מבקשת ייעוץ

קלריס110

New member
מבקשת ייעוץ

ידיד שלי פנה אליי בבקשת עזרה. הוא כתב בלוגים שבהם הוא מפרט מקרים אישיים שקרו לו והוא מבקש להפיץ הפצה מקסימלית את סיפור חייו. פניתי לבית דפוס והדפסתי 400 עותקים של דפים מהבלוגים שלו וריכזתי לתוך חוברת.
שאלתי כזאת : עדיף להפיץ ברשתות האינטרנט את הבלוגים שלו או להעביר בצמתים ובבתים מסירה ישירה - ההפצה לרשתות האינטרנט עדיפה על פני העברה בצמתים? או להפיץ גם ברשתות וגם בצמתים ובבתים?
נא הנחייתכם.
תודה.

לקלריס דעתי בנושא...

לא ברור על מה מדובר(הבעת דיעה בנושאים מסויימים שרלבנטים לאחרים? חוויות אישיות מהחיים? כתיבה סיפרותית? ), אך בכל זאת אתייחס להבנתי ,כי מדובר בחומר אישי שמיועד לשיתוף והפצה, (אם תוכלי להרחיב בהמשך עדיף ).
הייתי מציע לך ראשית מה לדעתי לא כדאי לעשות כטקטיקת הפצה של החומר. חלוקה בצמתים או בבתים במסירה ישירה "בעייתית" בלשון המעטה, מפחיתה בערך החומר, לאנשים די נימאס מהחבר'ה (ברובם חרדים ש"אורבים" ברמזורים לנהגים) שמחלקים בצמתים, ובבתים זו מעין "חדירה לפרטיות" כך יתרגמו לדעתי אנשים את ההפצה, למעט מקרים חריגים. הפצה באינטרנט בלוגים וכיו"ב. אפשרות עדיפה באופן מובהק, בתוספת אולי של יחסי ציבור במינון מתאים, פנייה לתקשורת רלבנטית וכיו"ב.
ובהקשר לכך, לא ברור מה המטרה של ההדפסה וההפצה של החומר מסחרית? לידיעת הציבור? ללא כוונת רווח? מה המטרה? מאוד חשוב לדעת.
בהצלחה בכל מקרה.

rozen111

New member
שלום

משיעורי השיווק שאני למדתי , מסתבר שיש ללכת על כל הכיוונים גם יחד.

למעלה