מבקשת מכם עזרה

קריןX

New member
מבקשת מכם עזרה

בעוד כחודשיים אני מתחתנת. ההורים של בעלי לעתיד גרושים ומסוכסכים שנים רבות. בעלי לעתיד ואני כמובן רוצים את כולם אתנו ביום שמחתנו. אמא שלו מאד רוצה שלא נזמין את האבא, היא עושה הכל בכדי שנעשה זאת. היא נעזבה על ידו לפני שנים רבות ומאז היא פגועה וכועסת (מבלי שהשתנה מבחינתה דבר במהלך השנים). הוא נשוי בשנית והיא לא. בעלי לעתיד ואני לא רוצים לקחת חלק במריבות שלהם, אנחנו אוהבים את שניהם, אני אמרתי לבן זוגי שההחלטה היא בידיו, והוא כמובן אינו רוצה לוותר על אף אחד מהם, ולא רוצה לנקוט בשום עמדה מולם, מבחינתו שניהם חשובים לו. האמא לא מבינה זאת, היא כועסת, אם אתם שואלים אותי היא אפילו עלולה לקלקל שם את השמחה. עם כל האהבה והרצון שלי, קשה לי להבין עד היכן האיבה בין ההורים יכולה לגרום לעיוורון כלפי הילדים. אולי זה בגלל שאני לא עומדת במקום הזה. אולי אתם תוכלו להאיר את עיני ולהסביר לי מה לדעתכם צריך לקרות ? אולי באמת צריך להזמין רק את האמא? (למרות שקשה לי להבין את זה).

האמא חוצפנית,זוהי שימחה שלכם.

אתם תזמינו את כולם ומי שיבוא ברוך הבא ומי שלא יבוא הפסד שלו,בכל מקרה החתונה תתקיים. מזל טוב

היא חושבת לעצמה מן הסתם

שבן זוגה נטש אותה ו"קילקל" לה את החיים והיא אספה שקל לשקל וגידלה את הבן שלה לבדה. כנראה מרגישה שהיא השקיעה את כל החיים בבן (כי בעל אין לה ולקריריה מפוארת קצת קשה להגיע כשמגדלים ילד לבד) ובסוף היא לא מבינה איך הבן חושב להזמין את האב אחרי שכל השנים הוא נעלם ובקושי טרח לשאול מה עם הילד... אולי אני מגזים קצת אבל צריך לזכור גם שהאב יבוא כנראה עם בת זוגתו דבר שיוסיף לאם עוד כאב. ברור שזו נקודת הראייה האישית שלה ולא בהכרח של הבן. לדעתי, כל אחד רואה בעיקר את עצמו. הבן רואה את עצמו, האם רואה את עצמה, האב רואה את עצמו וגם את... הפחד הגדול שלך שהחתונה תתקלקל. כך בנוי העולם. לא רואה פתרון פשוט לבעיה.

חרא של מצב

כאילו לא משנה מה תעשו מישהוא יפגע. ולא... אין לי רעיון לפיתרון חוץ מהקלישאה הרגילה, לכו בעיקבות תחושבת הבטן שלכם...

shani2

New member
מזכיר לי...

מה עלה בגורל אוסף הקלישאות של חיפוש

פברואר68

New member
מזמינים את כולם חושבים רק חיובי ...

ומי שחושב שלילי שלא יבוא וההפסד כולו שלו מזל טוב בהצלחה לכם

בדיוק כך, את לא מתערבת

את לא נוקטת בשןם עמדה,זה בן- זוגך חייב לשוחח עם אימו, שתתנהג כבוגרת,ותגיע ליום המיוחד שלכם, גם אם תחמיץ פנים, את גברתי המשיכי את הערב הזה, קבלי את אורחייך, רקדי ושמחי ביום המיוחד הזה, נכון אני מבינה את אימו של בן- זוגך, אך חושבת היום למען ובשביל בנה, היא צריכה כן להגיע, ויהי מה, את תהיי שם בשביל בן- זוגך, אך בטח לא להתערב........... שבן זוגך יואמר לאימו, שהוא מתכוון להזמין גם את אביו, ושלא תציב בפניו אולטימטום, תרצה תגיע, לא תרצה לא תגיע..... כמה שזה לא ישמע לה נעים, שתחליט האם מה יותר חשוב לה..... להחמיץ את חתונת בנה או להגיע, ואח"כ שתלך לבכות על הכר
שיהיה לשניכם, וחיים מאושרים יחד, אמן, ואמן.

למעלה