מבקשת להתייעץ

מבקשת להתייעץ

הבית שלנו(כרגע בקומות) דיי גדול ומרווח
יש לנו שלושה קירות בסלון בולטים,כאילו בצורת מלבנים. קיר אחד המרכזי עשינו לו חיפוי של אבנים,ויצא מאוד יפה ומרשים. ומתחשק לנו לעשות קיר נוסף(שוב הקיר בצורת מלבן בולט) שליכט צבעוני(נדמה לי שקוראים לזה שליכטה אקרילית) הנה הדוגמא (כמובן לא מדובר באותם צבעים,ובאותו מרקם) רציתי לשאול אותכם: האם דוגמא כזו בסלון זה מצועצע/צעקני. או שכמו אמא שלי אמרה: אנחנו צעירים ולא צריכים שליכט צבעוני בבית
.(שליכט צבעוני בבית זה לא צעיר
)

גרזנית

New member
אלמנטים

לדעתי, אלמנט אחד בולט ושונה בסלון יכול להיות יפה, 2 אלמנטים ומעלה בסגנון שונה זה מזה, הופך להיות עמוס ומקושקש. האלמנט ששמת הוא גם ככה עמוס בפרטים ובגימורים, אז ליד קיר מחופה באבנים, על פניו נראה לי מיותר ומכער. בחזקת כל המוסיף גורע...

מה שאמא אומרת. תמיד!

ראשית, אני לא הבנתי מה זה קירות בולטים... שנית, לא מצליחה להבין מה גודל הסלון ומה קשר העין בין ה"קירות הבולטים" הללו. שלישית, צריך לראות איזה חיפו אבן עשיתם (לראות, לא לשמוע תאור) רביעית, אני מאמינה שצריך להיות במקום ממש כדי לתת ייעוץ שיש לו איזה ערך. וחמישית, כמו שאמרתי - תמיד להקשיב לאמא. זה אף פעם לא מזיק ובכלל, מה זה משנה מה אומרים על שליכט בסלון? תמיד יהיו כאלו שיגידו ההפך וההפך של הההפך.. העיקר זה מה שיפה בעינכם. ואם יש ספק, אז חכו עד שתעברו. שליכט אפשר לעשות תמיד.

פיטנגו4

New member
less is more

כה אמר האדריכל ל.ו.ד. מיס יש אלמנט אחד מיוחד, כל דבר אחר מיוחד יתחרה בו, התוצאה ששני הדברים יפסידו. אם את חייבת, אפשר לעשות 3 קירות עם חיפוי זהה, ואז זוהי חזרה על אותו אלמנט. כשמדובר בקירות - אני הייתי מסתפקת באחד.

shiranow

New member
אין מספיק פרטים.

איך אפשר לדמיין? תביאי צילום של הקיר, מידות, גוונים, דוגמא...

בינא

Member
אם זה בית חדש אל תבצעו "מיוחדים"...

עד לאחר שהבית "יתישב" בלשון העם... כי סדקים לא ניתן לתקן על "מיוחדים" תיכנסו לגור, תחכו לסיום שנת האחריות ועוד קצת ורק אז תבצעו איזה קישוטים שאתם רוצים... באשר למה שאמא אומרת...? מי גר שם? אתם? לא? אז מה זה חשוב מה מישהו אחר אומר?...עם כל הכבוד לאמא... הטעם שלה זה הטעם שלכם? הטעם שלכם היום ולפני 5 שנים היה אותו דבר? תעשו מה שבראש שלכם... אם הכסף שלכם... אם הכסף של אמא שלכם...תדחו את הבצוע עד שיהיה לכם משלכם... ואז תבצעו מה בראש שלכם...

למעלה