מבקשת חוות דעת

meroi77

New member
מבקשת חוות דעת

שלום תנו לי ביקורת על עבודה מהראשונות שעשיתי בפלאש

אופיר @

New member
יפה מאוד

כושר האיור שלך בהחלט הרבה מעבר לעבודה ראשונה. בהצלחה בהמשך אופיר

naatz

New member
תקרא לי פרפקציוניסט, אבל...

במיקום הסופי שלהם - הטור שלהם מתעקם קצת (סתומרת שהכפתורים שלך מסודרים עקום. (אין לי כוח למחוק את מה שכתבתי). והפרפר שלך, בהתחלת המעוף המחודש שלו - מגיע מאחורי הענן הראשון, ועובר מעל העננים האחרים. קצת לא מציאותי עבור פרפר בגודל 5 ס"מ (וזאת כבר הגזמה) לעופף מרחק גדול כ"כ בזמן קצר כ"כ (או בכלל). ושלישית - במעבר הפרספקטיבות - העננים מתעוותים להם בשלב כלשהו (סתומרת מחליפים מיקום מסיבה לא ברורה). חוץ מזה (ואלו בעיות באמת שוליות - שתוכל לתקן בשניות, אם תרצה) - עבודה באמת מעניינת ונעימה יום טוב! naatz

naatz

New member
אוי! סליחה! ../images/Emo9.gif

לא שמתי לב! באמת סליחה! מצטער. באמת יש בעבודה שלך משהו יפה שכזה (אמרתי נעים. אותו דבר). מין מגע נשי שכזה. ומה אני יודע - את אישה!
. מצטער. naatz

sagi.exe

New member
יפה מאוד

כל הכבוד לא חשוב מה אומרים העיקר לנסות . באמת מעבודות ראשונות ? ....עד היום אני לא מצליח לעשות דברים כאלה. חזקי ואמצי ותשלחי עוד עבודות

נחמד אבל...

לטעמי סטטי מדי. אני הייתי נותן קצת אנימציה לעננים ולפרחים (כאילו שנושבת רוח). אני מבין שזוהי הפתיחה בלבד והכפתורים יהיו תפריט לחצנים (כדאי לתת גם להם אנימציה קצת יותר חזקה עם צליל מתאים). בהצלחה.

silent dancer

New member
וואלה מגניב

אהבתי את ה"ריקוד" של הכפתורים לפני שהם נעצרים, ואת הזרימה של האנימציה עם המוסיקה. רק רצוי שהאנימציה תהיה מושקעת יותר...

למעלה