוב, אבל למה זה מחייב?

אף פעם לא ניהלתי פורום, אז אני לא יודעת ממה מתעייפים כאן...
אין כ"כ הרבה גולשים שכותבים.

כדאי לפנות להנהלת הפורומים

כעיקרון ההנהלה מצפה להביא אירוחים, ראיונות, תחרויות ולארגן פינות ולהגדיל את הרייטינג. ניסיתי לעשות זאת עם התחלת הקדנציה. ההיענות היתה פושרת וכמעט תמיד הייתי היחידה ששאלה שאלות את האורח ואולי 2-3 משתתפים שאלו גם. אבל הפורום בירידת רייטינג ויש ציפיה לחולל כל מיני נפלאות. אז למי שיש אפשרות - מוזמן להזמין אורחים וכולי.

למעלה