מבקשת ייעוץ...

cvan10

New member
מבקשת ייעוץ...

בחודש דצמבר עברתי להתגורר בדירה עם שותפה.. החלפתי שותפה אחרת שעזבה ונכנסתי במקומה.. קיים חוזה לדירה עליו חתומות 2 השותפות האחרות אך מעולם לא חתמתי על שום חוזה.. לאחר כחודשיים מצאתי את מגוריי בדירה זו כלא מתאימים והחלטתי לעזוב... את השכירות לדירה המשכתי לשלם ואני עדיין משלמת.. אך שותפתי לשעבר דורשת שאשלם לה חצי מסכום הוצאות הדירה כלומר ארנונה חשמל גז מיים אינטרנט ואפילו כבלים על התקופה שבה כבר לא גרתי בדירה.. סרבתי לשלם ועכשיו היא הגישה לי מכתב מעורך דין בו היא מאיימת שאם לא אשלם לה עד שבוע הבא היא תחל בתביעה משפטית... האם יש היגיון כלשהו בדבריה? כי אני לא מוצאת אותו..האם יש לה סיכוי כלשהו לזכות בתביעה הזאת? או שמא היא רק מנסה להפחיד אותי.. אשמח אם מישהו יוכל להגיב ולייעץ לבעייתי... בברכה cvan

cvan10

New member
המשכתי לשלם..

ואני עדיין משלמת משום שנתתי צ'קים מראש למתווך הדירה והוא מסרב להחזיר לי אותם. ניסיתי לבטל את הצ'קים אך גם הוא איים בתביעה משפטית. מעולם לא סוכם דבר. מעולם לא חתמתי על כלום. האם אני יכולה לתבוע את כספי בחזרה? ומה בקשר לענין עם שותפתי לשעבר? האם יש לה סיכוי כלשהו בתביעה מסוג זה נגדי?

cvan10

New member
אני רק רוצה לדעת ...

אם יש לשותפתי לשעבר סיכוי לזכות בתביעתה נגדי בה היא דורשת שאשלם חצי מהוצאות הדירה..כלומר החשבונות השוטפים כולל כבלים ואינטרנט לדוגמא...על החודשים שבהם לא גרתי כלל בדירה..אני שוב מזכירה.. אין לי שום חוזה עם אף אחד!!!

אם נתת צ'קים סימן שכן היתה הסכמה

גם אם לא בכתב. אם היא תתבע אותך, היא תצטרך להוכיח מה כללו ההסכמות אליהן הגעתן. לא כל כך הבנתי למה המתווך מחזיק בצקים. זה ממש לא תפקידו.

למעלה