מבקשת המלצות...

Black Star

New member
מבקשת המלצות...

היי, אני מחליקה על רולרס כבר די הרבה זמן - החלקה ספורטיבית (פיטנס, נכון? לאט לאט אני מפנימה את המושגים
). הבעיה היא שהרולרס שלי ממש לא משהו. בקיצור - אני רוצה לקנות רולרס חדשים, ומבקשת עצות: איזה רולרס כדאי לי לקנות? יש דגמים מסוימים מומלצים במיוחד? כמה בערך אמור לעלות לי זוג נחמד וטוב (אין לי שום כוונה להתקדם לאגרסיב או משהו כזה, סתם לצאת להחלקות, בערך פעם-פעמיים בשבוע). אשמח לקבל תגובות, תודה יעלי.

jonish

New member
שלום יעל

בואי נעשה את זה פשוט... יש כרגע 4 חברות של רולר פייטנס ששוות לקנות אותן : רוסס, רולרבלייד , סלומון ו-K2 , ההמלצה שלי זה ללכת או על רולרבליד או על רוסס בגלל סיבה פשוטה של שירות תיקונים וזמינות של חלקי חילוף בארץ , כל החברות הנ"ל הן חברות מעולות אבל יש קצת בעיות עם חלקי חילוף לסלומון ו-K2 , לגבי דגמים זה ממש תלוי בתקציב שלך... המלצה שלי תגיעי עם תקציב משוער בראש תלכי ותמדדי כל מני דגמים ותלכי על מה שנוח לך גם אם זה דגם יותר זול... כרגע רולר ששוה הסתכלות נעים בין מחירים של 1290-650 ש"ח פלוס מינוס

Black Star

New member
אוקיי... עוד שאלות

מה צריך לבחון כשאני קונה רולר? (פשוט קניתי את הישנים שלי ממש מזמן ולא הייתי מודעת לזה). לאיזה קריטריונים צריך להתייחס? ובנוסף - יש לי קרסוליים מאוד מאוד רגישים, במיוחד הימני - ואני ממש לא רוצה לנקוע אותו (יותר מכמה שגם ככה הוא ננקע...) - יש דגמים שמתאימים יותר ופחות לעניין הזה? (ייצוב הקרסול). תודה תודה יעלי.

onlyK2

New member
מה מומלץ

רולרבלייד לא ממש מוכרים בארץ. יש שתיים שלוש חנויות בארץ שיש להם רולרבלייד. רוסס היה יבוא של אביר ספורט ועכשיו היבוא עבר למגה ספורט. מה שיכול להיות טוב. אבל הרולרים שלהם ממש לא שווים את הכסף. סלומון הייתה שייכת לאדידס,דבר שעזר להם בכל העולם. החברה נמכרה ואף אחד לא יודע מה יהיה עם היבואן בארץ. 2-K יבוא של אטלנטיס ונמכרת באטלנטיס ובורטהיימר. אל תבנו על שרות לרולר. בקיצור תיקנו מה שנוח לכם על הרגל. רוב הסיכוי שזה יהיה סלומון או 2-K. הרולרים של שתי החברות מחזיקות את הרגל מאוד יציב.

RieM

New member
לדעתי

רק (!) סלומון או K2 ! לא לגעת ברוסס ! את "רולרבליידס" אני לא מכיר כך שאני לא יכול ממש לחוות עליהם דעה, אבל רוב החבר'ה שאני מכיר מחליקים עם סלומון או K2.

Black Star

New member
תודה על העצות ../images/Emo13.gif

יש דגמים מומלצים יותר ופחות? לפי מה צריך לבחור (מעבר לאיך שזה יושב על הרגל...)? מקווה להגיע למגה ספורט בקרוב ולבחון את האופציות
המון תודה לכולם! יעלי.

onlyK2

New member
לא מגה !!!

תכנסי לרוזן מינץ ברחוב הירקון בשביל לראות איזה דגמים טובים יש לסלומון ,לספורט ורטהיימר בנמל תל אביב בשביל לראות מה יש ל 2-K ולקרייזי רולר בהרצליה לראות מה יש להם. במגה אין להם מושג

Black Star

New member
אני לא מהאזור ../images/Emo13.gif

אמנם אני נמצאת הרבה באזור ת"א, אבל אני גרה בירושלים ולכן מעדיפה לקנות איפשהו באזור... אם מישהו מכיר חנות טובה בי-ם מה טוב. אם לא, אני אנסה להגיע לאחת החנויות שציינת... אבל זה די לא במסלול שלי
(למרות שלהחליק אני בדר"כ מחליקה בת"א...)

למעלה