מבקשת הערכת מצב.

TheVillageIdiot

New member
מבקשת הערכת מצב.

אני מחפשת עבודה כבר חודש. לא משהו רציני, לא אכפת לי לעשות עבודה של קוף, להיות עציץ, ובלבד שישלמו לי על זה. הנה הבעיה: אני בת 19, לא עשיתי צבא, אין לי בגרות, אפילו רשיון אין לי, אני המלצרית הכי גרועה בעולם ואני לא יודעת למכור. לא רק זה, אלא שגם אין לי נסיון בשום דבר. למדתי שנה עיסוי במכללה, יש לי תעודה והכל, אבל עבודה בתור מסאז'יסטית זה לא דבר שמוצאים כל יום, אם מתעלמים מהצעות "ליברליות" למיניהן. אני יודעת מחשב, פחות או יותר ברמה נורמלית, יש לי אנגלית ברמת שפת אם, חשבתי להיות פקידה או משהו, אבל שלחתי מיליון קורות חיים, קראו לי לשלוש ראיונות בלבד, ורק במקום אחד היו נחמדים מספיק בשביל להודיע לי שזה "לא רלוונטי". עכשיו, מה אני עושה? אני רוצה למצוא מקום לעבוד, זה הכל. מה בחורה כמוני יכולה לעשות? איזה תחום אתם חושבים שיתאים לי? המלצה בבקשה!

אורום

New member
תעלי לפורום את קו"ח שלך לעיון שלנו

ללא פרטים מזהים אולי שם הבעיה.

ריהa

New member
לדעתי

הבעיה שלך היא בחוסר הבטחון העצמי בעיקר אם את יודעת עיסוי אז זה אומר שיש לך ידים טובות ואנרגטיות אז מאיפה הקביעה המוחלטת שלך "אני המלצרית הכי גרועה בעולם ואני לא יודעת למכור"???????!!!!!! ומבחינה פרקטית פשוט תכנסי ללוחות של עבודות ותעברי על כל הרשימה בלי לפסול שום עבודה מראש ותראי שיש המון עבודות שמתאימות לך (לפחות חוש הומור טוב יש לך........להיות עציץ-אהבתי)

onfire1

New member
מסכים עם המשפט הקצרצר הזה...

רק גישה חיובית ועשייה מרובה בחיפוש עבודה יביאו לך את הניסיון המיוחל בעבודה. אם הדלת נעולה - תפתחי חלון. הצעתי למטה הצעות מעשיות. בהצלחה און פייר

