מבקשת חוות דעת

במלכודת

New member
מבקשת חוות דעת

אני נשואה זה 8 שנים כאשר לאחר השנתיים הראשונות הסקס ביננו התקרר מאוד. ברור לי שהעניין קשור גם לזוגיות ביננו, היינו בטיפול זוגי פעמיים אבל ללא הועיל. בשנתיים האחרונות לא היה ביננו כלום!!! אנחנו חיים כמו שותפים בדירה, אני עברתי לחדר אחר ורכשתי ויברטור. הוא, מצידו, יכול להמשיך ככה לעד.והוא לא בוגד בי , בוודאות. חסרה לי אהבה. אני ממש בודדה כבר המון זמן. חיה ביחד אבל לבד.בצעירותי חוויתי יחסי מין מעולים ומספקים, אז אני יודעת מה זה. כמובן שהבעיה- ילדים...אחרת לא הייתי נשארת איתו אני בטוחה שאי אפשר לתקן את המצב. הוא לא נמשך אלי גם קודם שנראיתי טוב, וגם עכשיו, אחרי שעליתי המון במשקל (מעל 100 ק"ג) מרוב תסכול. גם הוא שוקל הרבה ולא בדיוק רוברט רדפורד. גם כשהיו ביננו יחסים הוא לא החזיק מעמד יותר משתי דקות, ולא עניין אותו לגרום לי להרגיש טוב. למרות היחס שלו אלי אני חושבת שאני יפה וחמודה. זה מאוד מפתה , ואפילו דיברתי איתו על האפשרות שאם הוא לא מעונין/יכול לתת לי את מה שאני צריכה, אני אחפש במקום אחר. אבל הוא יודע שאין לי אומץ, וזה נכון. נמאס לי לחיות ככה , אז זה או לתפוס אומץ ולחפש מאהב שאוהב נשים שמנות או- להפרד ממנו , שזה מפחיד אותי אך ורק בגלל הנזק לילדים... מה דעתכם?

../images/Emo24.gif

הרשי לי לברך אותך על רכישת הצעצוע.
אני לא יכולה בלעדיו.. לא ממליצה לך עדיין לפרק. מה שכן ממליצה לך (אל תכעסי) זה להתחיל דיאטה קודם כל מבחינה בריאותית. אני חושבת שתרגישי הרבה יותר טוב. ואם כבר מאהב למה שאוהב נשים שמנות? תורידי במשקל ותבחרי אותו את..

במלכודת

New member
../images/Emo9.gifהצעצוע נחמד

אבל חסר לי מאוד הדבר האמיתי יותר מסקס אני משוועת למגע חם ואנושי, אכפתי ואוהב. וזה עצוב מאוד. אני מרגישה תקועה ונכנסת לדיכאונות. לגבי העניין השני- נכון שאת לא שמנה?(אני לא מדברת על 4-6 ק"ג מיותרים) כי אם היית שמנה היית יודעת כמה זה קשה להוריד 40 ק"ג כדי להיראות סתם שמנמונת. אין יום שאני לא מתחילה בו דיאטה, ושנגמר במפח נפש בלילה מול הטלוויזיה, לבד.

יש לי

20 קג מיותרים. אני יודעת בדיוק כמה זה קשה. ואני יודעת שאני יורדת קצת אני כבר מרגישה פורחת. תאמיני לי שאני יודעת
.. ממידה 36 תוסיפי 20 קג..

ואולי אפשר להפסיק לאכול מתוך תסכול בעזרת

פתרון הבעיה שמביאה תסכול? הפתרון להשמנה מתסכול הוא הרזיה מאושר.

מה את רוצה?

