מבקשת מעט עזרה

מבקשת מעט עזרה

שלום לכולם יש לי מטופל בן 43 רווק והחלק שלא ברור לי הוא למטופל יש חריצים בתחתית בוהן רגל ימין.ובחגורת הכתפים ברגל שמאלחריצי אורך אנא עזרה תודה

ronat3

New member
צוואר תפוס? כאבי גרון?

נתת ממש מעט פרטים, וקשה להתייחס לסימנים בודדים כל כך ספציפיים. יש לו איזשהו סימפטום הקשור לאזור הצוואר והכתפיים? מה בדיוק לא ברור לך אצלו?

*g99

New member
ניחוש שלי,

מה מצב הלב שלו,והכוונה האם עשה בדיקות לאחרונה? יכול להיות שזה בעיות נשימה (המיקום משתנה מאדם לאדם) ואולי זיקנה? לגבי רגל שמאל,יכול להיות שבעבר לקח על עצמו יותר מידי במובן הריגשי וגם הפיזי?או אולי בעיות בכתפיים?

avorly

New member
צבעונית 1, ברוכה השבה

מזמן לא ראיתי אותך פה, התגעגעתי
. השאלות שלי עולות הן- באיזה אזור בחגורת הכתפיים? מתחת לאיזה אצבעות? מגדיר את עצמו כטיפוס עקשן? (עורף = קשה עורף)

הנה חזרתי

בוקר נפלא החריצים הם מתחת ל4 האצבעות ממש על כל חגורת הכתפיים כאלה חריצים כאילו שורטטו במרווחים מדוייקים. וכן זהו טיפוס עקשן ביותר. תודה

avorly

New member
שמחה שחזרת לפורומינו המשפחתי

הקווים שעליהם את מדברת, אם הבנתי נכון, זהו בדיוק קו זרימת האנרגיה לידיים. האם ישנה איזושהי בעיה עם הכתפיים או הידיים בכלל חוץ מאשר הבעיה בעורף? עוד דבר שיכול להיות- בגלל שהכרית הזו קשורה לריאות, יכול להיות שסל או סובל מסטרידו? מחשבה שעולה לי ככה פתאום, בלי שום קשר לכלום- אולי יש נתק כלשהו בין האש לאוויר והזרימה נגדעת בגלל החריצים?! יש להם גוון או טמפרטורה מיוחדים?

למעלה