onfire1

New member
היי ברגי...עצות וחשיבה איתך בקול רם

אתייחס ספציפית לדברייך: ***דברייך - אני מחפשת עבודה כבר חודש. לא משהו רציני, לא אכפת לי לעשות עבודה של קוף, להיות עציץ, ובלבד שישלמו לי על זה. דעתי - במצב כיום שבו קשה למצוא עבודה טובה אני אכן מציע שתתחילי לחפש עבודה ברצינות. רק אדם שעושה מאמצים גדולים בחיפוש עבודה ובארגון קורות חיים לתפארת מתקבל לעבודה. אישית לדעתי עדיף כן להתכנס למספר נושאי עבודה ש"עושים לך את זה". על פניו אני מבין שעבודת מלצרות לא בא לך. וזה לגיטימי. הבעייה היא שנראה לי שאת מנווטת לעבודת אדימיסיטרציה (לפי שעדכנת שאת יודעת עבודת מחשב). *** דברייך - אני בת 19, לא עשיתי צבא, אין לי בגרות, אפילו רשיון אין לי, אני המלצרית הכי גרועה בעולם ואני לא יודעת למכור.לא רק זה, אלא שגם אין לי נסיון בשום דבר. למדתי שנה עיסוי במכללה, יש לי תעודה והכל, אבל עבודה בתור מסאז'יסטית זה לא דבר שמוצאים כל יום, אם מתעלמים מהצעות "ליברליות" למיניהן. אני יודעת מחשב, פחות או יותר ברמה נורמלית, יש לי אנגלית ברמת שפת אם, חשבתי להיות פקידה או משהו, אבל שלחתי מיליון קורות חיים, קראו לי לשלוש ראיונות בלבד, ורק במקום אחד היו נחמדים מספיק בשביל להודיע לי שזה "לא רלוונטי". דעתי - או קיי אז הבנתי את רצונך. את פשוט רוצה להיות פקידה וזה לא כל כך הולך לך כנראה מכמה סיבות: 1. אין לך בגרות - זה לא עובר טוב את הבודק הראשוני שאין לך בגרות. לדעתי זה שקר שכדאי לשקר בייחוד אם יש לך לימודי תעודה להמשך ואז לדעתי מעבר לציון בקורות חיים לא יחזרו לדבר על זה. 2. כנראה קורות החיים שלך לא עוברים טוב לא רק בגלל ה"אין בגרות" אלא גם בגלל שלא עשית צבא. *** דברייך - עכשיו, מה אני עושה? אני רוצה למצוא מקום לעבוד, זה הכל. דעתי - אני חושב שאת חייבת להעלות כאן את קורות החיים שלך כדי שנוכל לקדם דברים ולהציגם טוב יותר. בנוסף - יש צורך לשקר במקצת בדברים המוצגים. ההנחה שלי שהשקרים הללו לא נוראיים כל כך. להלן מה שאני מציע: 1. כן לציין שיש לך בגרות ושלמדת בחו"ל. שקר - אך זה ייפתח לך את הדלת לעבודות שלא זומנת בגלל חוסר בתעודת בגרות. 2. לציין שיש יש לך לימודי תעודה ב-"לימודי תרפייה". בפועל יש לך את התעודה של מסג'ים רק שתרפייה עובר טוב יותר מבחינת משהו בסגנון רפואה משלימה וזה יכול לפתוח לך את הדלת כאחת שיש לה משהו קצת מעבר לבגרות. 3. צבא - לציין ששהיית שנים בחול והגעת לארץ כרגע כדי לבנות עתיד מקצועי על פני שירות צבאי שיציב אותך בעמדה לא טובה לאחריהם במצב שבשוק העבודה מאוד קשה להשיג עבודה טובה, בייחוד אם את תושבת חוזרת. 4. אנגלית שפת אם - להדגיש זאת היטב בקורות החיים. זה ייתרון גדול שיכול לעזור לך להתקבל למקומות עבודה. כנסי לאתר ג'ובנט והקלידי חיפוש לפי מילת מפתח: אנגלית---> זה ייתן את כל מודעות הדרושים שדרוש בהם אנגלית. למעשה זה היתרון הכי גדול שלך ואת צריכה לנצל אותו. אני מניח שאם תציגי קורות חיים סבירים שיש לך בגרות + לימודי תעודה, ושצבא לא עשית בגלל שהייה בחול זה יפתח לך את הדלת לעבודה שיש בה אנגלית שפת אם. הלינק לג'ובנט: www.jobnet.co.il אני מקווה שעזרתי קצת. אך מציע בכל לב- שפרי בעזרת האנשים כאן את קורות החיים ונסי לשקר במקצת שקרים שיביאו לך פתיחת דלתות. אני אומנם לא אוהב לשקר, אך במקרה שלך אני מרגיש שצריך "לעשות כמה דברים" כדי לפתוח דלתות. און פייר

TheVillageIdiot

New member
יש לי כמה דברים להבהיר

בקשר לטיפול בילדים- אני מפחדת מילדים קטנים. לא יודעת למה. בקשר לשירות הצבאי שלי- קיבלתי פטור מטעמי עודף כ"א, ומי אני שאתווכח? בקשר לשינוי גישה- אני יודעת, ואני מנסה, אבל אני לא יודעת לשקר וקשה לי לעשות פרצופים של מוטיבציה כשאני לא באמת מתלהבת. בקשר לשקרים- אני לא יודעת לשקר, אני לא אוהבת לשקר, ואני לא מאמינה שאני צריכה לשקר. בקשר ל"ידיים אנרגטיות"- אני קובעת שאני מלצרית גרועה על פי מאות אלפי "התלמדויות" שבהן שפכתי על אנשים מרק ללא הרף, ואני קובעת שאני לא יודעת למכור על פי זה שאפילו את עצמי אני לא מצליחה למכור, אז כל דבר אחר? בטח שכחתי כמה דברים. בכל אופן, הבעיה שלי היא בעיה של מוטיבציה, אני חושבת, וזה למה אני חושבת שעדיף לי למצוא משהו שילהיב אותי לפחות קצת.

sdz

New member
רישיון לקטנוע

מניסיון תוציאי רישיון לקטנוע 550 סמ"ק זה סיפור של בין 1500 ל2000 שח ושבועיים בלבד אחרי זה אין בעיה למצוא עבודה במשלוחים תקבלי על ההתחלה כ100 שעות בחודש ואם תהיי מפיק טובה זה יעלה עד ל250-300 (שזה המון המון המון, מניסיון) אל תשחכי שאת גם מקבלת טיפים שזה מינימום (במקרה גרוע של משמרת קצרה ולא מוצלחת) 50 ש"ח בקיצור עבודה פשוטה כסף טוב הבעיה היחידה זה הסכנה שבלרכב על כלי כל כך קטן ופגיע

למעלה