ברוכה הבאה השאלה שלך היא שלאה מעולה כי היא מייצגת את הפחדים של כולנו, החיים, השגרה, שחיקה שלא ניתן להלחם בה, ואנחנו מרפים מאיזשהי סיבה ומוותרים על איכות חיינו. מיניות בריאה זה ללא ספק בריאות ואיכות חיים ואי אפשר להקל ראש בהעדרם, בעיקר שזה משפיע על כל כך הרבה תחומים חיים, כמו דימוי גוף, אושר, רוגע, אינטימיות וכולי. אני מציעה לך לשאול אותו מה הוא רוצה. למה הוא חושב שזה לא עובד, מה מונע ממנו להלחם, האם הוא רוצה שכך זה ימשך.... אני לא יודעת אצל איזה מטפלים הייתם וכמה זמן הקדשתם לטובת העניין, אבל נשמע שאם לך זה חשוב, מעבר רק לנושא הילדים וכולי, אז שווה לתת או צאנס אחד, ואם לא אז להפרד....

במלכודת

New member
זהו - שאני לא יודעת

הוא פוחד פחד מוות להסתכל לי בעיניים, למרות שדרשתי ממנו כמה פעמים לפתוח הכל ולברר מה עוד נשאר ביננו -אם בכלל. עדיף לו לטמון את ראשו באדמה, ולחכות שזה "יעבור" לי, עד הפעם הבאה. הילדים הם כל חיי, אבל אני מרגישה שההקרבה שלי גדולה מדי. תודה על ההקשבה.

חייך הם חייך

יקירה, עם כל הקושי שבדבר, את צריכה לחיות את חייך, להבין שאת צריכה לעשות את הכי טוב עבור עצמך. אם את לא תוכלי לחיות באושר עם עצמך, זה יחלחל גם לילדים, גם לזוגיות. מה היה יכול לעשות לך טוב מה היה משמח אותך אם הוא לא מסוגל להתמודד עם זה, תתחילי תהליך טיפולי לבד ואז תראי לאן זה מוביל. בהמשך, אולי תתחזקי ותרגישי שאת רוצה ויודעת איזה שינוי ליצור בחייך. בהצלחה

אברם12

New member
למה ציפית

גם ככה עם הזמן המין והלהט נחלש הלכת ודחפת לעצמך עשרות קילו ועכשיו מצפה שיסתכל עלייך .......... ובטוח בוגד מה חשבת שנהיה נזיר תהיי בריאה רק חבל שזוג כמוכם שלא מבין את החיים מיהר להביא ילדים הייתם עוברים קורס לפניי החתונה מתברר שהיה עוזר .........בהצלחה במה שנותר

../images/Emo201.gifמאוד עצוב

סקס טוב וקודם כל אהבה טובה דורשים שתתפני מבעלך. אני לא חושב שהיחסים שלכם עושים משהו טוב לילדים. מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו כמשפחה? האם אתם יוצאים לטיולים ביחד? האם את ובעלך משתפים פעולה בפתרון בעיות של הילדים? האם בכל תחושת הבדידות הזו נשאר לך בכלל כוח להשקיע בילדים? לתפוס מישהו שאוהב נשים שמנות? מה זה בכלל? האהבה עיוורת. כמו ששמת לב, כשלא אוהבים אותך זה בכלל לא משנה אם את רזה או שמנה. בעלך אינו בן אדם רע. פשוט יש לו בעיה שהוא לא הולך לפתור. זה ממש עצוב אבל זה המצב.

efectהפרפר

New member
אל תערבי בין בשר וחלב - תעשי הפרדה בין דברים

יש זוגיות ויש ילדים. לדבריך, הזוגיות שלך נגמרה סופית לפני שנתיים. אין קשר בין הזוגיות לילדים ועצם קיומם שלידי לא מהווים סיבה להמשיך להחזיק את הנייר המעיד על זוגית. עם זאת, אין להצדיק את המשך קיומה של זוגיות גרועה או שאינה קיימת רק על הנייר בגלל הילדים. אל תאשימי אותם בסבל שלך. ילדים יודעים שהמצב ביניכם רע וזה לא טוב להם. אתם משמשים כדוגמא רעה לזוגיות ומהיוק הם ילמדו מזה בהמשך דרכם? כשתחליטי להחלטה לעשות שינוי תראי איך ההרגשה שלך תשתפר ואפילו הדימוי העצמי שלך ואפילו תרדי במשקל מרוב אושר. עד היום אכלת את עצמך מרוב צער וחוסר סיפוק עצמי

למעלה