מבקשת ייעוץ

מבקשת ייעוץ

ככה: אני ובעלי נשואים שנה. אני אוהבת את בעלי ובעלי טוען שהוא אוהב אותי, אבל זה לא מסתדר לי עם ההתנהגות המינית שלו ואני רוצה לשאול אתכם 1. במשך כל זמן ההיכרות שלי איתו, אני לא זוכרת שהוא החמיא לי פעם על המראה שלי, על הגוף שלי ובכלל. אני שומעת מחברות שבעלים וחברים שלהם אומרים להן: איזה סקסית את, אני מת על התחת שלך וכו` וכו` . בעלי אף פעם בחיים לא פונה אלי בשפה כזאת. 2. שאנחנו מקיימים יחסי מין, ההרגשה שלי היא שהוא רוצה לגמור מהר וזהו. אנחנו מתמזמזים איזה 2-3 דקות, ושהוא מוכן, הוא חודר וגומר וזהו. הולך לישון. לא מעניין אותו בכלל מה אני מרגישה. טוב לי ? רע לי ? נהניתי ? גמרתי ? שום כלום. 3. דיברתי איתו על הנושא המון פעמים והוא פעם זרק שזאת בעיה שלי שאני לא גומרת בחדירה, וזה לא נורמלי, והוא לא אוהב את ההתעסקות מסביב. 4. ניסיתי פעם לגלגל שיחה, על הפנטזיות שלנו וכו`, והוא לא רצה לשתף פעולה והתחמק. פעם שאלתי אותו על סרט כחול, והוא אמר שהוא צפה פעם והוא מצטער ולא מצא חן בעיניו בכלל שהעלתי את הנושא, כאילו יש בזה משהו זול ומופקר שצריך להתבייש בו. 5. במשך היום הוא טיפוס חם באופי שלו. הוא יכול לחבק ולנשק בלי סיבה וזהו, אבל במיטה כלום. 6. כל היחס האדיש שלו אלי כאישה, פגם מאוד בדימוי העצמי שלי עד שהגעתי למצב שאני כבר מתביישת להתפשט ולהתלבש ליידו, בלילה אני תמיד מתכסה, מיותר לציין שאני יוצאת מהאבטיה עם חלוק וסוגרת את הדלת של החדר אני שאני מתלבשת. כל הביטחון שלי אבד לי ואני מרגישה כמו זקנה בת 60, דחויה ומגעילה. 7. שאלתי אותו פעם אם יש משהו בי שדוחה אותו, והוא אומר שלא. פעם אחת רבנו חזק והוא חיפש איך להכאיב לי ולפגוע בי, ובדיוק הראו בטלויזיה מישהי יפה, והוא זרק לי: ``איתה הייתי עושה 3 פעמים, איתך אפילו פעם אחת אני צריך להתאמץ``. שאלתי אותו - `` אז למה את מכריח את עצמך ? אל תעשה בכלל.``. והוא אמר לי : ``מה לעשות ? גבר צריך לשחרר.`` מאז המשפט הזה לא עוזב אותי ובכלל אין לי חשק להתקרב אליו כי הדימוי שלי והביטחון העצמי שלי באפס. אחרי שהוא נרגע הוא אמר לי שהוא אמר את זה כדי לפגוע בי, אבל אני מאמינה שיש בכך לפחות מעט מן האמת. עכשיו השאלות שלי בעיקר לגברים שכאן, גם התייחסות נשית תתקבל בברכה רבה ובתודה : ולפני זה אני אציין שאין שום סיכוי בעולם, שהוא בוגד בי. אין מצב כזה. 1. יכול להיות שגבר יאהב את אישתו, וזאת תהיה הההתנהגות המינית שלו כלפיה ? או שהוא משקר ולא אוהב אותי בכלל ? 2. יכול להיות שלבעלי יש נטיות הומואיות ? למרות שברגע שהוא מתקרב אלי ומנשק אותי, ישר עומד לו ? 3. יכול להיות שגבר לא יימשך לאישה, ובכל זאת יעמוד לו והוא יישכב איתה ? תודה לכל מי שקרא.

למעלה