מבקשת המלצות על מעבד מזון שמכיל גם מיקסר

אבי בן 1231

Well-known member
קשה להבין את כוונתך

את כותבת מעבד מזון, בלדר יד ומקצף ידני.
מכשירים שונים.
אני משתמש במעבד מזון מעולה כבר כמה שנים אין לו אקססוריוס, הכל כלול ביחידה אחת.
אם תרצי המלצות אתן לך במסרים.
 

גלמיש1

New member
תודה. אשמח להמלצה, זה מה שביקשתי.

בקשתי המלצה על כמה מכשירים בנפרד (או שלא) בראש וראשונה המלצה על מכשיר משולב:
מעבד מזון+מיקסר
&nbsp
אם אין כזה מכשיר שהוא באיכות טובה, אז אשמח להמלצות בנפרד על שני המכשירים.
עכשיו כוונתי ברורה?
 

oritta17

New member
אמנם לא ציינת איזה גודל מיכל למעבד- מזון דרוש לך, אבל ,,

ההמלצה שלי היא על מוצרים איכותיים שיש לי במטבח :
1) מעבד -מזון מג'מיקס תוצרת -צרפת, מאוד עוצמתי וחזק,והוא גם כותש קרח.

(המחיר שונה בין מעבדי-המזון ומגיע עד -.2,000 ש"ח, זה תלוי בגודל המיכל של
מעבד-המזון שדרוש לך,וגם יש לוודא שהמכשיר מג'מיקס מקורי מצרפת- יש לבדוק
בתעודת האחריות,וגם רשום על תחתית המכשיר.

&nbsp
2) סט קוצץ מזון קטן של "חברת -בראון" .
הסט כולל :
מיכל קטן (לקיצוץ- ירק ,מעולה-לעירבול,וטחינת אגוזים,שקדים,לממרחים,למחית פרי.
בלנדר-מוט עוצמתי (-600 וואט-טורבו.)
ויש גם מקצף בלון -חשמלי ואיכותי,ממש מעולה להקצפת קצפת שמנת וביצים.
(מחיר הסט של בראון 600 וואט- טורבו נע בין -.450 -500 ש"ח.)
אמנם ישנם סוגים זולים יותר,אבל הם בעוצמה פחותה.
&nbsp
מקוה שעזרתי קצת.
שיהיה בהצלחה.
&nbsp
 

oritta17

New member
לשאלתך על מיקסר,האם דרוש לך מיקסר שמיועד ללישת בצק ?

או רק להקצפה ?
 

גלמיש1

New member
אה, שאלה טובה. אשמח גם עם לישה. אבל...

היות שאני כבר שנים בלי מיקסר ובלי מעבד מזון, לא ממש אפיתי כבר זמן רב. וזה לא שיש לי מטרה ספציפית אלא שנמאס לי שבגלל שאין מיקסר אי אפשר לאפות, ובהעדר מעבד אני נמנעת מכל מיני בישולים.
אז רוצה המלצות על מכישירם טובים ורבי כישורים שיאפשרו מה שארצה.
 

אבי בן 1231

Well-known member
לא פעם הבעיות עם מכשירים בעלי חלקים רבים הן

1. החלקים תופסים מקום רב בארון המטבח
2. ההרכבה והפרוק לפעמים מסובכים עבור נשים וגם עבור גברים, וכך לאט לאט
המכשיר הופך לפיל לבן, מחוסר סבלנות להרכיב ולפרק.
3. בכדי שיהיה לך את כל מגוון הפונציות שלהן את זקוקה יש צורך במספר
מכשירים שגם הם תופסים מקום רב על שולחן העבודה.
כן, מכשיר שמכיל הכל הוא יקר והוא גורם רציני בהחלטה לרכישה או אי רכישה.
 

ornme1

New member
מניסיוני, ממליצה על שלושה

מעבד מזון מג'ימיקס. משרת אותי עשרות שנים, שידרגתי פעם אחת. עושה איתו המון, מסלטים, מיונז ועד בצקים פריכים, והוא לא מתעייף.
מיקסר KMIX עוצמתי, מקציף כמו שד, אין עליו, לש בצק שמרים - יוצאים עוגות ולחמים מצויינים, עובד קשה אצלי...
בלנדר מוט של בראון, עם כל החלקים.

לא זולים.
במשך השנים, המכשירים הזולים הלכו לעולמם. הגעתי למסקנה שעדיף להשקיע במכשירים טובים.
בטווח הרחוק ההשקעות הללו מחזירות את עצמן.
 

גלמיש1

New member
תודה לך על התגובה הענינית.

לגבי המיקסר הזה של קנווד - חיפשתי ומצאתי עליו ביקורות לא כל כך אוהדות. יש שטוענים שיש בעיה עם כפתור ההפעלה שלו. והתפרקויות. וכו...
אני מבינה שנסיונך שונה?
 

ornme1

New member
לא נתקלתי בבעיות עם כפתור ההפעלה.

נמצא אצלי 9 שנים ועובד יומיום.
היתה תקלה אחת, במנגנון ההרמה שלו, שלהבנתי נבעה מלישת כמות גדולה של בצק ללחם, כלומר, העמסתי אותו עד קצה גבול היכולת שלו.
התיקון היה יקר למדי, 350 ש"ח.
אבל זו התקלה היחידה, מאז אני מחלקת כמויות גדולות ועושה כמה נגלות, שלא להעמיס עליו מעבר למה שיכול.
קניתי כזה לבני, וגם מג'ימיקס. גם הוא וכלתי מרוצים.
 

ornme1

New member
חיפשתי ביקורות, ולדעתי

הביקורות הקשות מתייחסות למיקסר KMIX עם הספק 500 ואט.
הדגם שאצלי הוא 1000 ואט, וכך גם הדגם שרכשתי לבני. (אגב, ולא יודעת אם זה משנה משהו, את שניהם רכשתי מספק ביבוא מקבילי ולא מחברת ברימאג)

הבנתי שקיימים היום דגמים חדישים יותר, בכל מקרה ממליצה על החזקים יותר, אין לי ניסיון עם מנוע 500 ואט.
 
למעלה